ShaggyZG 0 Posted March 17, 2014 Evo doslo je do jednog problema, malo veceg problema. Klip mi je probio blok motora, iskreno ne znam razlog zasto se to desilo tj. znam sta moze uzrokovat al sada konkretno za moj slucaj ne znam razlog. Pitanje je, dali se to moze popravit il u igru dolazi druga mašina jedino? Share this post Link to post Share on other sites
Roki 0 Posted March 17, 2014 Trebaš majstora koji će ti to sve reći.. Sa ovim informacijama koje si dao u postu bilo kakav odgovor bi bio ravno gatanju iz kugle... Share this post Link to post Share on other sites
gti-tdi 0 Posted March 17, 2014 Pa rade ti se oni k..prva specijala..druga specijala..buza ti se ponovo blok.. Share this post Link to post Share on other sites
ShaggyZG 0 Posted March 17, 2014 (edited) Dobro mislio sam ako se netko susreo vec s time, sta je isplattivije, dat pare za novi motor il popravljat. A kolko je to lose dovoljno govori da je blok doslovce napuknuo, Inace stari motor je imao 180 000km, 1.4, 16V. Razmisljao sam o kupnji novog i boljeg s manje kilometara, al nezz di pocet s potragom xD Pa rade ti se oni k..prva specijala..druga specijala..buza ti se ponovo blok.. Kolko ja znam samo se glava moze na specijalnom zavarivanju napravit Edited March 17, 2014 by ShaggyZG Share this post Link to post Share on other sites
gti-tdi 0 Posted March 17, 2014 A meni prijatelju puka klip i radija specijalu na bloku..buzalo mu ponovo rupe za druge klipove. Share this post Link to post Share on other sites
marko-zd 0 Posted March 17, 2014 Nema tu pomoci ako je blok puka. Trazi drugi motor. Share this post Link to post Share on other sites
Cotovd 0 Posted March 17, 2014 (edited) Jeftinije drugi blok u svakom slučaju. Da nema polovnih nego samo novih razumio bi krpanje jer se skoro sve da zakrpati ali dijelova za vw ima ko kuge nekada. Edited March 17, 2014 by Cotovd Share this post Link to post Share on other sites
ShaggyZG 0 Posted March 18, 2014 A gledao sam malo po netu i slabo nalazim na mašine. Imate vi savjet di počet sa potražnjom? Share this post Link to post Share on other sites
Cotovd 0 Posted March 18, 2014 Jesi pregledao tu oglasnik? Prosto me čudi da ti nitko nije ponudio blok ili motor. Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted March 18, 2014 jesi li razmisljao, kad si vec u takvoj situaciji, da ugradis drugi motor u njega umjesto tog 1.4 16v? koliko sam ja cuo/procitao, ti motori i nisu bas najsjajniij kad pricamo o performansama i potrosnji? meni osobno da je se tako nesto dogodilo, nebih ni sekunde razmisljao o popravku istog vec o zamjeni tog postojeceg sa nekim boljim benzincem ili TDI-em..... Share this post Link to post Share on other sites
Roki 0 Posted March 18, 2014 A gledao sam malo po netu i slabo nalazim na mašine. Imate vi savjet di počet sa potražnjom?Jesi čuo za njuškalo?Upišeš 1.4 16v motor u tražilicu... Share this post Link to post Share on other sites
Cotovd 0 Posted March 18, 2014 Autokreso ima nekih motora 1.4 16v. Share this post Link to post Share on other sites
mario_vg 0 Posted March 18, 2014 ma neisplati se to slagati pogotovo ako sam neznas dok sve poplacas izaci ce te jako puno.zovi auto hrvoje Share this post Link to post Share on other sites
Cotovd 0 Posted March 18, 2014 Pardon autohrvoje a ne autokrešo, još su neke akcije kao. Share this post Link to post Share on other sites
