cico 0 Posted September 22, 2014 tak i meni na passatu,ko sta sam napisao vec sad ce stavit samo zadnji lonac da malo prigusi tu sovu jer samo se ona cuje,kod gasa nista se ne cuje da puse,pa mozda s loncem dobije malo puhanja i hukanja budem bas snimio koji dan a to se krevelji po korzu... zanimljivo Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted September 22, 2014 tak i meni na passatu,ko sta sam napisao vec sad ce stavit samo zadnji lonac da malo prigusi tu sovu jer samo se ona cuje,kod gasa nista se ne cuje da puse,pa mozda s loncem dobije malo puhanja i hukanja budem bas snimio koji dan je istina kad je hladan nesto se i cuje ... ko da ima potencijala ali daleko od onoga sta 1.9 na skodi i golfu 5 i 2.0 tdi motorima radi i to vec serijski Share this post Link to post Share on other sites
Gođo 0 Posted October 14, 2014 GTB2260VK i samo cijev fi55... sova se cuje kao luda ali na punom gasu ne mozes bit u autu kako se dere Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted October 14, 2014 GTB2260VK i samo cijev fi55... sova se cuje kao luda ali na punom gasu ne mozes bit u autu kako se dere mogao bi kroz neko vrijeme probat ostaviti samo katalizator pa da vidim tu zadnju i jedinu opciju ako propjeva Share this post Link to post Share on other sites
amercivic 0 Posted October 15, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=eWJt5vvF2xY Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted October 16, 2014 nije mi taj zvuk bas. Na b6 i golf 5 j ljepsi zvuk, nije tako sirov zvuk Share this post Link to post Share on other sites
Sven250 0 Posted November 14, 2014 (edited) Jel bi mogao dobit na 1.2 tdi-u ovakav zvuk kao sa snimke? Radi se o 1.4 tdi motoru takoder 3 cilindra koji vjerujem da nije puno drugaciji od mog motora.. Seat Ibiza 1.4 tdi 3 cilindra i dosta se ljepse cuje nego original.. Edited November 14, 2014 by Sven250 Share this post Link to post Share on other sites
Zagigti 1 Posted November 15, 2014 Mislim da mozes da izvadis dpf i stavis protocne lonce Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted November 15, 2014 ovo na seatu je zanimljivo... mogo bi si zeni malo slozit skodu da me nezivcira toliko taj trocilindras. Share this post Link to post Share on other sites