Damirr 0 Posted July 12, 2007 Kaj moram sve odsarafiti da skinem manđetu dolje?da ne rastavim ono kaj nije potrebno. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted July 12, 2007 Jesi ikad skidao polu-osovinu? tj zglob? Zglob ima caku kako ga smaknut s polu-osovine.. treba upotrjebit čekić al treba znat po cemu smijes udarit da neostetis zglob. Svak ima svoj sistem.... ako nemas balans-stanglu jos je jednostavnije.... Neki samo odvrnu 19kljuc na lafeti naprijed kod kartera te malo potegnu lafetu van a poluosovinu izguraju iz glavčine..... Jos jedna par ruku bi dobro dosao.... Ako si sam ond je proces malo opsirniji... Share this post Link to post Share on other sites
DOHC 16 V 0 Posted July 12, 2007 Kaj moram sve odsarafiti da skinem manđetu dolje?da ne rastavim ono kaj nije potrebno. barem znam kako sam skido na jednom jeepu , al mislim da nema neke razlike velike, prvo tocak skines[sto se podrazumjeva ] dobose , lafete, ostale sitne prikljucke , skines mađetu rukom , u slucaju shelnu skinuti sarafcigerom, vrhom noza, kako god, prije nego sto stavis novu mađetu,stavis oko ulaza za poluosovine hajmo reci mast , ja sam stavljo OMV CRNE BOJE ... i onda stavis novu mađetu ... eto nesto ukratko... nadam se druze da sam ti pomogo kolko toliko Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted July 12, 2007 Kaj moram sve odsarafiti da skinem manđetu dolje?da ne rastavim ono kaj nije potrebno. a jel manzetna do getribe il do kotača Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted July 12, 2007 Hehe dobro pitanje Share this post Link to post Share on other sites
DOHC 16 V 0 Posted July 12, 2007 Hehe dobro pitanje Share this post Link to post Share on other sites
Damirr 0 Posted July 13, 2007 Vanjska kod kotaca.idem probat da vidim kak bu islo Share this post Link to post Share on other sites