FuTz 0 Posted March 11, 2014 Pozzzdrav svima, šta je za reć, nitko ne daje ideju za nekakav slavonski meet? :-) Imali smo prije par godina u "Kamenskom vučjaku", bilo nas je puno, odazvalo se dosta ekipe, nema greške.. pa je bilo u Velikoj, ovo-ono.. Pa evo, pošto nitko ne reagira, Slavonci, javite se da nešto napravimo! :-) AJmo ajmo ajmo Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 11, 2014 Ja sam za! Sad ce proljece pa da se podruzimo Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted March 11, 2014 Mjesec dana mi ne radi otključavanje i zaklj... vrata gdje mi je sjedalica za malog,dovoljno za objasnit koliko imam vremena...Volio bi doletit negdje i sprdat se ako se dogovorite Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted March 11, 2014 Mrki, uvijek dobrodoš'o! :-D Et, nek ovaj topic bude, sam mislim da se neće puno odazvat, a možda se varam.. :-) Pišite, škrabajte.. sve se prihvaća .. :grrr Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted March 11, 2014 Krecu mi poslovi tako da bi i para trebalo bit. ja sam za Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted March 12, 2014 fuc sta nudis, vucjak ili velika npr? treba nest na raznjic nabacit Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted March 12, 2014 (edited) Mjesec dana mi ne radi otključavanje i zaklj... vrata gdje mi je sjedalica za malog,dovoljno za objasnit koliko imam vremena... Volio bi doletit negdje i sprdat se ako se dogovorite Premjesti sjedalicu na drugu stranu! Ja sam takoder za neku cugu/klopu. Stvarno nismo dugo! Samo mi nije jasno cemu novi topic kad vec imamo otvoren za kavu i druzenje...kog zanima gleda i tamo... Edited March 12, 2014 by vwgolf3 Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted March 12, 2014 Nije bitno gdje šta kak, nisam ja organizator.. nisam dobar za tak što hehe.. type-r ti bi trebao organizirat :-P :-P ja mogu dat mjesto vučjak.. tamo je bilo odlično.. @vwgolf3, jbg.. nisam znao da ima topic.. nisam pratio forum malo duže vrijeme, pa nisam u toku.. Share this post Link to post Share on other sites