gangxxxta 0 Posted July 9, 2014 pozdrav, ovako imam problem s golfom 3, 2.0 8v motor, ady oznaka. auto je stajao mj dana, nakon toga je opran, isto tako i motor od tada motor ne radi dobro, trese jako i trokira na leru kao da neki cilindar ne radi, okretaji variraju, greski nema, lambda baci gresku da je prebogata smjesa, iako je voltaza uvijek cca 0.5V probano s drugim kablovima i svjecicama ali sve isto kada se auto digne na neke okretaje kao da ok radi i kada se vozi cupa super auto se ne gasi nego radi ko neki americki muscle car na leru, nebitno hladan ili topal trebao bi pomoc bilo kakvu, smjernice nacine ili bilo sta, hvala Share this post Link to post Share on other sites
Kenny 0 Posted July 10, 2014 Pritisak goriva? Hall davač? Share this post Link to post Share on other sites
gangxxxta 0 Posted July 10, 2014 Probat cu sada stavit nes za čistiti injektore da se nisu mozda "zapekli" pa cu vidjeti dalje za Hal i za pumpu Share this post Link to post Share on other sites
vortex 0 Posted July 10, 2014 Provjeri ponovo kablove, mozda ti probija struja prema bloku. Share this post Link to post Share on other sites
razor335 0 Posted July 11, 2014 ispusi sve kompresorom, i ostavi ga na suncu proradit ce... Share this post Link to post Share on other sites
goca 0 Posted July 11, 2014 Meni se desilo nešto slično. Auto radio u letu ko na 3 klipa,eko test isto nije valjao.u vožnji je normalno isao. Bila mi je puknuta brtna na usisnoj grani i vuko je zrak u jedan cilindar i nije dobro radio. Promjenio i sve OK. Share this post Link to post Share on other sites
Žac 0 Posted July 12, 2014 Razvodna kapa isto hoce zezati, oksidiraju kontakti u njoj. Probaj ih ocistiti pa ces vidjet, barem je tako kod mojeg buraza. Share this post Link to post Share on other sites
gangxxxta 0 Posted July 26, 2014 nakon 2 tj stajanja sam nabavio nove dizne, testirao ih , namontirao i upalio kao da nikad nije nista bilo.... ili se osusio ili su stare dizne u banani bile hvala svima na pomoci Share this post Link to post Share on other sites