4 4
Dengovw

Wörthersee Treffen 2014.

Recommended Posts

Jeli samo ja to primjecujem il sta... Pa veci su divljaci u ove dane neg kad je kao taj omrazrni main event. Veca sansa pokupit kaznu a i.da te netko prepila s 200 na sat...

Ocito su ivi vikendi bas za pokazat se tko.ima brzi.glasniji nizi... :)

I cudi me kako murija nije ta tom turbogej zavoju i njemu slicnim destinacijama...

Evo par nasih....

a2aby4a7.jpg

majyge4e.jpg

4yhamapu.jpg

e4enupus.jpg

Tonac: sjećam se da sam vas zadnji tren skužio :)

Ma najjaca izjava na see-u,setamo ja i draga uz cestu na fak am see-u i ide nasa ekipa ispred nas,ne kuze oni nas dvoje i kaze jedan gle eno 928,kaze drugi na k....te nosam...kako sam se razvalio,ne sjecam se vise tko je to tocno bio ali znam da je netko iz kluba

nebi se čudio da su riječani upleteni...

Evo i ja sam se vratio kući....bilo je vrhunski, jednostavno ko to voli mora otići i to doživjeti,,imam oko 1500slika,,,evo 15-ak zanimljivih,,,,

i8t2zp1lspamvijztpke.jpg

zagoa7oemqr650w9v2kt.jpg

ug5xtkhjgdk9s1bnm865.jpg

8f2gqt4h0j2bth2o6oa.jpg

bugkftd07s3ce5ky4vwh.jpg

r4tkngpwzh65gltboyie.jpg

7yaw3hlxkp2x1na4i1qu.jpg

us0slgzzfr0fspjifx7b.jpg

wrtlc367q84zo4hk6x0u.jpg

2zgr7hblcr6j8zwif3l4.jpg

sn4vu9lf3ufwb8r6l8r.jpg

he5d143w6e9omer4hoyy.jpg

wv8e9tx95vjmzjgoszim.jpg

u1mjvgfax8g45z89xcd.jpg

2lfgyhti9pa6ncytvzqk.jpg

t26tuemaqczb4y42nf7.jpg

w6r0gazexh209uzvhra6.jpg

4nrscg5pntvhc1shz4ei.jpg

Ma najjaca izjava na see-u,setamo ja i draga uz cestu na fak am see-u i ide nasa ekipa ispred nas,ne kuze oni nas dvoje i kaze jedan gle eno 928,kaze drugi na k....te nosam...kako sam se razvalio,ne sjecam se vise tko je to tocno bio ali znam da je netko iz kluba

Kralju to si ti bio??? hahahahaahahhahahahaha

Romchi i ja :D :D :D

Guest O84GT

Kako ste me nasmijali uff...sad kad se sjetim dodje mi se smijati

c3xm1jg8dd7673idr_thumb.jpg

ode 300 eura :(

U petak 16.05. sam sa starim išao za Zg iz Poreča preko Slo.

Vidio sam krem bubu i Krešin crveno bijeli T2 na Petrolovoj benzinskoj prije Brestanice (dvije Petrol stanice jedna nasuprot drugoj na autocesti).

Da sam imao broj telefona, bio bi se javio, ali ionako se vidimo na nekom od susreta.

Nitko nikoga ne tjera da stoji kraj ceste gdje se ganjaju, nisu svi ko ovi metroseksualci da pokazuju na parkingu što imaju pod felgama neki moraju pokazati što imaju i pod haubom.

Hahahahaah..

Bio sam napiso nesto na racun ove Tomine izjave gore, ali sam onda skuzio da nije vrijedno trosenja rijeci i vremena..

Edited by vlaho 2901

Hahahahaah..

Bio sam napiso nesto na racun ove Tomine izjave gore, ali sam onda skuzio da nije vrijedno trosenja rijeci i vremena..

Slozio bih se s tobom (y)

Nas 8.ero iz Dubrovnika kreće za 3 sata gore,noć će biti zanimljiva .. :) vidimo se ab morgen.Ako se tko bude htio javiti broj je u profilu.

Spavanje u Ledenitze.u i vraćamo se u Nedjelju tokom dana za DU.

LP

Hahahahaah..

I ja sam zapoceo ali nema smisla...

Idem sutra gore jedva cekam :D

Nego, kako je samo buba dobila kaznu a pola autiju je na zraku, sta to kao murja ne vidi? Ako ce kaznit onda nek kazne sviju a ne samo odredene bez razloga. (nisam za kazne da se razumijemo), nego su tu murjaci licemjerni. :(

stao ja gore kod sunarodnjaka na parking i cugamo, zajebavamo se i malo kasnije policija stoji na ugibalištu i stopira + naplacuje kazne, a i isključuje iz prometa uzimajuci dokumente. I tako u jedno 20 min skine dvojku i 2 RS4 na gewindama, lupi kazne i uzme dokumente dok nisu podigli auto na zakonsku visinu. Tek onda dolaze do njih s autom na novi "tehnički" i vraca dokumente ako je tad u redu. Jedan lik sa Rs4 nije ni imao alat pa je od ovog prvog posudio taman kad je zavrsio sa svojim :D

Uglavnom svi oni su digli auto max u zrak ko' allroad :rofl

Nisam znao za info da se svaka iduca ista nova kazna povećava. Tako mi je rekao jedan da su ga čak 3 puta zaustavili i pisali kazne za neupisanu dimenziju kotaca i da je 3. put dobio 1500€ kazne :gleda

bajymehy.jpg

Edited by Passat TDI

Gore je onda najbolje otici sa daily legalnim autom pa si na miru. Ove kazne su brrrrrrr

Guest O84GT

Muke austrijancu platiti kaznu od 1500 € to ti je isto ko da kod nas dobijes 1500 kn s time sto je nama i to puno a kamo li 1500€...

Taj koji ide s takvim autom gore zna sto ga ceka i vjerujem ima spremne novce za to...standardi nam nisu ni blizu isti tako da njega sigurno manje brinu ti novci nego nekog tko dolazi iz hr,bih,srb pricam o normalnim ljudima!

Muke austrijancu platiti kaznu od 1500 € to ti je isto ko da kod nas dobijes 1500 kn s time sto je nama i to puno a kamo li 1500€...

Taj koji ide s takvim autom gore zna sto ga ceka i vjerujem ima spremne novce za to...standardi nam nisu ni blizu isti tako da njega sigurno manje brinu ti novci nego nekog tko dolazi iz hr,bih,srb pricam o normalnim ljudima!

:ne2

nebi se slozio s tobom ... to je isto ko da si rekao da oni imaju place iste kao i mi samo u € a to nije istina.

EDIT: imaju takav policijski ustroj da ti calta kazne dok se covjek ne "opameti" i ne dovede se u red. U protivnom kazne progresivno rastu.

Edited by Passat TDI

4 4