bekic20 0 Posted January 13, 2014 Pozdrav ljudi zanima me dali ima vamo ko iz splita i da je auto mehaničar? buduci da se ja bas i ne kuzin u te stvari a imam nekih problemcica sa autom zanima me bili iko ima malo vrimena i volje makar pogleedat auto i rec mi sta bi trebalo prominit a sta ne..nebi vamo zamara nikoga al jednostavno neman bas povjerenja vise u ove "mestre" jer su me na bivsem autu (golf 3 1.4) "opeljusili" a niko skoro nista nije napravija..pa nebi tija da se to desi i sa ovim (golf 2 1.8 90ks) nebi tija zamarat vamo al koliko vidim svi su vamo spremni pomoc i svaka vam cast na tome! pa eto ako ko ima volje i vrimena bacit oko malo neka se javi..unaprid fala!! lip pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
ruscic 2 Posted January 13, 2014 Ima ih po splitu koliko god ih treb#s Share this post Link to post Share on other sites
bekic20 0 Posted January 13, 2014 a volija bi da se jave ako nije problem jer vidim da su dosta dobri u svom poslu bar ode sta vidim Share this post Link to post Share on other sites
yelman 0 Posted February 3, 2014 ta je ispalo sa golfom? Share this post Link to post Share on other sites
bekic20 0 Posted March 8, 2014 ugl priliva je gorivo u karb i nije bija u fazi...problem rijesen nakon pun k... vrimena...lock! Share this post Link to post Share on other sites