2 2
miro

12. VW TUNING SHOW 2014

Recommended Posts

Meni slavenu,ziki,mati i toniju nije ni malo zao sto smo dosli !

Gospodo ispričavam se svima ak je bilo pretiho ozvučenje ujutro...sljedeće godine ću popravit dojam :D

al mislim da smo u kamp došli budit ljude tek u 9 ujutro tak da ko god je to radio u 6 ujutro sram ga bilo jojojojoj

"javljam se kroz prozor dok lagano vozim kola iiii svima vičem esi mi dobaaaar" :hehe

Edited by markec

Guest O84GT

Decko je iz rijeke,tako da se oni koji to nisu ne pronadju prozvani,makar je auto bilo rijeckih tablica

ja sam došo u 9 onda više nije bilo spavanja :D dotad smo bili kulturni ispred bine :zivio

Mi smo telovali na bini do 9 istina poslje 9 smo doli u kamp dalje al tad su već doli vozači osv-a

Svi koji su bili njima je bilo super, a oni koji nisu bili su rekli "sreca da nisam bio"... moze mi netko objasniti ovu logiku ?

ekipa dosla podrzila se ponapila sve super 5...svrha meet-a je da se ekipa upozna i podruzi....

Prosle godine je bila cetvorka svijetlo plava ri rege ak se dobro sjecam. Ujutro u 8 je tako odavio woofere da sam odskakivao od zemlje u satoru a bio sam tridesetak metara od njega. U biti meni to nije smetalo to mi je bio znak da nastavljamo pit. :-D al isto tako bi meni i drugim ljudima takva stvar u nedjelju smetala jer ja imam 5 sati voznje do kuce a neki i vise. Malu djecu da ne spominjem

Decko je iz rijeke,tako da se oni koji to nisu ne pronadju prozvani,makar je auto bilo rijeckih tablica

koji auto je to bio?

koji auto je to bio?

Neka skoda fabia bijela sa crnim krovom...kao neki RS look...Njih dvojica-trojica bas idiota razvrnuli su muziku u 6 ujutro pa jebemu mater...Nisam htio ispocetka nista reci,dok nisam izasao iz satora i ugledao njih dvojicu...jebo te ajde da je to ekipa od 10 ljudi vesele se pa ajde to mi je ok,nego 2 pametne glave...lijepo sam ih zamolio da ugase nasto su se oni oglusili...poslije im je Tonci nesto psovao oni i dalje nisu gasili muziku...nakon pola sata kad nas je sviju probudio ugasio je muziku i otisao...mislim gdje je tu kultura? Nisam neki nasilnik ali mi je tocno bilo zao sto nas je bilo samo dvoje u ekipi i sto su nam zene/cure bile s nama,da nas je bilo kao prosle godine netko bi najebao ili mi ili oni....

Slazem se s tobom nismo na sprovodu ali pitam ja tebe jeli kulturno odvrniti muziku u 6 ujutro metar od satora necijeg,konkretno mojeg...svi su se pobjnili oko mene ja sam jedini sutio dak nisan popizdia i jeba san mu sve zivo dok san mu objasnjava da smanji muziku,naravno da isti to nije napravio s time sto je on rekao da sto sam dosao ili sto smo dosli spavati,jer ako smo dosli spavati nismo trebali ni dolaziti....6 sati ujutro....to je biti neodgojen i nekulturan....pa neka mi netko kaze sto god hoce ja neman namjeru nikada raditi takvo nesto jer znam da postoje ljudi kojima je do odmora i na kraju krajeva koga boli kurac za tvoju muziku u 6 ujtro.iskreno zavrsio sam s poslom u petak ok 4 sata istusirao se i sjeban od posla sjeo u auto,zapio se navecer i biti cu iskren u subotu ujutro je sve bilo ok,zapio se u subotu i nekako imas potrebu odspavati duze,jedno zbog umora a drugo sto za par sati vozis za kuci i treba raditi u pon

cuj ovo za 6 ujutro normalno da nie ok ak vec oces slusat odi si negdje i odvrni dalje od ekipe il ak ces bit tolko ok pa ko ja kak sam upalio i sluso kraj auta sa ugasenim subovima i pojacanu na eto tek da se cuje jbg neznaju se neki ljud ponasat ni kontrolirat

Od sve ekipe koje sam vidio i pozdravio... I stigao pozdraviti... Popit koju s njima... Bitno mi je bilo sto smo se skupili kao ekipa cak nas 7 autiju iz CK.... Rajkecu na rostiljanju... Cak Andreju koji je dosao na VWTS iako je rekao da nece dolaziti...

