sale2104 0 Posted February 27, 2014 Pozdrav,vozim golfa 3 1.9tdi 90hp 1996.g i primijetio sam da mi je motor dosta glasan,promijenjeni su hidropodizaci i dalje isti zvuk motora,pa bi molio ako bi netko znao o cemu se radi da mi kaze,hvala Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted February 28, 2014 Kolicina goriva na kompu u bosch pumpi nije dobro postelana, tj.prevelika je? Zakrenuta pumpa u rano paljenje? Moguce svasta... Share this post Link to post Share on other sites
ivan0703 0 Posted February 28, 2014 Kolicina goriva na kompu u bosch pumpi nije dobro postelana, tj.prevelika je? Zakrenuta pumpa u rano paljenje? Moguce svasta... bili onda triba dimit crno? meni je isto bija prebucan,i kuciste od filtera nije dobro leglo..kad san ga namistija,utisa se dosta,al opet je bucniji od ostalih..al navika san se Share this post Link to post Share on other sites
sale2104 0 Posted February 28, 2014 Neznam,meni zvuci ko dvojka iz 86. Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted February 28, 2014 Ako je u ranom onda onak vise reze i vjerovatno malo vise dimi. Spojit na dijagnostiku i vidjet parametre... Share this post Link to post Share on other sites
sale2104 0 Posted February 28, 2014 Zacudo ali ne dimi kao neki noviji auti,jel moguce da je do nosaca Share this post Link to post Share on other sites
ivan0703 0 Posted February 28, 2014 Zacudo ali ne dimi kao neki noviji auti,jel moguce da je do nosaca moj isto ne dimi niti malo..a bucan je dosta...a nekad radi mirno i ide puno sladje nego kad je bucan Share this post Link to post Share on other sites
sale2104 0 Posted February 28, 2014 moj isto ne dimi niti malo..a bucan je dosta...a nekad radi mirno i ide puno sladje nego kad je bucanU zadnje vrijeme me zivcira ta buka a i kad ga ugasim osjetim da se zatrese pa su mi nosaci pali na pamet Share this post Link to post Share on other sites
Passat 0 Posted March 1, 2014 svi tdi-jevi u golfu se stresu kad se gase, bila je tema davno o tome. Share this post Link to post Share on other sites
sale2104 0 Posted March 1, 2014 Dobro to sto se stresu ali muci me ta buka koju motor stvara Share this post Link to post Share on other sites
TheCar 0 Posted March 1, 2014 Ima puno čimbenika , ovisi o kutu pumpe , stanju uložaka dizna pa sve do da li imaš filc na haubi ili neko nalijeva ulje u naftu itd... . Slažem se da neki imaju mekši rad ali disel je to 15+ godina pa nek i glasno radi samo nek ide Share this post Link to post Share on other sites
sale2104 0 Posted March 1, 2014 Ima puno čimbenika , ovisi o kutu pumpe , stanju uložaka dizna pa sve do da li ima filc na haubi ili neko nalijeva ulje u naftu itd... . Slažem se da neki imaju meki rad ali disel je to 15+ godina pa nek i glasno radi samo nek idekako mislis neko nalijeva ulje u naftu Share this post Link to post Share on other sites
Passat 0 Posted March 1, 2014 Care, si ti štelo šta kut paljenja na svome? Share this post Link to post Share on other sites
TheCar 0 Posted March 2, 2014 kako mislis neko nalijeva ulje u naftu Pa naprimjer ja ti na rezervoar goriva uvijek stavim pola litre dvotaktola , to mi je jedan stari boschista rekao i toga se držim. Imaš tu na forumu temu o tome pa si pročitaš . Care, si ti štelo šta kut paljenja na svome? Ma ja sam sa svojim imao specifićne probleme ali da sad kad sam mijenjao zupčasti naštelao sam i kut paljenja preko dijagnostike i sad na hladno pali ko mina. Share this post Link to post Share on other sites
sale2104 0 Posted May 14, 2014 Koliko sam skuzio ta buka dolazi negdje oko zupcastog remena,pa me zanima jel moze bit sta do njega da tako bucno radi Share this post Link to post Share on other sites
AllenTDI 0 Posted May 14, 2014 sale, kad si mjenjo taj remen? meni je klepeto ko golf2 D kad mi preskočio remen za 1 zub Share this post Link to post Share on other sites
sale2104 0 Posted May 14, 2014 Mijenjan je prije 25000km Share this post Link to post Share on other sites
sale2104 0 Posted May 19, 2014 Jel moguce da je spaner zupcastog u losem stanju pa zbog toga klepece Share this post Link to post Share on other sites
vw istra 0 Posted June 10, 2014 Vjerovatno je pumpa u kurcu pa nije paljenje u redu a mozda ti fali ulja pa guku podizaci Share this post Link to post Share on other sites
Marko D14 0 Posted June 22, 2014 (edited) Imam sam slučaj da je stranci zupčasti preskočio nekoliko zubi (neznam koliko) u nah, roktao je i dimio plavo bijelo na hladno. Kad se ugrije, auto se tresao i roktao nije bilo za biti u njemu, i nije imao snage u 1. brzini krenut Edited June 22, 2014 by Marko D14 Share this post Link to post Share on other sites
sale2104 0 Posted August 24, 2014 Jel moze bit do bos pumpe da nije u fazi Share this post Link to post Share on other sites
Passat 0 Posted August 24, 2014 Moze. Ak nije u fazi onda klepece jako. Uzet vagvom i provjerit kut. Share this post Link to post Share on other sites
sale2104 0 Posted August 24, 2014 Klepece dosta bucno,ko cekicanje,to se sa bilo kojom dijagnostikom moze provjerit? Share this post Link to post Share on other sites
TheCar 0 Posted August 24, 2014 ma da odi bilo kojem mehaničaru i neka ga spoji i vidi parametre , te po potrebi otpusti pumpu i zakrene je malo Share this post Link to post Share on other sites
daniels 1 Posted August 24, 2014 (edited) Zagri motor, spoji na dijagnostiku i da vidiš timing(vrijeme ubrizgavanja) 2 min posla. Naravno pod uvjetom da si ziher da je motor u fazi. Vidim da si iz gorice možeš mi se javitl, spojim ga i pogledam nije problem. Edited August 24, 2014 by daniels Share this post Link to post Share on other sites