ShaggyZG 0 Posted March 19, 2014 Jesi pregledao tu oglasnik? Prosto me čudi da ti nitko nije ponudio blok ili motor. jesam i sve kaj je motor prodano haha jesi li razmisljao, kad si vec u takvoj situaciji, da ugradis drugi motor u njega umjesto tog 1.4 16v? koliko sam ja cuo/procitao, ti motori i nisu bas najsjajniij kad pricamo o performansama i potrosnji? meni osobno da je se tako nesto dogodilo, nebih ni sekunde razmisljao o popravku istog vec o zamjeni tog postojeceg sa nekim boljim benzincem ili TDI-em..... apsolutno da. Ja sam odmah kad se to desilo razmisljo da ugradim novi i jaci motor. Ali slabo nalazim na benzince na internetu. Jesi čuo za njuškalo? Upišeš 1.4 16v motor u tražilicu... ne trazim isti, trazim jaci. Gledo sam na njuskalo i nema nis konkretno nazalost. ma neisplati se to slagati pogotovo ako sam neznas dok sve poplacas izaci ce te jako puno.zovi auto hrvoje susjed mi mehaničar i nikad mi ne naplati ruke Pardon autohrvoje a ne autokrešo, još su neke akcije kao. jel taj auto hrvoje pouzdan, tj. jel valjaju te masine...gledam da kostaju po tisucu ipo kuna, a kad sam prico s mehanicarom kaze da dobar motor ce me kostat oko 800e Share this post Link to post Share on other sites
Cotovd 0 Posted March 19, 2014 A jesi pročitao da daju garanciju na motor ako se ugradi tamo? Nitko drugi ti neče dati garanciju ni forum ni njuškalo. A 1500kn je bez agregata a ti agregate imaš od svog, tebi treba goli motor kužiš? Share this post Link to post Share on other sites
ShaggyZG 0 Posted March 19, 2014 A jesi pročitao da daju garanciju na motor ako se ugradi tamo? Nitko drugi ti neče dati garanciju ni forum ni njuškalo. A 1500kn je bez agregata a ti agregate imaš od svog, tebi treba goli motor kužiš? Sad sam vidio, da nije lose to kaj ima garanciju. A morat cu pitat, najvise me zanima kilometraza tih motora i opce stanje. Sta bi mi vi preporucili da ugradim? Posto je moj 1.4 bio benzinac, najbolji benzinac je navodno 1.6? Ili da predem na TDI neki? Share this post Link to post Share on other sites
Cotovd 0 Posted March 19, 2014 A morat cu pitat, najvise me zanima kilometraza tih motora i opce stanje. Na nekima piše, na jednom 80000km ako se ne varam. Ili da predem na TDI neki? Instalacije su drukčije, ako imaš viška love samo daj. Popravak auta ti nije hitan reklo bi se. Share this post Link to post Share on other sites
ShaggyZG 0 Posted March 19, 2014 Na nekima piše, na jednom 80000km ako se ne varam. Instalacije su drukčije, ako imaš viška love samo daj. Popravak auta ti nije hitan reklo bi se. Nemam baš višak love, tak da onda mora benzinac ostat haha Nije hitno jer imam drugi auto trenutno, al opet sto prije to bolje xD Koji bi najbolji benzinac bio, 1.6? Čitao sam malo i nisam našo ništa osim tog 1.6 benzinca. Ja sam mislio da je 1.4 jedini golf 4 benzinac, tak da nisam upoznat sa situacijom haha Share this post Link to post Share on other sites
Roki 0 Posted March 19, 2014 Kolega Mate iz Dubrovnika je bar imao komplet sve iz svoje 4-orke 1.6 na prodaju... Ali meni se sve čini da ti nas zahebavaš... Share this post Link to post Share on other sites
ShaggyZG 0 Posted March 19, 2014 Kolega Mate iz Dubrovnika je bar imao komplet sve iz svoje 4-orke 1.6 na prodaju... Ali meni se sve čini da ti nas zahebavaš... ne zajebavam ja niš, već ispitujem sve mogućnosti. Da znam sve nebi nis pito, al ne znam pa pitam vas. Share this post Link to post Share on other sites
mario_vg 0 Posted March 19, 2014 jucer bio kod mene kompletan prednji kraj s motorom od 4 mislim da je 1.6 ili 1.8..pa ako si ozbiljan kupac da pitam covjeka koja je cijena jer necu ga bezveze zvat jer je covjek cesto vani pa da ga nezovem radi gluposti...ako te stvarno interesira javi se u pm Share this post Link to post Share on other sites
ShaggyZG 0 Posted March 19, 2014 Ev suzio sam si neki izbor motora po koemntarima na internetu. 1.6 8V ili 16V 1.8 ili 1.8T Vaše mišljenje? Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted March 19, 2014 1.8T... to ce ti svatko napisat... Share this post Link to post Share on other sites
Cotovd 0 Posted March 19, 2014 Od puknutog bloka se došlo do sažvakanih tema od prije 5 godina. Aj ti slikaj motor da mi vidimo štetu. Ovako se igramo skrivača u mraku i stvarno ispada da zajebaješ. Share this post Link to post Share on other sites