Daci 0 Posted September 28, 2016 lakše je odlijepiti stako , jer ovo kad piliš oće puknut poslije kad se zašarafi na auto. taj spoj trpi jer je far našpanan. stako se odlijepi dosta lagano , isto tak se lagano i zalijepi ... Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted September 28, 2016 Kako odljepit kada nije ljepilo nego vareno? Share this post Link to post Share on other sites
dvonic 0 Posted September 30, 2016 (edited) Znaci, ako kupis sa ebaya gotove ringove opet moras skidati staklo sa fara da bi ugurao te ledice unutra? Ili to dobijes cijeli dio (sa staklom)? Edited September 30, 2016 by dvonic Share this post Link to post Share on other sites
Atrax 1 Posted September 30, 2016 dobijes samo ring ispilas stop svjetlo ugradis led zalijepis staklo nazad sa nekim dobrim ljepilom. kolega Edin je to radio, on mi je ovo rekao. ja nisam radio. Share this post Link to post Share on other sites
Daci 0 Posted October 11, 2016 kaj nikom nije pao napamet upisat passat skyline na youtubeu..eo čovjek sve napravio na videu..ja sam sebi radio skyline s istim postupkom i ljepilom ko on i rub se jedva skuži da je nekaj dirano , tj. ja koji sam radio kužim ostali neće niš ni skužit https://www.youtube.com/watch?v=FP9LjtlujDQ Share this post Link to post Share on other sites
wazo_0201 0 Posted November 29, 2016 bok ljudi..citam vase objave i usput trcim van gledat u lampe iii cini mi se da ja vec unutra imam ledice,samo bi ih trebalo valjda spojit..sutra sam slobodan pa se budem zabavil s tim i nabacil koju sliku Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted November 29, 2016 Cisto sumnjam da imas ledice u unutarnjim ringovima. Share this post Link to post Share on other sites
Luka_DSG 1 Posted November 30, 2016 To ti je takav odljev plastike Nijedan B6 nema unaprijed ledice na unutarnjim lampama Share this post Link to post Share on other sites
wazo_0201 0 Posted December 5, 2016 Nema,u pravu ste..a tak sam bil sretan na misleci da ima Al mozda budu za kratko vrijeme (iza place) Share this post Link to post Share on other sites
DeMit 0906M 0 Posted February 21, 2017 Jos mi javite gdje ste kupili ove na gepeku Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Gogskr 0 Posted February 22, 2017 Pozdrav..oprostite na upadu..mene zanima tko mijenja ledice na pasatu 2008 g..znaci zadnje pozicije su u pitanju..ne radi dio pozicije a na desnom zna i treptat pozicija..hvala ? Share this post Link to post Share on other sites
DeMit 0906M 0 Posted February 22, 2017 Ima neko da prodaje Leds rings Skyline style, red and yellow, for VW Passat B6/3C2 ?!? To much mi je za to dati 350-400kn Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted February 23, 2017 Pa nije to tako puno... Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted December 13, 2017 Jel slozio ovo tko na golf 5? Share this post Link to post Share on other sites
VWTDI 5 Posted December 13, 2017 (edited) Jedan momak u BIH je to slagao na G5 Edited December 13, 2017 by VWTDI Share this post Link to post Share on other sites