ĆaćeTDI 0 Posted June 2, 2014 (edited) Jeli ko ima susreta s tim problemom? S cim skiniti gumiranu zastitu sta vecina plastika po Golfu IV ima? Ima li kakva kemija s kojom ide lakse, proba sam vrucom vodom, al dosta sporo ide. Edited June 2, 2014 by ĆaćeTDI Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted June 2, 2014 ja sam to s nitrom,ili benzinom probaj Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted June 2, 2014 nitro je super a ako natopis u vrucoj vodi onda tek klizi dole Share this post Link to post Share on other sites
PeroB 0 Posted June 2, 2014 znaci ja sam jedini ko tunto strugo nozem, pa iza brusnim hahh Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted June 2, 2014 Ide i sasvim solidno kad ti cura ima duge nokte Share this post Link to post Share on other sites
DumiG4 0 Posted June 3, 2014 znaci ja sam jedini ko tunto strugo nozem, pa iza brusnim hahh Nisi i ja sam isto struga skalpelom i potrosia pola mladosti Share this post Link to post Share on other sites
ĆaćeTDI 0 Posted June 3, 2014 Mexx oće li pobiliti plastika od nitra? Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted June 3, 2014 Mozda cak nije ni skup novi dio? Share this post Link to post Share on other sites
ĆaćeTDI 0 Posted June 3, 2014 Cila unutranjost je rastavljena i zato bi tija sa to rjesiti! Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted June 3, 2014 ja sam mislio na soft lak ipak idi sintetickim Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted June 3, 2014 Mexx oće li pobiliti plastika od nitra? permetal nece se oštetiti plastika a gumirano ceš lako ocistiti jer otapa Share this post Link to post Share on other sites
TheCar 0 Posted June 3, 2014 ja sam nešto i sa acetonom skidao , keficu u ruke i udri Share this post Link to post Share on other sites
zoki 2 0 Posted June 3, 2014 znaci ja sam jedini ko tunto strugo nozem, pa iza brusnim hahh Nisi jedini! Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted June 3, 2014 (edited) ja sam nešto i sa acetonom skidao , keficu u ruke i udri ma ti si skidao..al jesi to bas na golfu 4 radio ili aceton izbjeljuje i nije dobar za plastiku Edited June 3, 2014 by MarioIV Share this post Link to post Share on other sites
ĆaćeTDI 0 Posted June 3, 2014 (edited) Prova s nitrom i acetonom. Ista stvar, jedno i drugo ne ocisti gumu do kraja, nego je samo raskelja po plastici i ostane lipljivo. A radi se o sivoj unutrasnjosti, koliko sam dosad uspija, s ovih crnih plastika se lakse skida. ? Edited June 3, 2014 by ĆaćeTDI Share this post Link to post Share on other sites
Divine 0 Posted June 4, 2014 (edited) Mozda cak nije ni skup novi dio? Ja baš jučer naručio satenske crne, 220 kuna je vozačev, 100 i nešto je suvozačev. Moji su bili ispucali jer su od imitacije drveta pa nisam htio kemijati s bojanjem. Edited June 4, 2014 by Divine Share this post Link to post Share on other sites
TheCar 0 Posted June 4, 2014 ma ti si skidao..al jesi to bas na golfu 4 radio ili aceton izbjeljuje i nije dobar za plastiku da ja sam skidao na svom passatu , skunuo plastike lagano smočio ručke i udri s keficom poslije plastike lagano pobrusio i pofarbo i evo drže već par mjeseci Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted June 4, 2014 Prova s nitrom i acetonom. Ista stvar, jedno i drugo ne ocisti gumu do kraja, nego je samo raskelja po plastici i ostane lipljivo. A radi se o sivoj unutrasnjosti, koliko sam dosad uspija, s ovih crnih plastika se lakse skida. ne citaš probaj sa cim sam rekao pošpricaš malo sacekaš i brišeš sa krpom ništa se nece ljepiti netreba niti farbati ako neceš jedino ako vec nisi sa necim izgrebao ili izbljedio plastiku Share this post Link to post Share on other sites
ĆaćeTDI 0 Posted June 4, 2014 (edited) ne cita probaj sa cim sam rekao poprica malo saceka i brie sa krpom nita se nece ljepiti netreba niti farbati ako nece jedino ako vec nisi sa necim izgrebao ili izbljedio plastiku Rjeseno kolega. Fala ti. Edited June 4, 2014 by ĆaćeTDI Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted June 4, 2014 Nema na cemu i drugi put. da se zna ako nekom treba ukoliko vam se gule te gumirane plastike na vw, fiatu, peugeotu... rastavite plastike i izvan vozila pošpricaš sa PERMETALOM sacekaš par minuta pobrišeš sa krpom gumeni sloj ce se skinuti i ništa se nece ljepiti dođe se do sirove plastike. Probao sam cistiti sa svim i svacim i sa nicim neide bolje i bez da se ošteti. sa tablama od fiat stila sam došao lud tamo se ljepi i guli više od 90% armature nemožeš sa nicim ocistiti osim sa tim. gumirano se pocne guliti i ljepiti od korištenja raznoraznih kruškot sprejeva Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted June 4, 2014 Rjeseno kolega. Fala ti. de stavi slike Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted June 5, 2014 Frend na golfu 4 je skinuo sve sa acetonom...poslije obrusio sve plastike na vodeni 1500 i polirao pastom...ispalo brutalno dobro mozes se ogledati na svaku plastiku...Cim dode kod mene slikat cu pa stavim ovdje. Share this post Link to post Share on other sites