0
gangxxxta

golf 3 gti 2.0 8v trza, nemirno radi na leru

Recommended Posts

pozdrav, ovako imam problem s golfom 3, 2.0 8v motor, ady oznaka. auto je stajao mj dana, nakon toga je opran, isto tako i motor

od tada motor ne radi dobro, trese jako i trokira na leru kao da neki cilindar ne radi, okretaji variraju, greski nema, lambda baci gresku da je prebogata smjesa, iako je voltaza uvijek cca 0.5V

probano s drugim kablovima i svjecicama ali sve isto

kada se auto digne na neke okretaje kao da ok radi i kada se vozi cupa super

auto se ne gasi nego radi ko neki americki muscle car na leru, nebitno hladan ili topal

trebao bi pomoc bilo kakvu, smjernice nacine ili bilo sta, hvala

Probat cu sada stavit nes za čistiti injektore da se nisu mozda "zapekli" pa cu vidjeti dalje za Hal i za pumpu

Meni se desilo nešto slično. Auto radio u letu ko na 3 klipa,eko test isto nije valjao.u vožnji je normalno isao. Bila mi je puknuta brtna na usisnoj grani i vuko je zrak u jedan cilindar i nije dobro radio. Promjenio i sve OK.

Razvodna kapa isto hoce zezati, oksidiraju kontakti u njoj. Probaj ih ocistiti pa ces vidjet, barem je tako kod mojeg buraza.

nakon 2 tj stajanja sam nabavio nove dizne, testirao ih , namontirao i upalio kao da nikad nije nista bilo.... ili se osusio ili su stare dizne u banani bile ;)

hvala svima na pomoci

0