jurajbar 0 Posted January 27, 2014 Ne znam da li je ovo sada kvar ili nije, ali mislim da svejedno nesto nije u redu. Imam u autu 3 uticnice a struju, s obirom da nisam pusac nemam upaljac nego punjac a mobitel, a problem je sljedeci. Slabo puni, vise se mobitel trosi nego sto se puni. Probao sam i sa razlicitim mobitelima i punjacima i uvijek ista stvar. Nekad nece uopce, nekad na kapaljku daje. Na proslom autu (Kalos 2005) je sve normalno funkcioniralo, a na Passat 2007 slabo. Ne raumijem se bas, ali moja pretpostavka je moza toga sto je uticnica od 12V, a punjaci su mozda za slabiju struju... Ili? Share this post Link to post Share on other sites
116-TDI 0 Posted January 29, 2014 nema to veze u upaljacu je 12V, a punjac ti puni na 5V jesi mjerio volte u upaljacu? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Laky Posted January 30, 2014 Meni sporije puni u autu nego doma ali se napuni mobitel ako nije upaljen gps na mobu Share this post Link to post Share on other sites
jurajbar 0 Posted February 1, 2014 Meni na proslom autu je punio i dok je navigacija radila, sto mi je bilo odlicno, a sad na passatu ga jedva jedvice puni, a kad je navigacija upaljena trosi vise nego sto napuni... Pitat cu starog dal ima alat da provjeri struju u upaljacu... Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted February 1, 2014 Ja u svom B6 imam onaj mini dual usb adapter 2A i puni mi normalno i iphone i androide. Vise imam problema sa jeftinim kineskim micro usb kablovima. E da, punio mi i dok je navigacija ukljucena. Share this post Link to post Share on other sites
jurajbar 0 Posted February 1, 2014 A gdje si nabavio taj adapter? Moji su svi sa ebaya made in China. Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted February 1, 2014 Kupio jos davno na Ini onaj adapter za iPhone i redovito ga punim u autu, bez ikakvih problema, bilomda navigacija na njemunradi ili ne.. Puni ga kakomgod okrenes. Jes sporije nego kod kuce, ali puni.. Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted February 1, 2014 A gdje si nabavio taj adapter? Moji su svi sa ebaya made in China. Isto made in china. Evo od ovog sellera sam kupio 2012.. http://www.ebay.com/itm/Mini-Bullet-Power-For-iPod-iPhone-4G-iPod-Dual-2-Port-USB-Car-Charger-Adapter-/270814141030?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item3f0dc7da66 Share this post Link to post Share on other sites
jurajbar 0 Posted February 2, 2014 Pa hajde budem riskirao sa jos jednim punjacem, zbog 10kn necu propast. A i ako je Griffin onda bi trebao biti bar malo kvalitetniji od ostalih... Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted February 2, 2014 Vrlo je mala vjerojatnost da baš nijedan punjač koji si isprobao ne radi dobro... Kaj se tiče brzine punjenja meni npr. s original Sony punjačem u autu brže napuni nego doma, naravno kad ga samo hoću dopuniti. Ako je navi upaljena onda normalno da ide sporije jer navi i veliki ekran žderu bateriju ko ludi. Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted February 2, 2014 Pa hajde budem riskirao sa jos jednim punjacem, zbog 10kn necu propast. A i ako je Griffin onda bi trebao biti bar malo kvalitetniji od ostalih... Da li je stvarno Griffin nemam pojma ali meni dan danas radi a imao sam ih jos par i nisu radili kako spada. Ali ponavljam, jako je bitno da je kabel kvalitetan. S losim kablovima imam problema na svim mogucim punjacima, kompovima itd.. Uglavnom sam skuzio da oni usb kablovi koji dodju bas sa uredjajem (nebitno da li je nokia, blackberry, samsung...) rade odlicno ali kinezi znaju zezati. Share this post Link to post Share on other sites
jurajbar 0 Posted February 2, 2014 Pokusao sam i sa originalnim kablom od mobitela na kineski punjac i nije funkcioniralo, jednako kao i sa onima koji su dosli. Ne znam da li mi se zaredalo par komada koji su losi, ali ni curin nije punio kod mene kako spada, a kod nje u Jetti je... Share this post Link to post Share on other sites