4 4
puks

1.st Volkswagen Zagorje meet

Recommended Posts

di ste i kad ovdje...????

ide ko iz smjera ZG ili okoloce u subotu možda da idemo zajedno?put znam napamet :grrr

Edited by tihca

Vjerovatno oko 23-00:00 h petak vecer... pa pravac u kakvu klet, ako nebude krute hrane ima tekuće :)

Ja sam sutra popodne u Cerju pa ajd se čujemo tihca i Dubrovčani na 0912530781 ako ćemo na kakav before party jer ja na afteru neću bit jer idem ranije u nedjelju za VinkoVWce na oldtimer meet! M.

Eto nas par se skupilo i posjetilo ovaj meet. Nazalost kisa je padala cijeli dan, ali sve u svemu ideja, lokacija, organizacija - Puks :palacg :palacg

Pa da stavim i koju sliku

-okupljanje na King Crossu

20140503_102214quk5j.jpg

- I koja slika sa samog eventa

20140503_144334uuj8s.jpg

20140503_144340omk3l.jpg

20140503_1443464nj8h.jpg

20140503_190910skkxl.jpg

20140503_154303mujtx.jpg

Neki su bili nestrpljivi pa se skocilo u Oro goro na klopu :P

20140503_163720v3jd6.jpg

Sad vidim da sam neke slike slucajno izbrisao, ali ekipa je jos uvijek gore, pa vjerujem da ce sutra biti jos slika :mah

Hvala na lijepim riječima

Šta reći, ekipa povezanija nego ikada, uvijek raspoložena za zabavu

trudili smo se maksimalno da napravimo meet za pamćenje, ovaj puta prvi al želja je tradicionalno svake godine.

O uspjehu organizacije ćete sami presuditi i ocjeniti.

Mogu samo još jednom zahvaliti svima koji su sudjelovali, sjatilo nas se odsvuda, najdalji Dubrovčani, najveći bećari Splićani, uvijek prijateljski Riječani, najveseliji Virovitičani, naši susjedi Zagrepčani, naši Zagorci i međunarodni kolega iz Subotice te naravno tate VWCC-a Karlovčani.

Vjerujem da za prvi puta nitko ništa ne zamjera i da se vidimo i dogodine.

Pozdrav sponzoru i prijateljima iz Porsche Croatia.

Svw Vas voli vaš Puks

Puks i Gonzo (ako sam dobro zapamtio) :respekt

Bilo je super, nema zamjerki kao i inače, bitni su ljudi i ekipa. Bilo smo dosta kratko ali bilo nam je super. HVWala na svemu!

1300km odrađeno i vrjedilo je doci i podrzat puksa i gonza i njihov trud ;) Mala opaska svima Vama koji ste relativno blizu a niste dosli... pozdrav ekipi iz virovitice a ostatak slavonije je zakazao ;)

Miro rakija...sta rec za njega..svaka cast!

Hvwala puks...bilo je odlicno i DU ekipa ce doci i sljedeci put !

Dok jos pere mamurluk, ali sreca da Alkaloid Skopje i dalje stanca Kafetin pa se lakse lijeci...ZAHVALA organizatorima na odlicnom VWmeetu!!!... auti, ekipa, cuga, klopa, TAMBURASI, das Rocco s kerozinom u gepeku i na ispomoci lokalnom komunalnom poduzecu u proljetnoj kosnji travnjaka, a da ne bi bilo da se dizalo ruke samo Rami Rami i Fati koja nikako da izmori dusmanke s harmonikom na sanku, nedjeljno kulturno uzdizanje posjetom VW kolone povijesnoj ostavstini Hrvatskog Zagorja...a sve ovjekovjeceno strocanjem fotica neumornog leteceg fotografa kojem se nemilost prema vozilu moze oprostiti samo iz razloga sto tjera Mazdu...pa stisnuli petaka Matiji Gupcu i put pod kotace do iduce prilike!

Za pocetak sezone i prvi Zagorje VWmeet, letvica je postavljena visoko...ima da se zabrine i Blanka Vlasic! ;)

Do sljedeceg susreta,

HVWALA

KARMANN team

Edited by croatianmusclecar

Drago mi da ste zadovoljni, nećemo posustati, idemo dalje!

Samo ću reći da je Das RakijaWagen/kosilica za Zagorske brege uspješno stigao do Subotice uz jedno preusmjeravanje kod Virovitice gdje nisam mogao proći zbog poplava i "zaustavljanje" zbog preticanja preko pune linije ali je to riješio poznati stari VWVojvođanski šarm. Svi znaju da ja nisam čovjek od puno riječi/NOT no moram reći da je gušt bio potegnuti na toliki put do prijatelja Puksa i Gonza+ljepše polovice. Nemože nikakva kiša pokvariti takvoj ekipi provod kakva se stvorila, pa tek da su i sjekire padale. Korijanci+strpljive ljepše polovice standardno/nestandardno ludi, Dubrovčani veliki lafovi i zavodnici, Splitski bećari neumorni i originalni, glavešine iz KarloVWca standardno kratki al ubitačni.......... Žao treba biti svima, a pogotovomo onima koji su bliže, što se nisu pojavili ali tko sam ja da im sudim!? Nemam nikakvih fotki osim ove sa kojom mi je počeo krasan VWikend u Stubici! Hvala svima i vidimo se svakom drugom zgodom! M.

s488y8.jpg

vwcc Zagorje,ko se krije iza toga???vidim da to nisu zagorci koji rade nešto na temelju te zajednice...pa pravi zagorci kolko nas ima???? ;-)

Edited by tihca

iz nebesa ivo,haha ...susret ko dečki iz zagorja ne funkcionira,a sad ko to promovira ja ne kužim :care samo me zanima kolko nas ima još

Edited by tihca

Reci Tihca?

