0
smoki

El. podizač polo 6n2

Recommended Posts

Evo javio mi se problem na polu, linija 6n2. El. podizač suvozačev ne radi. Kada stisnem prekidač čuje se klik ali motor ne trza, skinuo sam oplatu dolje u nadi da skinem podizač da vidim u čemu je problem ali zapeo sam jer ne mogu izvaditi podizač dok je staklo podignuto..

Znači morao bi spustiti staklo da ga odvojim od podizača ali podizač ne radi i staklo ne mogu spustiti..sta sada? jel ima neka fora da se ručno spusti staklo ili nesto tak? hvala

Dal prozor nemozes spustiti na vozackom (lijevom) prekidacu il neide uopce, bez obzira dal pritisces lijevi ili desni?

Dal prozor nemozes spustiti na vozackom (lijevom) prekidacu il neide uopce, bez obzira dal pritisces lijevi ili desni?

Nije problem u nijednom prekidacu..oba kad stisnem cuje se klik ali se staklo ne pomice..

Hm.. meni je bilo slicno, moj nije isao kad. sam pritisnuo desni prekidac, a na lijevom je isao otezano. rijesio sam to na nacin da sam s kontakt sprejem naspricao oba prekidaca k situacija se kroz par sati popravila. neznam dal sam ti pomogao, al eto..

Ima netko ideju bar kako spustiti sajbu na el podizacu ak ne radi? Da bi izvadio podizac van moram spustit sajbu do onih rupa kako bi ju mogao odsarafiti..

si provjerio možda onu gumenu cijev što ide u vrata? da ti nije možda kabel precvikan

Nisam..cuje se klik u vratima kada stisnem prekidač, znači očito struja dolazi do motorića..mene samo zanima kako spustiti šajbu ručno da izvadim motorić van i vidim u čemu je problem?

imao ja takav problem samo je meni crko motorric.provjeri na utikacu od motorica dali dolazi struja.mislim da sam ja staklo spusto tako da izvadis motoric i onda mozes spustiti staklo,nisam siguran radio sam to prije 2 god.

i meni se čulo, pa mi podizanje i spuštanje nije radilo zbog precvikanih kablova u onoj gumi na vratima

izolacija nije baš savitljiva pa s vremenom pukne...

Aj budem probao sutra..bilo bi extra da je problem u pregibu, da ne moram vadit sve van..

Nije bio problem u pregibu, motoric ispravan..pukla je jedna plasticna vodilica sajbe pa je zaglavilo..strgao obje da bi mogao izvaditi podizac van..168kn 2 komada novih ak nekome pomaze, problem rijesen!

0