miro 5 Posted May 29, 2014 Humanitarna akcija VWCC "Pomoć SlaVWoniji" U sklopu eventa 12.VWTS/Karlovac, sva tri dana njegovog trajanja, bit ce parkiran kombi u koji ce se moći odloziti sve materijalne donacije: higijenskih potrepstine, dječja hrana (adaptirano mlijeki, rizolino, grizolino i sl ), stvari za bebe ( dekice, dudice, bočice, vlazne maramice, samponići, pelene, kremice i sl.), plastični pribor za jelo, plasticne čase, baterije, baterijske lampe, sredstva protiv komaraca, sredstva za dezinfekciju (sanitarije i sl), pamučni ručnici, zastitne maske, rukavice, gumene čizme. Kao i svake godine, tako će i ove, tijekom susreta biti humanitarna tombola. Dio sredstava od kotizacija, parkinga, te od prodaje VWCC artikala takoder ce biti donirano u humanitarne svrhe. Sve donacije osobno ce se otpremiti u Slavoniju i podijeliti najpotrebitijima. Oni koji nisu u mogucnosti prisustvovati Susretu, imaju mogucnost uplate na žiro-račun kluba. U opisu plaćanja potrebno je navesti: "Pomoć Slavwoniji".PROGRAM 12. VW TUNING SHOW 2014 WWW.VWTUNINGSHOW.COMFACEBOOK VWTS6.6. PETAKUlaz na prostor VWTS, kao i prijave za natjecanja, ce biti moguć od 18:00.Navečer Vas očekuje party otvorenja uz DJ-a7.6. SUBOTAUlaz na prostor VWTS, kao i prijave za natjecanja, će biti moguć od 7:00, pa sve do 12:00.Od 14:00 započinje ocjenjivanje automobila, po nešto drugačijem sistemu nego prošlih godina (završetak je planiran za 20:00)Za to vrijeme, u stankama, ćemo Vam pružiti zabavno animacijske sadržaje, uz DJ-adB Cup "In Memoriam Bruno Kovacic"Svih dana, nudimo vam ugostiteljsku ponudu (hrana i piće), te ponudu VWCC i WeYouYou artikala8.6. NEDJELJA PRVENSTVO SJEVERNA LIGA 2014 Ocjensko spretnosne vožnje 5. NAGRADA GRADA KARLOVCA In Memoriam Igor Bagarić Bagi pravilnik_osvkarlovac.pdfOSV_KA_2014_otvoreno.pdf09.00 - 10.00 sati Verifikacija i tehnički pregled10.30 sati 1. sjednica Sportske komisije10:45 sati Obavezno prikupljanje svih vozača s automobilima u predstartnom prostoru i objava startne liste. Obavezan sastanak s vozačima.10.55 sati Svečano otvorenje11.00 sati Start prvog vozila 1. Posebnog ispita15.00 sati Dolazak prvog vozača na cilj 5. posebnog ispita, te obvezno ostavljanje automobila u prostoru za dodatnu kontrolu automobila- 10 min. po završetku IS - 5objava privremenih rezultata (službene oglasne ploče) i 2. sjednica Sportske komisije- 10 min. po završetku 2. sjednice Sportske komisijeobjava konačnih rezultata i podjela nagrada za OSV.U stankama OSV-a dodjela nagrada za SHOW & SHINE u kategorijama: The best Mk1 Golf (+ 2nd best + 3rd best) The best Mk2 Golf (+ 2nd best + 3rd best) The best Mk3 Golf (+ 2nd best + 3rd best) The best Mk4 Golf (+ 2nd best + 3rd best) The best Mk5 Golf (+ 2nd best + 3rd best) The best Mk6 Golf The best Corrado (+ 2nd best) The best Scirocco (+ 2nd best) The best Polo (+ 2nd best + 3rd best) The best Jetta (+ 2nd best + 3rd best) The best Audi (+ 2nd best + 3rd best) The best Seat (+ 2nd best + 3rd best) The best Škoda (+ 2nd best + 3rd best) The best Aircooled (+ 2nd best) The best Lupo The best Passat The best Caddy The best Cabrio The best of Others The best of Show (+ 2nd best) The best Unmodified The best Rat style The best Stance The best Club The best Illegal The best Driver (+ 2nd best + 3rd best)* * *Opće odredbe i uvjeti Kotizacija za ulazak vozilom na SHOW & SHINE parking (vidi kartu) je 150 kn po automobilu, za sva tri dana održavanja skupa, te kampiranje (nije moguće platiti za samo jedan dan) osobe u automobilu ne plaćaju ulaz (u paketu dobodošlice će se nalaziti majica eventa, promo materijali sponzora, te svaki vozač ostvaruje pravo na godišnju članarinu VWCC). Ukoliko se ne natječete na nekim od natjecanja (Style, OSV), za ulazak vozilom na parking VWCC+kampiranje (vidi kartu) dužni ste platiti 50kn. Kampiranje se NE naplaćuje,naplaćuje se ulaz autom u kamp. Simbolična je to pomoć da ovaj skup i dalje održimo, te da ga iz godine u godinu unaprijedimo. Ulazak vozilom je dozvoljen samo VAG vozilima, te svim vozilima VIP i PRESS gostiju. Parking za