0
limenka

Golf 1 1.6D

Recommended Posts

Pozdrav,zanima me pokoja sitnica u vezi Gofa 1 kojeg sam bas kupio i upoznajem se sa njim pa bih molio vlasnike da mi malo pojasne neke stvari :)

1.Koliki mu je spremnik/koliko stane goriva?

2.Dali grijaci zadnje sajbe inace tako sporo rade ili samo moji(10 min voznje i nista se nije odledilo/ugrijalo)?

3.Koji je najbolji akomulator za njega(1.6d)?

4.Koje ulje tocit?

5.Srce ili promjer glavcine je 57.1 a raspon rupa 4x100?

6.Gdje ugl. kupovat dijelove(gdje ih najvise ili uvijek ima)?

7.Ako se vozim samo gradom,kolika mi je max potrosnja bez ikakvih gazenja i posto nemam nikakvu lampicu za rezervu koliko mogu ocekivat da cu proc sa punim spremnikom?

HVALA

Edited by limenka

imam ja 1.6dizela u mk2. u rezervar ti stane ja mislim malo vise od 400kn..do cepa..potrosnja ti je 5litara a u gradu bice 6..uglavnom mozes ga vozit kako oces nece ti puno potrosit jer i neide..a na zadnjoj sajbi je moguce da ti je pola tih grijaca polomjeno..to je meni bilo..:)

1. trebalo bi 40l, GTI je imao veći ako se ne varam

2. promijeni staklo
3. 65ah bi trebalo biti dosta

4. 10w40. osim ako netko nije već ulijevao ovo iz friteze ili trošeno

5. da

6. Tisak, Mlinar, probaj i u Konzumu.

Naruči si pizzu i uzmi 3 pive, ili očito Coca-colu. Sjedni i listaj i čitaj. NITKO ti ne odgovara jer sve je već prožvakano i sve ti piše, tamo negdje na 7.oj ili 8.-oj stranici, a možda i na 15.-oj.

Koristi SEARCH.

NHF, ali nama koji smo tu malo duže svako malo idu ti novi na živce. To ne ide direktno na tebe nego svaki put neki topic o ovome, pa o gewindama, pa o čipanju, pa o swapu, bla bla.

da se nadovežem na 7.

Preko 6l stvarno se trebaš potruditi, imao sam par komada većina je bila u prosjeku 4.5-5.5l večinom gradske vožnje.
Kontroliraj razinu ulja redovito i nemaš problema. Ja sam u svoje točio uvijek 10/40, al šta god da natočiš i da je novo bit će mu super :)

Ja sam imao keca dizela,trosio mi je 9lit..sipao sam sve sto je masno u njega,bio na moru s njim,i svasta...i dan danas vozi

Sad sam potrosio svu lozu koja je bila u njemu i natocio 10l disela pa cemo to pocuclat do kraja i vidjet koliko trosi,nego jos jedno pitanje,kada sam ga dobio i prvi put isao posteno oprat u praoni nakon pranja odmah mi se lampica za temperaturu upalila i pocela blicat neprekidno te je tako bilo evo do danas u jutro a sada kad cu ici doma cemo vidjet,znam u jutro je hladnije no cilja li to na neko pregrijavanje ili sam mozda nekako zalio nesta sa miniwashem,znam da mi je akomulator slab no do zime ce izdrazat ali ne vidim kakve to veze ima sa tom lampicom koja ili svijetli upaljenom ili blica on/off cijelo vrijeme a temp je normalno na 90,mozda malo vise ali beznacajno!

Krepo danas brojac km a bas mi je bivsi vlasnik rekao kako ga je tek promjenio,dal im je to neka stalna greska da to odlazi pa se da nekak popravit ili kupujem drugi???Znaci ni velika km ni mala ispod ne rade

to im je inace tvornicka greska,stavi elektronski pinjon i spoji na pin x11 u satu i gas

Zar nebi bilo lakse samo izvaditi ovaj brojac komplet i zamjeniti sa drugim?Mislim ne znam koliko posla ima oko rastavljanja toga svega

0