0
čiko

Ugradnja plina u splitu?

Recommended Posts

Pozdrav ljudi,razmišljam o ugradnji plina u svoj auto (a3 1.8t 97g. chipan cca 190ks) pa me sad zanima jeli itko od vas ugradio plin u 1.8t motor i kako mu se pokazao?i gdje se u splitu može ugraditi dobar plin? pošto se ja nerazumijem u to :(

HVALA

Koliko znam Auto TIM ima radionu u Splitu..ako se ne varam.

Moja preporuka za njih.

imas auto granda na brdima, i breskovic u Rudinama, preporuke za breskovica

Moja preporuka da zaobiđeš Breškovića-meni nije kao ovlašteni serviser za tartarini poštelat tartarini plin nakon ugradnje novog isparivača..Check engine lampica se upalila 20-tak km od servisa na putu do zg.Dolaskom u Zg i posjetom majstoru ustanovljeno je da se štelanje "ovlaštenog" servisera Breškovića svelo na odvrtanje šarafa i povećavanje tlaka na isparivaču..

Ja ti kogu preporučiti servisera Ilka Jerkovića u Opuzenu -nije Split ali definitivno čovjek zna posao..I brc ima prednost pred tartarinijem i ostalim jeftnijim varijantama..Da ne misliš da ti preporučujem loše-imam tartarini i nisu se ove moje dizne pokazale izdržljivim na ovoj krasnoj industrijskoj mješavini što nazivaju autoplinom...Sad mi je ubio set IG1 injektora-izdržali su cca 50tis..Dakle dobro izračunaj i informiraj se prije nego kreneš ugraditi..Dobar ugrađivač je najbitniji...Marka manje bitna..

slažem se da je ugrađivač bitniji od marke sistema i predlažem breškovića u svakom slučaju ,moje iskustvo sa njim se temelji na preko 80 ugrađenih sistema i reklamacije su nepoznanica.

Bio sam na skolovanju u auto TIM-u... Tad je kod njih bio chrysler neon srt4 s 3 mape motora i tako je i plin stelan posebno za svaku mapu.... tj mislim da je stelan za prve dvije jer je treca bila vec upitna i na bengu kamoli na plin...

Svakako ti je uvjet da ti je motor ispravan... da neprima fals zrak i da svi senzori rade kao i lambda naravno...

Plin se mapira dodatno jer postoje i klasicne mape al nijedan motor nije isti nit svak ima isti usisi ispuh il slicno... a eto ti imas chip jos.....

0