JaMaTo_style 0 Posted April 5, 2014 Molim preporuku za neki dobar a ne preskup miniwash, i zasto bas taj...?! Cjenovni rang cca 1300-1500kn Share this post Link to post Share on other sites
marko-zd 0 Posted April 5, 2014 Pogodija si temu u staylingu.to je to. Kad ga kupis onda ode isto napisi kakve boje kantu i spuzvu da kupis a da pase uz boju miniwasha. Nije lakse otici u bauhas,baumax,pevec,merkur,metro.... pa pitati prodavaca koji ce ti mozda malo bolje objasniti. Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted April 5, 2014 polovni s toplom vodom 600-800L/h cca 100 bar-a Share this post Link to post Share on other sites
JaMaTo_style 0 Posted April 5, 2014 Pogodija si temu u staylingu.to je to. Kad ga kupis onda ode isto napisi kakve boje kantu i spuzvu da kupis a da pase uz boju miniwasha. Nije lakse otici u bauhas,baumax,pevec,merkur,metro.... pa pitati prodavaca koji ce ti mozda malo bolje objasniti. Vidis...da imam vremena a pogotovo volje obilaziti raznorazne Kokote i Pevece sigurno nebih pisao ovakve teme po forumu. Osim toga kad sam zadnji put otisao u Bauhaus i pitao trgovca sto da kupim ovaj mi je savjetovao kupiti Hercules HD180TR a ovaj je sad trenutno drugi put u tri sezone na servisu, ovaj put mu je izasao bijeli dim iz motora, tako da pomalo trazim savijet sto kupiti a da opet nebude zajeb po savjetu nadobudnog trgovca To je jedna stvar... Druga stvar...samo nastojim oziviti malo ovaj forum u cjelini, koji je nevjerojatno neaktivan.Od toliko vlasnika VW-a i clanova mozes na prste jedne ruke nabrojati one koji su ti spremni dati neki savijet i/ili podijeliti s tobom nesto sto bi inace bilo korisno i za mnogo drugih koje muce slicni problemi... Pa onda ili su vlasnici VW-a racunalno nepismeni ili ih jednostavno boli q za probleme koje ima susjed, nek mu crkne krava ko ga yebe... Share this post Link to post Share on other sites
PeroB 0 Posted April 5, 2014 Pogodija si temu u staylingu.to je to. Kad ga kupis onda ode isto napisi kakve boje kantu i spuzvu da kupis a da pase uz boju miniwasha. Nije lakse otici u bauhas,baumax,pevec,merkur,metro.... pa pitati prodavaca koji ce ti mozda malo bolje objasniti. pa iskreno meni je pitanje ok, nije to nešto od 100-200kn da te 'briga' ako fališ ovo se uzme da traje, šta onaj iz butige zna, ima 3modela, najbolji je skuplji i kraj hah Share this post Link to post Share on other sites
DeMit 0906M 0 Posted April 5, 2014 Vidis...da imam vremena a pogotovo volje obilaziti raznorazne Kokote i Pevece sigurno nebih pisao ovakve teme po forumu. Osim toga kad sam zadnji put otisao u Bauhaus i pitao trgovca sto da kupim ovaj mi je savjetovao kupiti Hercules HD180TR a ovaj je sad trenutno drugi put u tri sezone na servisu, ovaj put mu je izasao bijeli dim iz motora, tako da pomalo trazim savijet sto kupiti a da opet nebude zajeb po savjetu nadobudnog trgovca To je jedna stvar... Druga stvar...samo nastojim oziviti malo ovaj forum u cjelini, koji je nevjerojatno neaktivan.Od toliko vlasnika VW-a i clanova mozes na prste jedne ruke nabrojati one koji su ti spremni dati neki savijet i/ili podijeliti s tobom nesto sto bi inace bilo korisno i za mnogo drugih koje muce slicni problemi... Pa onda ili su vlasnici VW-a racunalno nepismeni ili ih jednostavno boli q za probleme koje ima susjed, nek mu crkne krava ko ga yebe... pisi sta hoces.. tvoje je da potas.. ja sam kupio proslo ljeto karcher za 1550kn.. i prezadovoljan sam s njime... mislim da ni nema boljeg od njega.. Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted April 5, 2014 Ja sam svog kupio u Auto Partesu...Kracher..ne znam sad koji je model tocno. Nazovi ih ili pogledaj na njihovoj stranici na netu. Mi na brodu redovito koristimo Kracher godinama i stvarno je peti deri.. Share this post Link to post Share on other sites
