1 1
DumiG4

Ne rade zmigavci kad prikljucim prikolicu

Recommended Posts

Na golfu 4 imam orginal kuku koju bas ne koristim, ali kad imam priliku prikljuciti prikolicu ne rade mi zmigavci ni na autu ni na prikolici. Bio sam kod elektricara da mi to rijesi i kao rekao je da je rjesio, ali ja to nisam imao prilike isprobati do nedavno i opet isti problem. Sto bi mogao biti problem?

a nije do prikolice zato jer je na drugom autu radila normalno i na tehnickom mi je lik pristeko ono govno za testiranje prikljucka za prikolicu pa me htio srusit jer nije radilo al eto pustio me.

mozda je korodirala utičnica...mozda da ju zamjeniš mislim da čak i nije skupa ima ih par vrsta ako se ne varam...

ne radi ti nista jer ti ne odgovara prekidac za sva 4 zmigavca..on je relej.ako nema kuke ide 1 vrsta tog prekidaca,ako je sa kukom onda ide drugi...

Ili to ili je stavljen obicni jer je bio riknuo

a dobro to mi ima smisla, pogledao sam u uticnicu i ne vidi se da je ista korodiralo tako da je vjerojatno to. hvala

evo ti kat.broj za prekidac 4 zmigavca sa kukom....

1J0953235H 01C. cijena 226kn orgigi....

ako trazis neorginalni pazi na slova "H" je za kuku,"J" je bez kuke.

vidi pa probaj prije kupnje

Jel moguce saznati po necem koji je kataloski moj prekidac trenutno da budem siguran, ja sam ga izvadio i na njemu pise samo 1J0953235?

Po broju sasije se vidi dal imas tvornicku kuku sa prekidac ili ne

da ali ako je ovaj prekidac mjenjan to mi nista ne znaci

pa znaci da si onda nabavis onaj drugi i znas da je to onda ispravno ako hoces prikolicu zakacit...ovak imas probleme na tehnickom i ne sijes prikolicu zakacit jer nema struje..ili skini kuku i miran si..

ne vidim tu neki problem

trazi si taj drugi prekidac i probaj ga...ak sve radi znas u cemu je problem bio

dobro samo sam htio to provjeriti odma ako je moguce, nabavit cu novi prekidac. Nemoj se ti ljutit :)

Ne ljutom se

Bez brige :-)

1 1