posjetitelje (vidi kartu) je besplatanMoguće je produžiti članstvo, učlaniti se po prvi puta, ili preuzeti svoju člansku iskaznicu, na VWCC INFO pultu. Ukoliko plaćate članarinu, obavezno uzmite račun kao potvrdu o predaji uplate!Kampiranje na mjestu održavanja skupa je dozvoljeno, a također su Vam na raspolaganju usluge ugostitelja iz okolice, no u tom slučaju vodite računa o pravovremenoj rezervaciji.Ukoliko ste partner kluba ili medijska ličnost, a niste poštom zaprimili Vašu VIP/PRESS akreditaciju, budite slobodni preuzeti je na VWCC INFO pultu.Na VW Tuning Show-u je dozvoljeno:-prezentirati svoje vozilo-prezentirati svoj klub/udrugu-postaviti vlastiti šator-donijeti vlastitu hranu i piće-dovesti ne registrirano vozilo (na prikolici)Na VW Tuning Show-u nije dozvoljeno (a bez dozvole Organizatora):-prezentirati poduzeće ili obrt-paliti vatru-voziti vozilom po kampu-voziti vozilom brže od 10 km/h bilo gdje-upravljati vozilom u alkoholiziranom stanju-nekontrolirano ubrzavati, kočiti, ili uzrokovati proklizavanje guma/vozila bilo gdje-odlagati smeće bilo gdje drugdje osim u predviđene kante/vreće za smeće-kretati se vozilom koje nije registrirano za cestovnu upotrebu, osim ako Organizator ne izda dozvolu- molimo da se ne kupate u rijeci, niti penjete po drveću.-djecu nikad ne ostavljajte bez nadzora, a svu vašu vrijednu imovinu držite na sigurnom, odnosno zaključanom-izbjegavajte pomicati vozilo jednom kad se parkirate, no ako je to nužno, učinite to sigurno kako nebiste oštetili svoju ili tuđu imovinu, odnosno sebe ili drugu osobu.Hvala Vam što Vašom suradnjom činite ovaj skup ugodnim iskustvom!Izjava o odricanju odgovornosti: Udruga građana "Prvi hrvatski Volkswagen klub" kao Organizator Skupa "VW Tuning Show" se ograđuje od eventualne štete imovine (npr. vozila, šatora i dr.) ili gubitka iste (npr. dokumenata); fizičkih ozljeda posjetitelja (npr. kupanjem u rijeci, skakanjem u bazen i dr.); kao i od psihičkih trauma kod malodobnika uzrokovanih nekim od izvedenih točaka zabavno-animacijskog programa "VW Tuning Show"-a (npr. sexy car wash), koje su prouzročene ne izravno od strane Organizatora, već od strane posjetitelja Skupa ili Organizatorovih podizvođača. Ne preporučuje se dolazak maloljetnika bez nadzora roditelja ili odrasle osobe. Bilo koju nepravilnost, neprikladno ponašanje, alkoholiziranost, ozljedu, namjerno ili slučajno oštećenje imovine, svaki posjetitelj Skupa je dužan prijaviti Organizatoru ili djelatnicima osiguranja. Dolazak posjetitelja na Skup, boravljenje na istom i korištenje pruženih usluga je isključivo na vlastitu odgovornost.Organizator zadržava pravo izmjene programa bez prethodne najave.S poštovanjem, VWTS TEAM Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted June 4, 2014 da pojednostavnimo PETAK - ulaz na prostor ŠRC Korana ce biti moguc od 18h - navecer Vas ocekuje party otvorenja uz DJ-a SUBOTA - ulaz na prostor ŠRC Korana ce biti moguc od 7h ujutro do 12h popodne - od 14h nadalje ocijenjivanje automobila - u medjuvremenu zabavno animacijski programi, DJ , dB cup "In Memoriam Bruno Kovacic" - biti ce izlozeni po prvi puta u Karlovcu novi Scirocco, Golf MK7 .:R i Polo WRC NEDJELJA - cijelodnevni program OSV PRVENSTVO SJEVERNA LIGA 2014 Ocjensko spretnosne vožnje 5. NAGRADA GRADA KARLOVCA In Memoriam Igor Bagarić Bagi - u medjuvremenu podjela nagrada po kategorijama - 20h sluzbeno zatvaranje XII-VWTS Karlovac NAPOMENA: Ima puno upita i nerazumijavanja oko placanja ulaza. 150kn je natjecanje i ulaz na prostor ŠRC-a Korana za sva 3 dana, isto tako placanjem od 50kn ulaz vrijedi za sva 3 dana na prostoru ŠRC-a Korana, ali se NE natjecete. Kampiranje se NE naplacuje,naplacuje se ulaz AUTOM u kamp, tj. na prostor ŠRC Korana,koju cete platit 150kn ako se natjecete ili 50kn ako ne,kako je navedeno gore,dodatnog placanja NEMA. Sirile su se dezinformacije u vezi kampiranja, pa eto valjda je sada jasnije. Ako i dalje nije, objasnit ce Vam cure na ulazu. POMOC SLAVONIJI Najpotrebnije materijalne stvari, higijenske potrepstine, djecja hrana (adaptirano mlijeko, rizolino, grizolino i sl ), stvari za bebe ( dekice, dudice, bocice, vlazne maramice, samponici, pelene, kremice i sl.), plasticni pribor za jelo, plasticne case, baterije, baterijske lampe, sredstva protiv komaraca, sredstva za dezinfekciju (sanitarije i sl), pamucni rucnici, zastitne maske, rukavice, gumene cizme. Kombi je sva 3 dana parkiran na showu tako da cete bez problema moci odloziti stvari. MOLIMO, cuvajte sebe i druge na showu,da nam ostane u ugodnom sjecanju. Share this post Link to post Share on other sites