VZ2001CB 0 Posted April 5, 2014 imam doma stari, ma prastari Kärcher... i samo cekam da crkne... al jos se stari neda... a taman u Baumaxxu neki Kärcher, neznam sad koji model za 999 na akciji... do 40 stupnjeva topla voda moze u njega... i ima onu bocicu za sampon u setu, i cetku... ja bi tog uzeo ko iz puske... za moje osobne kucne potrebe, narednih valjda 10-15 godina, taman... Share this post Link to post Share on other sites
marko-zd 0 Posted April 5, 2014 To je pravo ozivljavanje foruma. U podforum stayling pitati o miniwashu. Nista onda kad je to ozivljavanje da i ja pitam onda da pomognen ovom neaktivnom forumu. Punici mi je uskoro 55 rodjendan pa gledan nekakvo peglo da joj kupin. Dali da joj i kupin i dasku za peglanje i koliko dug kabel od pegla da bude. Do 300,400 kn da bude Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted April 5, 2014 Oprosti, ali pises gluposti.. Ako ti se neda komentirat onda jednostavno zaobidjes topic i to je to. Miniwash je nesto sto svi koji imamo auto koristimo redovito..ako ne kod kuce onda u ovim samousluznim praonama..tako da je pitanje skroz na mjestu ako se mene pita.. Mozda je umjesto pod styling moglo bit u offtopic forumu, ali nema veze.. A punici kupi Rowenta peglu, Made in Germany.. Na snizenju ti je u Konzumu, s 2 god. Garancije..500kn.. Share this post Link to post Share on other sites
VZ2001CB 0 Posted April 5, 2014 To je pravo ozivljavanje foruma. U podforum stayling pitati o miniwashu. Nista onda kad je to ozivljavanje da i ja pitam onda da pomognen ovom neaktivnom forumu. Punici mi je uskoro 55 rodjendan pa gledan nekakvo peglo da joj kupin. Dali da joj i kupin i dasku za peglanje i koliko dug kabel od pegla da bude. Do 300,400 kn da bude a ne, fulao je podforum... to je trebalo u tuning, ili mozda kvarove... e da, pozdrav punici... kupi joj neku lijepu peglu, i lijepu dasku i lijepi produzni kabel... sve ostalo je tuning Share this post Link to post Share on other sites
kostolomac_cro 13 Posted April 5, 2014 Definitivno Karcher, imaš servisa za njih kolko hoćeš u hr, naravno i dijelova. Naravno teško ti mogu model preporučit, ali najbolje bi bilo d aodeš u neki od ovlaštenih , tamo za taj cjenovni rang možeš dobit preporuku iz prve ruke. Ja imam Wap, ima toplo do 160 stupnjeva , 160 bara. 950l/h protok vode. Polovni teško da ima toplo i protok vode prek 600l za manje od 800€ Share this post Link to post Share on other sites
sale6666 1 Posted April 5, 2014 Potpisujem sto je Vlaho rekao, ja sam se nakupovao smeca i sam sam sebi obecao da cu sljedeci uzeti Karcher ili kako se pise , Partes je jako usluzan cak i preko telefona. Moja preporuka Share this post Link to post Share on other sites
MarkoTDI 0 Posted April 5, 2014 Koliko meni priča otac, njemu su u firmi poginula 2 radnika zbog visokotlačnih perača jer ih je struja uhvatila. Sada da li je to istina ili mene samo plaši i daje razlog ne pljunut pare za to neznam. Al računaj na to da će ti se to pokvariti taman poslje garancije.. A taj mali dio koji će ti se pokvariti je ko pola cijene jednog novog perača. Al u svakom slučaju isplativije jer češ u te dvije godine garancije pljunuti isto para ko i na samoposlužnim praonicama. Računaj i di je tu benzin Share this post Link to post Share on other sites
