josip24 0 Posted March 4, 2014 Pozdrav svima zanima me, poto sam novi, ako netko zna koje opruge da stavim na auto 1.9 tdi . Naao sam na forumu nekoliko razgovora ali me zanima iskustva tj. koliko treba da sjednu itd. imao sam na umu eibach sportline pa ljudi ako netko ima za ponuditi javite se Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted March 4, 2014 ja imam H&R -35 ali nisam ih jos stavio. Idem sutra na montazu Share this post Link to post Share on other sites
josip24 0 Posted March 4, 2014 Čuo sam da prednji kraj sijedne odmah a da zadnji mora proči par stotina km jel to istina Share this post Link to post Share on other sites
Bagzy 0 Posted March 5, 2014 Stavi eibach sportline -5cm mk5 sjedne taman koliko treba Share this post Link to post Share on other sites
josip24 0 Posted March 5, 2014 Neče smetati original amortizerima? Share this post Link to post Share on other sites
Bagzy 0 Posted March 5, 2014 (edited) A gle hod amortizera će bit kraći za tih 5cm. Moje mišljenje, ništa ne traje vječno pa ni amortizeri. Ako stavljaš opruge na auto moraš računat s tim da to nije idealno, jer da je izlazio bi takav spušten iz tvornice E sad da li će amortizer propišat ili će neki ležaj otići na 80 ili 90tkm meni je tako svejedno. Ako je tebi to važno i gledaš na to onda da, smetat će amortizerima i nemoj stavljat opruge. Ja sam stavio opruge na praktički nov auto (15tkm) i ne dira me šta će se sjebat i kada Znaš kako kažu ja sam njega kupio a ne on mene Stoga moje mišljenje je stavljaj sportline i uživaj Edited March 5, 2014 by Bagzy Share this post Link to post Share on other sites
josip24 0 Posted March 5, 2014 Hvala na pomoči kod odabira, mada sam razmatrao i druge mogučnosti kao to su federi od gti-a ili tako neto Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted March 5, 2014 ja sma stavio h r opruge pao je taman kolko i pise...naprijed i nazad jednako stavio i nove lezajeve amortizera oem i sad je to sve lijepo Share this post Link to post Share on other sites
josip24 0 Posted March 5, 2014 Koliko je to u mm Jer je meni između gume i ruba blatobrana 6,4 mm original Ne mm nego cm ,sori Share this post Link to post Share on other sites
Ronaldo 16V 0 Posted March 5, 2014 Mario, stavi koju sliku.. Baš me zanima! Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted March 5, 2014 (edited) nisam mjerio. opruge su -35mm . dal je pao vise il manje ne znam. najbitnije da sam ja zadovoljan Ono sto me odusevilo u prvih 100km je utegnutost, auto drzi ali opet preko rupa, ostecenja na cesti je skoro kao original. I legao je naprijed i nazad skoro u mm isto opruge su H&R 29176 stavim sutra. Edited March 5, 2014 by MarioIV Share this post Link to post Share on other sites
josip24 0 Posted March 5, 2014 Pa postavio sam ovo pitanje jer sportline opruge spuštaju napred -45 do 50 mm a zadnje -30 do 35 mm , pa izračunom jednostavno neide jer ako mi je sada 64 mm i napred i nazad ista razlika , šta tu ja nevidim? Share this post Link to post Share on other sites
tommy4motion 0 Posted March 14, 2014 Pozdrav! Mene zanima dal mi pasu opruge sa obicnog golfa 5 na moj 4motion? Stavio bih neke -30,pa da ne kupujem bzvz ako ne pase... hvala Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted March 14, 2014 tommy mislim da ne pase.. 99%sam siguran da ne pase.. jer nisu ni isti amortizeri od 4motiona i od obicnog Share this post Link to post Share on other sites
Atrax 1 Posted March 24, 2014 ja sam stavio weitec -30. imas u mom predstavljanju vozila kako to izgleda. evo vozim ne znam ni ja koliko vec na serijskim amortizerima, i nemam nikakvih problema sa podvozjem... kolega Bagzy ti je tako lijepo napisao gore sve... LP Share this post Link to post Share on other sites
Ivan VW 0 Posted March 25, 2014 Po cem ne pasu amortizeri i opruge od 4 motiona na obicnog ? Share this post Link to post Share on other sites
josip24 0 Posted March 31, 2014 Nema nitko nikakve opruge za mk5 1.9 tdi za ponuditi? Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted March 31, 2014 Po cem ne pasu amortizeri i opruge od 4 motiona na obicnog ? Drugciji su prihvati i puno toga je drugcije Share this post Link to post Share on other sites
josip24 0 Posted June 20, 2014 Može li mi tko reči dali FK opruge FKS134 idu ma mk5 golf 1.9 tdi tj. dali če mi spustiti auto prednji i zadnji kraj jednako pošto vjerojatno nisu iste opruge za dizel i benzinac. Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted June 20, 2014 pasu, montiraj 60/40 spustaju Share this post Link to post Share on other sites
josip24 0 Posted June 22, 2014 pasu, montiraj 60/40 spustajubitno mi je da mi prednji i zadnji kraj bude jednako spušten tj da mi razmak između kotača i blatobrana na cijelom autu bude istithx. Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted June 22, 2014 (edited) a cuj, to nemres znat dok ne stavis ja sam bio nasao na njuskalu eibach sportline 50/35 i narucio stigle mi H&R -35mm naprijed i nazad. mislio sam da necu bit zadovoljan ali nakon montaze je ispalo super.. auto je pao lijepo, naprijed i nazad jednako, naprijed koji mm vise jako su dobre u voznji. nakon montaze drugi auto za vozit jedino sto nisu za losu cestu. zna protrest dobro pogotovo na 18 cola. e jedino sto su ove opruge za benzinca vjv.zato i je naprijed pao dobro odnosno nema da zadnji kraj bude nizi kako to inace biva, Edited June 22, 2014 by MarioIV Share this post Link to post Share on other sites