0
Mirage

Golf 6 keder vrata voda zadržavanje

Recommended Posts

Ubrzana potrošnja ( ne ide ispod 8litra kao penzioner ), motor čudno zvuči. Klapna gasa regulira omjer goriva i zraka. Kad klapna ne pomiče tj. ne dobiva zraka i dodaje više goriva u motor tj. guši ih.

Ikona Engine Manifloid ( žuti motor) pojavipri paljenju nakon što motor zagrije. A kad je hladan onda nema ikone. To znači da privremeno radi , a kad pri paljenju hladan motor ostaje ikona i znači da je gotov. Može dalje voziti do servisa i ne voziti više od 60km/h.

Nisi li valjda dellel sa forum.hr?

Nastavak...

Bio u ovlaštenom, kupio one 4 zakovice, ali ovaj dihtung koji je između ploče i nosača zvučnika ne postoji kao rezervni dio...ne može se naručit...nema ga uopće u programu...

Šta da stavim umjesto toga? Ima tko kakav prijedlog? Silikon ili ima nešto "pametnije"? U originalu je to kao neka spužvasta/pjenasta masa...

bf227faad1ec329196c28b7e70d20596.jpg

52f2d522156c65e4b98e023b2a08bd84.jpg

Guest Laky

Uzmi bostik tj brtvena masu koja je uvijek elasticna. Ako uzmes klasicnu diht masu ona se nakon susenja stvrdne i izmucit ces se kod skidanja

Gdje ima za kupit to? Bauhaus i slične trgovine?

Edited by Mirage

Guest Laky

Wurth ima dobru samo neznam cijenu, ja sam time brtvio srednje stop svjetlo jer je ona spuzva koja tvornicki brtvi katastrofa pa curi voda

P o mom mišljenju tebi je voda curala ispod limenog poklopca koji je zaljepljen za vrata i prišrafljen sa vijcima .ako si to slidao kako bi došao do unutarnje strane zvučnika a skidao si i prilikom vraćanja nisi dobro zaljepio limeni poklopac za vrata odnosno nisi na gumenu brtvu koja je na polopcu nanio neki neagresivni silikon ili masu za brtvljene voda će ti ponovno curati u unutrašnjost vozila a kapljice će opet biti tamo gdje su i bile. (jesi provjerio ispod tepiha jeli ti filc mokar)

Edited by gorski

Kad auto stoji, nekad nakon duge i jake kiše kad otvorim vozačeva vrata iscuri malo vode s ovog "gornjeg" praga i ostanu lokvice na tom mjestu (crvena linija) i bude kapljica po kederu

cpavj5h1xqx9m5qgpmux.jpg

Na ovoj izobočini od vrata koja naliježe na keder i po dnu plastike isto bude kapljica

m6wbe48b6wxac35wifg.jpg

Unutar kedera isto zna bit malo vode na prednjem dijelu kod spoja ove dvije plastike

cw1setiogfygs5i7gov.jpg

Moje mišljenje je da možda vrata ne naliježu dobro te da se voda slijeva niz ovaj označeni dio i onda podlijeva pod vratima

bttvtkyjmw91mznxzk7b.jpg

Šta Vi mislite? Jel do toga ili negdje drugo prođe?

Voda prodire ispod limenog pokopca koji je zaljepljen na vrata i zašrafljen za njih vijcima.skini poklopac sa unutarnje strane ima ljepljiva gumena brtva koja nije na jednom ili više mjesta dobro zaljepljena za vrata ponovno je namaži masom za brtvljenje p pažljivo naljepi natrag i više nigdje neće curati.sve ovo ima i u temi

Golf 4 curenje vode u kabinu

i tu sam sve detaljno opisao i problem je isti.

Edited by gorski

Ne ide tu voda...ide preko dihtunga zvučnika koji je došao malo potrgan iz tvornice...

Pogledaj malo slike, vidi se gdje je mokro

OK ako je tako no iz tvornice sigurno nije izašao potrgan.nego curiće ti ako prilikom stavljanja limenog poklppca natrag nisi obratio pažnju na ono o čemu sam ja pisao .iskusio sve na vlastitoj koži .mjenjao sam podizač i limeni poklopac nisam adekvatno zalijepio za vrata dosta dugo mi je trebalo da skuzim odkud curi u auto izvadio sam komplet filc i vozio tako sa golim limenim podom dok nisam skuzio curanje vode.

Zašto nebi mogao doći iz tvornice potrgan? Malo nepažnje prilikom montiranja i eto...

Nisam skidao limenu ploču, tj. poklopac kako ga ti nazivaš, nema potrebe za ovaj moj zahvat.

ok super onda nemaš brige.a malo je taj auto preskup da bi izlazio tako iz tvornice no ako kažeš da je tako nema razloga da ti ne vjerujem.

Nastavak fušeraja iz VW-a...procurilo na istom mjestu, sad na desnim vratima

7d0bfa005297592cd3fe0cd72a6e066b.jpg

...s tim da mislim da ovaj put curi i između vrata i ploče

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by Mirage

Kako se skida ova crna ploča s vrata? Ne vidim nigdje nekakve klasične šarafe, torxove ili sl.?

gegejube.jpg

Ako uspiješ to skinuti, molim te napravi neki how-to. I ja sam tražio kako to napravit, ali nisam našao rješenje.

0