Guest O84GT Posted June 12, 2014 Bilo bi Nam zadovoljstvo da se opet podruzimo Share this post Link to post Share on other sites
Kristina MK1 0 Posted June 13, 2014 ja se nadam da i ekipa iz KLC dolazi Share this post Link to post Share on other sites
Vodanovic 0 Posted June 13, 2014 Tonći ja dolazim, i donosim domaću spizu da se počastimo,,,, Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted June 13, 2014 Ajme...francuska kuhinja odlazi u stecaj:) Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted June 17, 2014 Ja ću doć ali neću obecavati, jer služba je služba Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted June 17, 2014 Termin godišnjeg na sjevernom jadranu al vidjet ćemo možda se i vidimo! Share this post Link to post Share on other sites
mile1989 0 Posted June 20, 2014 obećao sam si da se ove godine vodim u Zadar na taj meet, povest ću i curu da ima tko vozit ako se nađe kakva ekipa za oblokat Share this post Link to post Share on other sites
vr-turbo 0 Posted June 22, 2014 (edited) obećao sam si da se ove godine vodim u Zadar na taj meet, povest ću i curu da ima tko vozit ako se nađe kakva ekipa za oblokat Na takvim meet-ovima se prespava pa drugi dan ideš doma... btw bio u sam u Zadru na 3. meet-u dok je još bio u gradu i bio je super, ekipa, zajebancija sve 5.. Prošle god nisam mogao doć, a ove smo se već skoro dog i saznao da taj tad moram na sahranu u BiH... edit: al curu slobodno povedeš, neće se nitko bunit Edited June 22, 2014 by vr-turbo Share this post Link to post Share on other sites
mile1989 0 Posted June 23, 2014 Na takvim meet-ovima se prespava pa drugi dan ideš doma... btw bio u sam u Zadru na 3. meet-u dok je još bio u gradu i bio je super, ekipa, zajebancija sve 5.. Prošle god nisam mogao doć, a ove smo se već skoro dog i saznao da taj tad moram na sahranu u BiH... edit: al curu slobodno povedeš, neće se nitko bunit Ma lako meni za prvi dan, drugi je gadan, ne znam ja stat kad krenem, a malu moram čuvat ko oko u glavi, kolike su šanse da ću 2 put u životu naletit na nekoga tko me hoće trpit :D Share this post Link to post Share on other sites
Miro-Su 0 Posted June 28, 2014 Nadam se da ekipa E si mi dobar sa KarloVWca koordinirano "napada" Zadar i na jen, dva, tri bam upada u kupaćim! M. Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted June 29, 2014 Nadam se da ekipa E si mi dobar sa KarloVWca koordinirano "napada" Zadar i na jen, dva, tri bam upada u kupaćim! M. Hahahahahaha Sve si zapamtio! Bit ce tako nekako Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted June 29, 2014 Mislim da bi me miro mogo povest mozda jer sam s parama na vi do kraja ljeta Share this post Link to post Share on other sites
Miro-Su 0 Posted June 29, 2014 Mislim da bi me miro mogo povest mozda jer sam s parama na vi do kraja ljeta Ako nebudem vezan za neku kombinaciju za ostajat na kojem od otoka chillat, mogao bi! M. Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted June 29, 2014 Kako stvari stoje zasad mi cemo 18. Jos zaletit dole, na moj rodjos jel Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted June 30, 2014 (edited) Zelim Vas obavijestiti u kako svoje tako i ime kolege Jure21_zd da susreta u Zadru ove godine nece biti,vrijeme je da budete obavijesteni, pa eto ovim putem to zelim napraviti. Isto tako Vas zelim obavijestiti da sam u dogovoru sa predsjednikom Mirom na vlastitu inicijativu odustao od organizatorskog dijela posla,zelim reci da ako se u narednim godinama pojavi tema za susret u Zadru,to nece biti od strane mene ni kolege Jure. Za sve inf. koje Vas zanimaju oko sljedecih susreta obratite se predsjedniku Miru. Tko ce preuzeti odgovornost za nadolazece godine takodjer prepustam njemu za odluku a isto tako i za novi datum u kalendarskoj godini jer ovaj sadasnji(drugi tjedan 7. mjeseca vise nije generalni datum susreta) a isto tako ni mjesto odrzavanja susreta(Zaton) nece biti slobodno za odrzavanje istog. Bila mi je cast biti dio ove price nekih 6-7 godina,zahvaljujem se predsjedniku i samom vodstvu kluba na mnogim savjetima i znanju kojeg sam stekao proslih godina,isto tako se nadam da sam i zadovoljio odredjena ocekivanja. Hvala jos jednom sto je Zadar zazivio na karti kluba,to je bila jedna moja velika zelja a sve iznad toga je i vise nego bonus. Pusa svima i lijep pozdravw! Edited June 30, 2014 by O84GT Share this post Link to post Share on other sites
leki 0 Posted June 30, 2014 WTF ...kaj ,koji ?? Dali uopce zelim zanati ZAŠTO ili ... Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted June 30, 2014 Kratko i jasno - jebiga. :/ Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted June 30, 2014 Ma daj me nemoj a tako sam se nadao ovom meet-u i jedva sam ga ocekivao :( Šteta jako velika šteta Share this post Link to post Share on other sites
gangxxxta 0 Posted June 30, 2014 Propade godinji Btw eeesi mi dobar crew dolazi bez obzira i brijemo na neki mini meet Share this post Link to post Share on other sites
markec 0 Posted June 30, 2014 žalosno, al mi svejedno idemo bit dobri Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted June 30, 2014 Esi mi dobar crew je tamo. Rostilj i druzenje ne propada Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted June 30, 2014 žao je i meni zbog toga šta se nećemo da družimo al isto tako točia i jureta podržavam jer ovakvu odluku nije baš lagano donjet jer ipak i dalje u srcu kuca vw znak...al očito se okolnosti neke promjenile... kako bi rekli vi.. žaa mi je pusa dok se opet ne vidimo Share this post Link to post Share on other sites