1 1
kectdi

g1 1.9 tdi kao da trokira

Recommended Posts

Naime desava mi se da auto na leru pocne dizat i spustat o rtaje ili kad ga vozim i odrzavam brzinu kao da prekine dovod goriva.Filter nafte je novi..neznam dal ima kakve veze onaj povrat na zadnjoj muldi..nestoji vise na mjestu nego sam ga nekako pricvrstio nazad i od tad me malo zahebava

Povrat nebi trebao stvarat probleme ako ave brtvi.

Kako pali dan iza?

Svakako provjeri crijeva i cjevcice preljeva na diznama...

a na povrat i dovod mozes metnit nepovratne ventile al ako se nafta nevrace u rezervoar nije potrebno.

Pogledaj i zupcasti da nije namocen s naftom i uspit pogledaj dal pumpa slini na osovinu tj remenicu.

Auto pali ko zmaj..nema nikakvi problema sto se paljenja tice.Budem pogledao ovo sve sto si rekao pa javim

1.elektronika na bosch pumpi.

2. davac putne brzine(na getribi),ako ga nemas,probaj ga ustekat samo i provozat se,ali ovo pod 1 je 99%.

auto ne prekida dovod goriva,ali je simptom isti, auto se ponasa kao da pustas-pa dodajes gas. tj trza.

Edited by Mexx

Mexx upravoo too..i jos kad se to desi puca na auspuh..imam sppjenu varalicu na bos pumpu pa mozda ona zahebava pa cu to dns pogledat..nigdje nis necuri..filteri su novi tako da mi jedino to ostaje za provjeriti

makni varalicu ona je problem tako bilo i meni slicno

a cemu vam sluze te varalice? ne kuzim....

Tipa podizanje snage a u principu mjenja se otpor ns nekoj od zica na pumpi te tako odlaze info u komp

Evo otklonio problem..Mexx hvala ti sto si mi ukazao na problem..naime jed zica s varalice nije bila dobro spojena na dek od bosch pumpi i nekad je prekidala..sve rastavio i ponovo lijepo spojio i sad radi ko saaat!Hvala svima na pomoci a Mexx ako si ikad u CCO na Jankomiru javi se imas kavu,pivu,sook:-)

Evo otklonio problem..Mexx hvala ti sto si mi ukazao na problem..naime jed zica s varalice nije bila dobro spojena na dek od bosch pumpi i nekad je prekidala..sve rastavio i ponovo lijepo spojio i sad radi ko saaat!Hvala svima na pomoci a Mexx ako si ikad u CCO na Jankomiru javi se imas kavu,pivu,sook:-)

nema ne cemu ,bitno da se voza ;)

1 1