Mate 2 Posted May 26, 2014 vratili se i mi dubrovcani sinoc , 1950km iza nas , uglavnom jos jedan see u odlicnom sjecanju , pozdrav cijeloj ekipi koju sam sreo ovih dana Share this post Link to post Share on other sites
Mladen_ED30 0 Posted May 26, 2014 Sinoc se vratili skoro 2000 kilometara 4 dana ludila dobar smijestaj,hrana piva kolači i ono naj bitnije Austi Bilo je svega tesko je napisat u par rečenica Druzenje je bilo vrhunsko ekipa iz Dubrovnika 8 nas. te Marin,Fog,Miro,te neumoljivi Dario Hvala svima na ljepim trenutcima ali dogodine pauza od Austre Pozdravw Share this post Link to post Share on other sites
stefanjos 0 Posted May 26, 2014 istina, drugi put do svakoga i slika Share this post Link to post Share on other sites
marin-82 0 Posted May 26, 2014 Jadnićak.... Bio lik s tim psom i preprošli vikend, ne znam da li je pas uspio uhvatit gutljaj vode kroz cijeli dan ali si je zato gazda dao oduška... Čak je i policija intervenirala... Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted May 26, 2014 Vratio se i ja,lani sam bio 2 tjedna prije službenog showa,a ovaj put mi je bio izbor tjedan dana prije...gužva polako nestaje,auti su vrhunski,ali oni baš top,su bili 2 vikenda prije koliko vidim na slikama,al još uvijek je odlično ,nešto sam i slikao pa evo..a druge godine na 3-4 dana barem s nekim boljim VW-om ovim putem zahvaljujem Fogu na rezervaciji Ovo mi je favorit 20" Share this post Link to post Share on other sites
Dengovw 0 Posted May 26, 2014 ekipa ako netko ide gore ovih dana..a misli ic preko wurcenpasa..neka nejde jer je zatvoren..dns sam se vratio i moro na italiju Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted May 26, 2014 Idemo preko zg u srijedu kasno navecer.... Ide jos tko ovaj cetvrtak-petak-sub? Mi smjesteni u Ledenitzen-u kod Alpe Adria Gasthof Rausch... Share this post Link to post Share on other sites
Mladen_ED30 0 Posted May 26, 2014 Jadnićak.... Bio lik s tim psom i preprošli vikend, ne znam da li je pas uspio uhvatit gutljaj vode kroz cijeli dan ali si je zato gazda dao oduška... Čak je i policija intervenirala...Bosanac je lik Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted May 26, 2014 tihca mi tebe taman vidli ispred hotela u nedelju kad smo odlazili :/ Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted May 26, 2014 Da skuzio sam u zadnji tren,steta..bit ce opet prilike Share this post Link to post Share on other sites
Mate 2 Posted May 27, 2014 Bosanac je lik hercegovac mladene Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted May 27, 2014 Eos mi se pocinje svidjati. Sad gledao jednog na parkingu i moram priznat da uzivo dosta bolje izgleda a jos je ovaj na serijskim 17 ticama Dovoljno spusten na dobrim 18 izgleda odlicno(pretpostavljam) Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted May 28, 2014 Ajde pogledajte kamere na pumpi!!! Minimalno ljudi je gore!! Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted May 28, 2014 (edited) ja gledam svako malo,najradije bi opet gore...vjerojatno su u reifnitzu,sad tamo ima svega za svačije ukuse Edited May 28, 2014 by tihca Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted May 28, 2014 nema baš ljudi nikako :/ Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted May 28, 2014 Je li danas otvorenje VW štanda za novinare? Jel zna netko šta je predstavljeno, na netu nisam našao još ništa Share this post Link to post Share on other sites
Ris 0 Posted May 28, 2014 Pie da će biti GTI Roadster Vision Gran Turismo, ali kao maketa u prirodnoj veličini koliko sam ja razumio Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted May 28, 2014 Bum vam ja javil sutra vecer Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted May 29, 2014 Hm... to ostavljam precjedniku Share this post Link to post Share on other sites
Zoky 0 Posted May 29, 2014 Pozdrav jel jos netko gore na susretu?docemo ja i kolega u petak navecer i ostajemo do nedelje... Share this post Link to post Share on other sites
vw 4ever 0 Posted May 29, 2014 Jel bi iao neko iz okolice karlovca sutra ujutro, imam dva mjesta Share this post Link to post Share on other sites