Vlajs 0 Posted April 4, 2014 (edited) Prodajem yamahu Fz6s Fazer u odlicnom stanju. Nikad padano. Bez ogrebotine. Leovince topovi Original yamahin kofer od 46 litara sa originalnim nosacem Originalna yamaha ralica Puig slajderi Grijane rucke Uticnica 12v na volanu Širi i otvoreniji volan Podesavajuce rucke kvacila i kocnice Bijeli zmigavci Prednja guma je nova, a zadnja potrosena 30% (Bridgestone BT023) Na 35tkm zamijenjene svjecice, filter zraka, antifriz i kociona tekucina Prosle godine stavljena nova baterija yuasa Imam spremne nove zadnje pakne, filter ulja i ulje za zamjenu na 36tkm Imam i sve originalne dijelove. Auspuh sa katalizatorom, rucke, rucice kvacila i kocnice, volan. Sve ide zajedno sa motorom. Motor je kupljen sa 3500km i bio je star 13 mjeseci. Imam sva tri ključa. Motor se nalazi u Labinu. Vrijedi pogledati. Cijena 4000Eura. Cijena nije fiksna. Primam ponude na 098/898-217 ili na vlado.frankovic@gmail.com Edited April 5, 2014 by Vlajs Share this post Link to post Share on other sites