JaMaTo_style 0 Posted April 6, 2014 @marko-zd razmisli o tome da punici kupis vibrator, bit ce ti mnogo zahvalnija Dakle Karcher je referenca u svijetu visokotlacnih peraca, ali toliko modela imaju da iskreno neznam kojega odabrati i koja je zapravo razlika medju njima... Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted April 6, 2014 Karcher jest odličan,ali imajte na umu da vam svi modeli ispod 5-ice imaju pumpu sa plastičnim kučištem koje pucaju,a nova dodje oko 900-1000kn, Modeli od 5.xx pa na dalje imaju alu kučište i ti su nepoderivi Share this post Link to post Share on other sites
mirac 0 Posted April 6, 2014 Frend je neki dan otpeljao svoj na servis jer je na garanciji, i tam su mu rekli da nesmije koristit miniwash dulje od 15 min u komadu :D :lol: hhahahaahahaha Share this post Link to post Share on other sites
sale6666 1 Posted April 6, 2014 Da da to je stara fora Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted April 6, 2014 da,jer pukne pumpa zbog pritiska i onda ga možeš bacit,jer se popravak ne isplati Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted April 6, 2014 Ja uzo polovni karcher hds 80 za 2tkn od lika koji radi u servisu i jos imam godinu dana garancije na njega Share this post Link to post Share on other sites
Hrce991 0 Posted April 6, 2014 Karcher jest odličan,ali imajte na umu da vam svi modeli ispod 5-ice imaju pumpu sa plastičnim kučištem koje pucaju,a nova dodje oko 900-1000kn, Modeli od 5.xx pa na dalje imaju alu kučište i ti su nepoderivi Za ovo pucanje sam i ja cuo, ali mislim da se najbolje odluciti za odredeni model ovisno o koristenju. Ja imam cini mi se najosnovniji model Karchera, bio je nekih 800kn koliko se sjecam, ali ga ne koristim svaki put kad perem auto. Istina preplastican je, nema toplu vodu, ali posluzi. Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted April 6, 2014 pogledaj marku lavor, mislim da nude vise za iste novce, karcher je precjenjeno govno, starom na poslu stalno jedan rastepen, kolegi se raspao, braticev iz servisa ne izlazi, stari na poslu ima kao i bratic onaj veliki sto ide na dizel, vrela voda, cistacice peru pod u podrumu s njim i nist vise jbt i stalno jedan u servisu, bratic ima polj. gospodarstvo i isto stalno neki problemi. ja konkretno imam stihl re142, 140 bara, 610 l/h , i prezadovoljan sam. servis mi je 3 km od mene, a karcher 80km tek u osijeku. Share this post Link to post Share on other sites
Mario_Zg 0 Posted April 6, 2014 Ja sam dobrih deset godina imao onaj iz Baumaxa najslabiji model 2.02 koji je kostao cca 600kn i dobro je sluzio sve do prosle godine. Puko je unutra u njemu neki nosac planetarnog zupcanika i htio sam promijeniti ali se moze kupiti samo cijeli motor. Nista stavio ga na njuskalo i prodao ga u djelove za cca 500kn. Sad sam kupio neki mislim da je serija 5,xxx ima alu kuciste pumpe, gore ono za namotat tlacno crijevo, ssm mjesa sampon i prezadovoljan sam. Cijena je bila cca 3500kn ali nije mi zao. Vjerujem da ce trajati i isplatiti se. Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted April 6, 2014 http://www.njuskalo.hr/?ctl=search_ads&keywords=karcher+miniwash i http://www.njuskalo.hr/djecje-igracke/set-peglanje-oglas-10277773 Share this post Link to post Share on other sites
JaMaTo_style 0 Posted April 6, 2014 A tko prodaje te lavore u Zg?! Nemogu bas nista narocito zguglati o njima... Share this post Link to post Share on other sites