A kao drugo moram rec da mi je subota bila i malke DOSADNA jer smo cijelo popodne cekali neki sadrzaj kojeg skoro pa nije bilo.... Neke timske igre ili pojedinacno sarafanje necega...

A isto se moram zaliti kaj NIJE dosao jedan covjek, velikog znacaja za VWCCroatia koji je donedavno polirao zeljezo i aluminij, pretvarao to u krom napravio vrh stylinga na HR sceni... A sad se bacio na keramiku!... Jao-jao....

I jos jedna zamjerka koja mi nikako nije jasna... STYLE...

Mislim da se radilo na tome da se ne vide imena tj na krajnjem brojenju bodova pa da koji ne upadne na podij "preko veze"...

Al jos ne kuzim tko je dobio 1. Mjesto za Jedinice...

Mislim da je prvo mjesto dobio Bijeli kec El gato customz iz slovenije.

Mislim da je prvo mjesto dobio Bijeli kec El gato customz iz slovenije.

Nije, kolko znam Luka je 3. bio...

Guest O84GT

sto nije prvo mjesto plavi kec sa crnim porsch felgama

Mirac je dobio orvo mjesto u golfmk1 kategoriji

Tonac ljepo je pročitati pohvale i vidjeti da netko cijeni trud druge osobe...hvala puno...

Kada kažeš keramiku vjerovatno ne misliš na kočnice i keramiku za kuhinju nego na zube koji su i bili razlog nedolasku na susret, bila mi je radna subota a jednostavno nisam mogao tražiti slobodno jel sam 10 dana prije došao sa godišnjeg (7 dana SEE-a)

Potrudit ću se doći sljedeće godine a želja mi je još jednom doći sa pravim projektom na VWTS, život ide dalje i vidjet ćemo šta donosi...

Je, pehar je u ormaru doma... :D

Prvi u stylu i to od vwc-a, nemogu reci kako sam sretan i ponosan :D

Mirac.... Nije to do tebe, vec sto je cura polirala auto!...;)...hehe

Al jbg... Vidio sam i bolje....xD...(shvati kak god hoces)

Tonac ljepo je pročitati pohvale i vidjeti da netko cijeni trud druge osobe...hvala puno

Marine nista nisam lagao... Sta da ti kazem... Jednostavno je tako...

Ma nisam ni mislio na keramiku u autoindustriji...;)....

Guest O84GT

Prcaj, prcaj :D :D

cek jel onda plavi kec tvoj????

Čestitam na uspjehu ;)

cek jel onda plavi kec tvoj????

Kratko i jasno, njegov je.

Pozdravw svima,

Eto jos jedan meet je iza nas.

Kao prvo hvala svima sto su se okupili na starom mjestudugi niz godina.

Citam postove svih clanova i simpatizera..

Medju ostalim medju rijetkim smo klubovima koji su opstali na sceni,a zahvaljujuci Vama tako ce i ostati.

Sto se tice meet-a,bilo je istina malo programa,ali koliko sam primjetio ekipa je ta koja je drzala atmosferu tokom dana a i veceri.

Nazalost bilo je natezanja sa redarima,istina nisu trebali biti napasni kao sto su bili(ne svi),nego su to mogli profesionalnije odraditi.

Njihov posao je da drze red nekakav,jer svi znamo kako je to prolazilo prijasnjih godina.

Red mora biti,ali pristup profesionalan,jer oni su placeni za to.

Ok,bilo je voznji unatrag,paljenja guma ali to nije ni priblizno kao prije.

Nadam se druge godine da cemo vratit gummi zonu;)

Tako da ce tamo bit dozvoljeno palit gume..

svake godine isto,pola je zadovoljno pola ne,ja iskreno pola ljudi nisam ni vidio,ali one koje jesam popricao sam s njima.

Meet je taj koji drze clanovi i ekipa.

Potrudimo se svi druge godine doc u vecem broju pa ce i sam event bit bogatiji,pa nismo na sceni tolike godine uzalud.

Hvala Miri jer tesko je organizirat event kada ti fali ljudi koji tada radi obaveza nisu bili u organizaciji.

Miro odradit cemo druge godine bolje!

Forum je uvjek bio podjeljen i ostat ce jer to je bit ovog postanja.

Jos jednom hvala svima sto su dosli..

jer bez vas korana je samo prostor:):):):):):)

Bilo je ok ali jako se osjeti da je svake godine sve manje ljubavi među ljudima pa s time pada i kvaliteta meeta..uglavnom PA ŠTA NITKO NIŠTA NIJE SLIKAOOOOO :D :D :D

2 2