2 2
Davor

Golf V GTI 2,0 TFSI česti problemi

Recommended Posts

4cd8bccc4ac1fd41e97ab4bf31e288e4.jpg

b60aea92c97695eb5c6ae4bffa6be771.jpg

bb6680ea6809c58fbb6f7c70cea990f6.jpg

15a771eedb978ceda620fedc0b63060f.jpg

ec037638b1bb1024fc9333aafb4c569b.jpg

ff9d73e0c41a87a4a524aa725874fbe5.jpg

ca46297ed9697e7dc902d7a8f827a4d2.jpg

20d7e9b204eea34a9e8c9d19c190be36.jpg

14097e5f333bd6f389a476b999d7a0a2.jpg

Evo sve sam rastavio i posliko, da napomenem autu su radjeni svi redovni servisi u zubaku, ali mislim da cam follower nije nikada mjenjan.

ja sam jako zadovoljan sa tim autom. prešao sam tek oko 3000km. auto ima malo više od 110 000km. jako sam zadovoljan, ne troši mi ulje, kako sam ga uzeo na tih 3000km stalno je na sredini. zabavan je, čak i ne troši koliko su govoroili. meni je prosjek na toj kilometraži 9.2l/ što i nije puno.

kad se redovono održava i pazi, auto je izvrstan. jako ga je lijepo vozit, dan danas lijepo izgelda. kad je na njemus ve ispravno, i ako ima nešto i opreme jako je lijep i iznutra. solidno koči, jedino dosta troši prednje gume. moj je manualac, iako je dsg zabavniji i brži, ja bih opet radije manualca.

Nike folower eh onda.ako je bregasta greska..huh nezelim mislit zasto ;)

Nike folower eh onda.ako je bregasta greska..huh nezelim mislit zasto ;)

aj prevedi na hrvatski :wacko:

Evo sve sam rastavio i posliko, da napomenem autu su radjeni svi redovni servisi u zubaku, ali mislim da cam follower nije nikada mjenjan.

jeli mi se samo čini ili je sam fallower malo kao "udubljen" u sredini di ima kontakt sa bregastom?

p.s. promjeni obavezno tu brtvicu crnu koja dođe na pumpi, to je nešto sitno €.

Hrvatski... Ako je greska faza bregaste onda je bilo slucajeva da je variator u banani...naravno tad ide lanac i natezach i sitan materijal.

Bregasta po slikama izgleda ok... kad je u banani nema vise cementacije na brijegovima i oni su nažuljani a sam folower sheban... To sto je udubljen nema neke veze s greskom/zvukom... Kad je skinit svakako metnit novi kao i brtvu... a proizvodjac navodi.da se mjenja i onaj konusni dosjed visokotlacnog voda...

Auto se sutra vozi na pregled, iduci tj bi se sve trebalo riješiti, ako je bregasta u banani morat če se kupiti nova nema druge, nisam osoba koja gleda da se uradi najjeftinje več kad bude sve raskopano sve što bude trebalo ide novo i s tim sam se pomirio, u pon idem zubaku po novi cam follower, brtvu, kao i taj konusni dosjed visokotlacnog voda, koji je teško za skinuti za popizditi prste si polomiš... svakako javim što je s autom..

Hehe mnogo toga je tesko dostupno na tom i slicnim makinama :) Koliko imas od zadnje izmjene zupcastog?

Za ostalo neznam ali taj konusni dosjed je koma prva seria je po tom pitanju puno bolja jer ga nema :)

Od zadnje zamjene zupčastog je proslo 40tkm i to bi uskoro trebalo mijenjati,

Mislio sam poslje zime ali budem vidio kak sad bude pa možda i sad zamjenim

Edited by fakefucker

Za ostalo neznam ali taj konusni dosjed je koma prva seria je po tom pitanju puno bolja jer ga nema :)

Od zadnje zamjene zupčastog je proslo 40tkm i to bi uskoro trebalo mijenjati,

Mislio sam poslje zime ali budem vidio kak sad bude pa možda i sad zamjenim

Mjenjati zupcasti na cca 50tkm ???

2 2