Marinko 0 Posted June 7, 2014 Posjetil sam show i mogu reci da su auti bili kvalitetni.Ali je atmosfera bila koma. Share this post Link to post Share on other sites
Coha 0 Posted June 7, 2014 Ma atmosfera je ok ako imas ekipu Share this post Link to post Share on other sites
Raptor6767 4 Posted June 8, 2014 Vidio sam dosta ekipe, ima stvarno urednih auta, nema puno KR-a. Čini mi se da je bilo manje ljudi nego prošle godine. Dva najbolja G5 na meetu. :cool: Ove rotorice su jebene. Mora žena čistiti kad se muž kurva po meetu: Beli, DEX & Ozy Kasnije nas ND4SPD odveo gore na kulu da vidimo KA. :thumbsup: Uglavnom, ok proveden dan, u principu nema programa koji bi me zadržao na meetu dulje od 1-2h. Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted June 8, 2014 Će bit neki popis osvojenih mjesta po klasama ? Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted June 8, 2014 Bio vidio bilo dobro sve osim agresivnih redara. Vidimo se nagodinu! Share this post Link to post Share on other sites
Pantic 0 Posted June 8, 2014 evo nekoliko brzinskih slika što sam uspio poslikat u ono malo vremena što sam bio u subotu https://www.facebook.com/media/set/?set=a.920511561297650.1073741825.100000164433395&type=1&l=6c495eac18 Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted June 8, 2014 Ako je netko na praoni slučajno našao ili ima kakav info, ostavio plavi sanduk sa sredstvima za čišćenje auta i nešto sitno alata tamo, neka mi se javi na pm ili 099/400-40-95.Vratio sam se u roku 10 minuta po njega al ga već nije bilo. Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted June 8, 2014 Bio u subotu tamo i pogledao sve aute u nekih 1h.. Naravno bilo je nešto novih ljudi tamo ali ekipe puno manje nego prošle godine. Sadržaja po meni nije nit bilo da se tamo ljudi zadrže malo dulje. Šteta. Ali valjda če na godinu bit bolje. Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted June 8, 2014 Kasno sam doso, biosam spriječen ,hvala na razumjevanu i cim sam doso dosli suci pogledat auto. ali sto se tice drugih stvari slabo jako slabo! Share this post Link to post Share on other sites
najinvr6turbo 0 Posted June 8, 2014 ma super bilo cestitke decka ma organizaciji iduce godine ja uzimam pehar .!!!??? Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted June 8, 2014 (edited) Olala,klasika fukić a bilo mi žao što nisam išao i ove godine ,ovdje će se ipak sve svest na med i mljeko i dizanje eventa na EU nivo da bi si neki međusobno ostali dobri... Hvala bogu pa postoje drugi kanali informiranja i osobna poznanstva,osim sretne okolnosti da mi se alternator skurio 3 a ne 350 km od doma vidim da nisam absolut ništa propustio,danke dojčland. Edited June 8, 2014 by mrki Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted June 8, 2014 Mrki hitachi majstor Share this post Link to post Share on other sites
marko-zd 0 Posted June 8, 2014 Kvalitetnih auta je bilo dosta i ekipa jako dobro. Upoznalo se puno ljudi pa se isplatili ici. Organizaciju,program i te neke stvari radje nebi komentira. Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted June 8, 2014 Nisam nikako mogao doći jer mi je bila radna subota , a nedjelja mi je jedini slobodni dan u tjednu kada obavljam zaostale poslove tako da sam propustio još jedan susret i nizu... Koliko vidim po komentarima SVI se žale na program pa me zanima šta je bilo toliko loše? Tko je uzeo best of show ove godine? Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted June 8, 2014 Zanimljivo kako svi uvijek guraju lose i kenjaju, iskreno, nitko vas ne tjera tamo, ako vam druzenje nije bitno onda ste stvarno za zatvorit se u 4 zida i ne izlazit. Od ekipe koja godinama dolazi radi zabave jos nisam cuo lose iz njihovih usta. Nego se nadje ogorceni decec sta nemre palit gume i da svi osjete silnu snagu njegovih 100konja. Btw. za mene je ovo eod Edit: Marine, best of je uzeo Ceh sa S4 Share this post Link to post Share on other sites
