0
GOLF 010 L

ŠIBENIK summer meet - nešto se šuška!

Recommended Posts

pozdrav svima , u želji da ponovno pokrenemo malo zaspali Šibenik meet, razgovarali smo sa Mirom,naravno kao predsjednikom vwcc-a , također i sa Vojom kao prvim pokretačem meeta. Uskoro ćemo se naći , Vojo,Slaven(stara garda) i ekipa volkswagen team-a ŠIBENIK radi dogovora o mogućem nastavku održavanja ŠIBENIK summer meeta. Tako vas ovim putem želimo obavjestiti da se nešto šuška tu kod nas i da vw duh i dalje živi u Šibeniku . Tako čim budemo znali okvirno kada i hoće li se nastaviti meet,obavjestit ćemo vas, najvjerovatnije će to biti između 15.8. i 1.9.

ekipa pozdravw svima i nadam se da se vidimo u ŠIBENIKU ove godine na 3.ŠIBENIK summer meet-u.... :halo

volkswagen team-ŠI

Ufff pala bi mi sjekira med kad bi bio 23.8. taman cu oko tog datuma bit u ŠI :D a ko i ne bude onda cu svakako javit ekipi pa da opet popijemo i druzimo se ko prosle godine

kako mi je ovo drago čut aaaa

:wub:

veselim se i dolazim 100%

mogo bi i ja malo dovest Šibenčana nazad na svoj teritori ;)

Svida mi se i podrzavam :D :D

bus doso sa sukijem ?

pozdrav svima , u želji da ponovno pokrenemo malo zaspali Šibenik meet, razgovarali smo sa Mirom,naravno kao predsjednikom vwcc-a , također i sa Vojom kao prvim pokretačem meeta. Uskoro ćemo se naći , Vojo,Slaven(stara garda) i ekipa volkswagen team-a ŠIBENIK radi dogovora o mogućem nastavku održavanja ŠIBENIK summer meeta. Tako vas ovim putem želimo obavjestiti da se nešto šuška tu kod nas i da vw duh i dalje živi u Šibeniku . Tako čim budemo znali okvirno kada i hoće li se nastaviti meet,obavjestit ćemo vas, najvjerovatnije će to biti između 15.8. i 1.9.

ekipa pozdravw svima i nadam se da se vidimo u ŠIBENIKU ove godine na 3.ŠIBENIK summer meet-u.... :halo

volkswagen team-ŠI

Logiran se na forum nakon skoro godinu dana i imam šta vidit... nebi se ni logira da nisan dobija poruku da se nešto šuška :grrr

....eee stari seeee ali bilo bi lipo da se nastavi,ima vas puno više nego što nas je bilo :D tako da virujen da će se realizirat,ako šta zapne mene i voju uvik morete nać na gemištu u klubu penzionera pa ćemo uskočit :)

EEEeee čuja san da bi van tribala zastava nema brige ona je na sigurnom samo otkad je te zastave ispod nje su vrcale iskre na 6 svićica otkad su umirovljeni 6aci miruje i ona tako da bojin se da će te morat zvat Mira da van sašiju jednu s modulom za 4 cilindra ili doći s VRom/Rom po nju sad šta van je lakše (nekad u ''naše doba'' bilo je lakše swapat motor,neznam kako je danas :vozi )

za ovaj topic :care i da ne ostane samo na ovome ;-)

PozdraVW

sibenik-summer-meet.jpg

600012122949057331179596.jpg

Nije sve ni u VR-u, a ni u R-u.

Neka je i 1.3, al je zato 6 srca jednako kucalo za njega. A to je nesto lipse od VR-a.

Nadam se da ce susret izrealizirat i postat tradicija jer mislim da je svacija, a i moja zelja bit domacin necega sta se rukama, mukama i ljubavlju radi.

Edited by ĆaćeTDI

Kaj je s ovim, ima nas koji bi dosli u subotu 15.08 sa kecevima :D :D :D

ajmoooo akciiiijaaaaaaa

Edited by mirac

Pozdrav svima,u dogovoru sa Mirom 8 misec je bio preputen Splitu,tako da nita od 8 mj.u Sibeniku. Planirano je da bude 9 mj.poto je 7.mj.Zadar,8.mj.Split pa je nama ostavljen 9.mj. kako je danas sve skupa teko neto organizitati nemožemo jo nita sa sigurnosti reći,moguće je da susret ipak bude izrealiziran 13.i14.9.ili tjedan iza tako da ipak zatvorimo lito jednim dobrim susretom. Do 15.8.ćemo objaviti oće li biti ili ne. Nadamo se da ćete nas podržati i doći na susret ukoliko dođe do realizacije istog. Naravno postoji opcija nalik neformalnog susreta u Zadru također u 9.mj. pa da se nađemo na nekoj lokaciji..... svima lipi pozdrav volkswagen team Sibenik

....a ta se tiče 15.8.mislim da na taj dan neće biti puno slobodnih jer je blagdan,a već 16.ili bilo kojeg drugog dana ukoliko je netko tu na litovanju,prolazu neka se slobodno javi za koje piće i druženje.... na FB volkswagen team SI ili tu na forumu na PM ....pozdrav

Edited by GOLF 010 L

Triba bi bit 23 i24 sad neznam dal će bit??? tako je bilo u razgovoru !?

St meet nevidim u najavama bar 1god... i mislim da vam je Miro trebao dat 8mi mjesec jer 9ti je vec igra s vremenom (mada je cjelo ljeto sugavo) A i drugi su mjenjali datume zbog nepostojeceg susreta.. ;)

Sjetim se onih godina...kad se pilo na jadriji...kad je lader bio prva nagrada... spavanje u satoru... Vw Du ekipa ce Vam se rado pridruzit ;)

0