Iza toga stojimo Gonzo i ja a mogli bi i vi skupa sa nama.

Susret je funkcionirao, neki su se i odazvali, čak iz cijele Hrvatske al nažalost najmanje je bilo KR tablica.

Iza ovog svega ispred nas stoji kao podrška i samo vodstvo VW cluba Croatia

Zajednica VW Zagorje postoji jedino na tipkovnici izgleda

Pa pitam jer kakav je to klub koji se temelji na dvojici,no dobro,vidjet cemo ;-)

bio je jedan jedini sluzbeni susret,na koji nisam uspio doci..

Aloo momci, pa kaj je ovo sad. Pa zar je uopce bitno koliko je organizatora bilo, tko je vise ili manje doprinio organizaciji. Decki su iz ljubavi prema VW grupaciji organizirali susret gdje od 100 najavljenih doslo nekolicina ljudi. Kada rezimiramo vwts u karlovcu i zagorje meet neusporedivo je. Jel koliko dva covjeka mogu organizirati to nemre cijela vojska u nekim udrugama. Svi koji prigovaraju na nekaj a nisu bili nisu svjesni koliko je ovaj susret bio prijateljski slozen bez ikakvog pocjenjivanja i to samo zbog pehara.(...haha moj auto je nizi od tvog, moje su felge skuplje... itd itd).Sto se je moglo i ocigledno vidjeti na vwts. Normalno o ukusima se ne raspravlja ali uz koji dobar komentar prijedloga i savjeta nikom ne skodi. Ovdje toga nije bilo i sto mi je drago. Jel uz dobro drustvo i dobru muziku prijateljstvo se stvara. Svaka cast deckima organizirali su poklone, pa hranu ,gdje smo bili poslje jela 1,5cm nizi, :). Dok toga u Karlocu nemrem ni sanjati a kamoli da ce ikada biti. A da ne zaboravim obilazak muzeja kojeg mozda nikad ne bih ni obiso da nisam bio s njima. Da neduljim vise. Puks-Gonzo svaka cast svaki komentar je suvisan. Od mene imate cistu peticu iz vladanja. A do godine vidimo se opet u dobrom drustvu. Zivjeli

Ma sve super,nego taj jedan ko nijedan ;-) steta da se nista ne dogada,kad je vec neka osnova,ne kuzim politiku, nebi se htel mesati vise

Edited by tihca

vwcc Zagorje,ko se krije iza toga???vidim da to nisu zagorci koji rade nešto na temelju te zajednice...pa pravi zagorci kolko nas ima???? ;-)

Da si ti pravi zagorac( kako sam sebe nazivas) i vw ljubitelj kao puks i gonzo nebi nakon nekoliko mjeseci pao s marsa i pito ko to promovira i organizira a podršku zagorje meet-a smo vidili po odazivu. skoro pa je u subotu bilo više ljudi sa juga nego vas "pravih zagoraca" a to ide na obraz vama. A organzatori su nas ugostili izvanredno. Hvala lijepa i obavezno se vidimo dogodine :palacg

Krivo shvacas,ja govorim za dalje,nema veze,vidimo se na Wortherseeju

Pa kako se ne događa, imaš bar 10 događaja VWCC-a

Ovo je bio samo jedan od njih.

Povedeni takvim natpisima kao i ovim tvojim sada tipa "ništa se ne događa" odlučili smo pokrenuti nešto, krenuli u razgovore sa upravom kluba i samim predsjednikom koji su nam dali potpunu podršku i napravili taj meet misleći da treba samo pobuda jer u ovome kraju ima istomišljenika al očito ih ima samo pred laptopom.

Evo sami su rekli kakva je bila organizacija i hvala im na tome.

Potegnuli su iz Dubrovnika, Splita, Rijeke, Virovitice, Karlovca, Zagreba a KR tablica ni za prste jedne ruke tako da nemoj govoriti da se ništa ne događa nego ti ekipa nije zaintersirana.

Na nama je da nastavimo i čuvamo vrijednosti Volkswagen kluba Croatia preko naše podružnice VWC Zagorje

Ekipa ove godine me manje ima al naravno da se vidimo i to diljem lijepe naše i šire

I još sitnickonačno VWCC Zagorje ima i svoju zastavu

meni se čini da je jedan od najvećih i najgorih razloga slabih odaziva, ne društvo ni daljina ni financije, nego kaj je najgore- vrijeme shebe percepciju u masu slučajeva.

Pa bila je kiša cijeli dan al kako to nije spriječilo neke da naprave 100, 200 pa i 600km da dođu a Vas tu sa 10,15km je spriječila

Kad čovjek ima volju i prijatelje vrijeme ne igra ulogu.

Koliko puta smo išli na xmass party po snijegu pa nikom ništa

Puks ne se sekiras...tu bar vidis tko je covjek...a i tko voli vw... ;) Vidimo se i next time makar padale sjekire ;)

Ma Ivo i ti dečki volw VW al mi odmah skoči živac kad čujem da se ništa ne događa, kako ništa kad ima toliko toga da ni ne uspijem sve poloviti, što vremenski što financijski.

Najbolje da nekom u dvorištu složimo meet i da onda vidi da ima nešto.

Inače za ostalo se ne sekiram, Vi ste nam poticaj ta dalje

4 4