1.9 TDI 0 Posted March 10, 2014 (edited) Može hitna pomoč oko problema esp-a na Passatu 1.9 TDI 130ks 2001.g. pali se esp i to bez veze ali samo u desnom zavoju... Spojio sam ga na Vas i ne pokazuje nikakvu grešku jer ubiti i to nije greška nego nepravilno radi i pali se kad netreba... Šta gledat dali je neki mehanički kvar????? ili ???? Edited March 10, 2014 by 1.9 TDI Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted March 11, 2014 meni se tako javljalo par puta pa prestalo, pa nekad opet malo popizdi. I sad sve 5 .... meni bi se upalila lampica, odnosno isključio ESP, ali ne bi mogao vratiti nazad sve dok se auto ponovno ne upali ....tako da ... možda prođe i ovo tvoje Share this post Link to post Share on other sites
marin-82 0 Posted March 11, 2014 Poskidaj kotače, očisti senzore i one lojtrice, vjerojatno ima smeća ili crkava jedan senzor.......... Share this post Link to post Share on other sites
1.9 TDI 0 Posted March 11, 2014 hmmm da budem to provjerio čistoču i senzore!! Neznam dali bi mogo bit problem zbog lufta na kuglama pa da senzor očitava i pali se esp...? Share this post Link to post Share on other sites
golf_ri 0 Posted March 11, 2014 Mene su loše gume mučile, stavio nove i sve super! Share this post Link to post Share on other sites
Gođo 0 Posted March 11, 2014 mene su mucili desni zavoji kad bi mi prednja lijeva guma malo ispustila a lijen sam dat promjenit cijeli ventil Share this post Link to post Share on other sites
rale 0 Posted March 15, 2014 Meni se na tacno 120/h upali abs i esp i kad stanem i ugadim auto, kad kasnije upalim nista ne svjetli dok ponovo ne ubrzam na 120? Share this post Link to post Share on other sites
1.9 TDI 0 Posted March 23, 2014 Pozz ekipo evo da se javim rješen je problem nekontroliranog paljenja esp-a!... Kompletan prednji kraj ovjesa je imo lufta na ramenima i krajnicima volana... zato se palio bez veze esp- hehe i to samo u desnom zavoju! Stavljeno sve novo i više nema problema samo gas..... hvala! pozz.. Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted March 24, 2014 (edited) imam ja pitanje kazaljka od temperature mi pada. znaci stoji na 90 i samo padne na 50 tj.kao da je auto ugasen stoji i onda se nakon neodredjenog vremena vrati na 90 ? golf 5 tdi htio pitat, jel to do table ili? Edited March 24, 2014 by MarioIV Share this post Link to post Share on other sites
josip24 0 Posted March 24, 2014 pazi da se nisi zabunio pa pogledao krivi sat (rezervara). šalim se naravno ali meni se je to jednom dogodilo. možda ti je negdje samo konekcija loša, provijeri na indikatoru temperature. Share this post Link to post Share on other sites
alen fsi 0 Posted April 15, 2014 imam ja pitanje kazaljka od temperature mi pada. znaci stoji na 90 i samo padne na 50 tj.kao da je auto ugasen stoji i onda se nakon neodredjenog vremena vrati na 90 ? golf 5 tdi htio pitat, jel to do table ili? Možda je termostat,to je mene mučili na seat cordobi,al nije bilo problema,samo mu je trebalo malo duže da počne grijat Share this post Link to post Share on other sites
alen 0 Posted April 15, 2014 promijeni senozr temp i rijesit ces problem Share this post Link to post Share on other sites
Kruno0204 0 Posted October 25, 2017 Da ne otvaram novu temu. Passat 2002 godina 2.0 AZM, pritiskom na prekidac ESP ne dogada se nista. Prekidac ispitan i radi( isprobano u drugom automobilu) a i dijagnostika pokazuje da radi. Senzor ispod zadnje klupe isto ispitan (isto drugi automobil) i radi. Sto dalje pogledati ? Share this post Link to post Share on other sites
Tomislav Kt 5 Posted October 25, 2017 Po čemu si zaključio da se ništa ne događa? Sent from my D5803 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
G2 LTD 37 Posted October 25, 2017 Esp radi kada gumb nije stisnut. Kada je stisnut upali se lampica i mozes slajfati sa kotacima. Share this post Link to post Share on other sites
Kruno0204 0 Posted October 25, 2017 (edited) Ne pali se lampica uopce, a i stalno mogu vrtiti sa kotacima Edited October 25, 2017 by Kruno0204 Share this post Link to post Share on other sites
Domba 0 Posted October 25, 2017 Jel ima uopće ESP na autu? Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted October 25, 2017 Ne pali se lampica uopce, a i stalno mogu vrtiti sa kotacimaKad se upli lampica znaci da je esp ugasen i tek tada mozes vrtit kotacima, kad je ugasena esp je aktivan i nema vrtnje kotaca... Sent from my SM-T819 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Kruno0204 0 Posted October 25, 2017 Kao sto rekoh ne pali se nikad Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted October 25, 2017 Sta ne bi lampica trebala blinkati kad esp radi a kotaci pokusavaju provrtit? A kad je iskljucen onda stalno svijetli A zapravo kostaci vrte i kad blinka lampica al ne u tolikoj mjeri kao kad je esp ugasen...ili se varam? Share this post Link to post Share on other sites
G2 LTD 37 Posted October 25, 2017 (edited) Da istina... blinka kad proklizuju a esp radi ( tipa zezancija po snijegu ). Stalno radi lampica kad je esp ugasen ne vezano vrtis li kotacima ili ne ) Edited October 25, 2017 by G2 LTD Share this post Link to post Share on other sites