Mijo_vw 0 Posted June 8, 2014 meni je bilo jedino prevruće za mene je uvjerljivo best of show scirocco čk tablica.. kako izgleda uživo to je strašno Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted June 8, 2014 (edited) vec 8god za redom dolazim ,svake godine ista priča ja dođem vidit prijatelje koje ne stignem vidit cijelu godinu zbog razl obveza ili drugih gradova ,popit koju i vidi cuda SVAKE GODINE MI JE SUPER i ne jebe me pehar ,jer se ne natjecem ,mislim da je to najveci problem smetalicama Edited June 8, 2014 by Dario_ED30 Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted June 8, 2014 Dario, moze plavi u garage, daj adresu Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted June 8, 2014 neznam šta da kažem , tone sve ko titanic , srečom došao sam se i onako samo provozat i vidjet se sa sebi dragim ljudima Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted June 8, 2014 Zanimljivo kako svi uvijek guraju lose i kenjaju, iskreno, nitko vas ne tjera tamo, ako vam druzenje nije bitno onda ste stvarno za zatvorit se u 4 zida i ne izlazit. Od ekipe koja godinama dolazi radi zabave jos nisam cuo lose iz njihovih usta. Nego se nadje ogorceni decec sta nemre palit gume i da svi osjete silnu snagu njegovih 100konja. Btw. za mene je ovo eod NHF ali ti bi lega trebao najmanje srat po tom pitanju,ove godine sam propustio pa neću komentirat OVAJ VWTS,ali sam te se sjetio finog i pristojnog lane jer si imao okešanu akreditaciju oko vrata dok si preklane i još koju godinu prije prednjačio u sranjima i kreveljenju sa svima nama i ne polakom vožnjom po pješačkim stazama okolo sa hrpom promila u krvi... To sad primi kako želiš od "dečeca" kojem je od prvog dana smetalo to pokazivanje silnih 100 konja koliko god bio urokan... ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Uostalom čemu mlatit praznu slamu preko tipkovnice,rezultati vam govore sami za sebe,stvarno zanimljivo Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted June 8, 2014 Posalji meni bilo koji ako se djele!!! Nikada nisam pokušao organizirati neki event i iskreno ne bi to niti pokušao jer pretpostavljam tu muku, a kada bi još pročitao ovakve komentare meni bi to bio kraj, bez obzira na sve mislim da treba skinuti kapu svima koji su dali bilo kakav doprinos susretu i dati im potporu za sljedeću godinu!!! Koliko čujem opelaši više nemaju svoj susret, SR više nije popularan kao nekada, ne znsm kako je sa markama drugih marki ali VWTS ide dalje... Nadam se da se vidimo dogodina... Čekam slike :-) Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted June 8, 2014 NHF ali ti bi lega trebao najmanje srat po tom pitanju,ove godine sam propustio pa neću komentirat OVAJ VWTS,ali sam te se sjetio finog i pristojnog lane jer si imao okešanu akreditaciju oko vrata dok si preklane i još koju godinu prije prednjačio u sranjima i kreveljenju sa svima nama i ne polakom vožnjom po pješačkim stazama okolo sa hrpom promila u krvi... To sad primi kako želiš od "dečeca" kojem je od prvog dana smetalo to pokazivanje silnih 100 konja koliko god bio urokan... ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Uostalom čemu mlatit praznu slamu preko tipkovnice,rezultati vam govore sami za sebe,stvarno zanimljivo Prednjacio u sranjima, ali se nisam bahatio ko sta se radilo sada kada se kaze mir. A to sta sam dio organizacije je meni iz gusta i druzenja. Ne kuzim sta okesiranu akreditaciju? Ja se i sada naderem u alkoholu i skacem okolo, bilo akreditacije ili ne, mogu i bez nje bit od petka popodne do nedjelje navecer tamo, slagat i pospremat Edit: Marin, jel WRC pase? Share this post Link to post Share on other sites