rale 0 Posted February 1, 2014 Audi a6 2.5 tdi 2003. Pregorilo je lijevo kratko xenon svjetlo. U ovlastenom traze preko 100eura za zamjenu sijalice kazu da ima puno posla dok se zamjeni. Ako je neko mjenjao da napise kako ovo najlakse zamjenit? Share this post Link to post Share on other sites
alen 0 Posted February 1, 2014 najednostavnije,skinuti dolje branik i far..sve drugo je mucenje Share this post Link to post Share on other sites
gun 0 Posted February 2, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=BtTpDq_Wy_c Share this post Link to post Share on other sites
daniels 1 Posted February 3, 2014 Daj se ne šali 100€, koliko dođe žarulja? Neznam zakaj far mora dolje istina da je tjesno ali žarulja se da i ovak promjenit. Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted February 3, 2014 Koja zarulja je nutra? Share this post Link to post Share on other sites
Vlad 0 Posted February 3, 2014 D2s bi trebala biti ako je oem. Imam ja viska par zamjenskih , ako kome treba neka se javi u pm Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted February 3, 2014 Pa D2S par dodje cca 500kn, racun i garancija i to Philips set a neke zamjenske. Share this post Link to post Share on other sites
rale 0 Posted February 3, 2014 da om je far i xenon sijalica. 180 eura su rekli zamjena i sijalica u ovlastenom. sijalica bude oko 70e zato mi je to bilo previse skupo ajd reko da prvo upitam na forumu mozda je bas toliko tesko zamjenit sijalicu... Share this post Link to post Share on other sites
daniels 1 Posted February 3, 2014 Boga ti draga 180€????? kupi žarulju i zamjeni sam ili neki lokalni električar, ali nija nauka možeš i sam. makni ovaj poklopac i ide, za desni ti imam sliku od danas kaj moraš skinut, jel mjenjal sam sebi. Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted February 3, 2014 (edited) I ako stvarno ide D2S. Ovdje sam ja kupio za sebe D1S, dobio racun i garanciju. D2S Philips 4300K dodje 420KN par! Preporucam zamjenu u paru a ovu kaj nije pregorila cuvati kao rezervu. http://www.interprodaja.hr/original-xenon-zarulje-d1s-d2s-d3s-d4s.htm EDIT: sad vidim lokaciju Edited February 3, 2014 by projektilski Share this post Link to post Share on other sites
rale 0 Posted February 6, 2014 Ipak smo u ovlastenom mjenjali sijalicu evo smjesnog racuna. Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted February 6, 2014 200€ si platio za dvije zarulje i zamjenu? Nema sto, ima se para Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted February 6, 2014 Petre meni je jedan ovlasteni poslo cijenu d1s zarulje kod njih...1900kn komad!?!? Da 1 komad! Znaci ako ih mijenjas u paru, sto bi mijenjo svakako, 3800kn plus PDV, plus rad.. To je brat bratu po njihovim cijenama jedno 5000kn za sve! Sto mi je nepojmljivo.. A za utjehu su mi rekli i da imaju kao zamjenske..Osram..koje su komad SAMO 950kn.. Tako da eto.. Strasno! Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted February 7, 2014 (edited) Kad sam ja trebao mijenjati, sjecam se da su trazili oko 1400kn po komadu, a Tokic 800kn komad. Skoro sam se onesvijestio od cifre 550kn za par D1S zarulja koje u sebi imaju i ignitor je ok cijena iako volio bi da su do 100kn (a da nisu kinez) EDIT: D2S su jos jeftinije. Edited February 7, 2014 by projektilski Share this post Link to post Share on other sites
rale 0 Posted February 7, 2014 To je auto zeninih roditelja, htjeli su u ovlastenom radit... pravo mi se svidio ovaj auto moze brzi info za audi a6 2.5 tdi 150hp quattro 2000 godina bas full oprema sve sto je moglo doci. Zanima me ovaj mjenjac ima ono d-1-2-3 mislim a onaj 2003 ima samo d-s koja je razlika? Jer u nedjelju bi trebao po njega. Share this post Link to post Share on other sites