RAZZOR 1 Posted July 23, 2014 Je da cisti grad. Meni je golf u zg u spici trosio 11 litara Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted July 23, 2014 Necu sad cijepidlacit, ali Karlovac ni nemos nazvat gradom sto se voznje tice haha, al cim osjeti otvorenu, trosi ko upaljac Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted July 23, 2014 (edited) Ista stvar i kod mene. Grad-automatik-4motion-19" 255 gume = oko 9-10 litara. Cim dodje otvorena cesta padne na 6 bez problema.. Ali nisam ga kupio radi potrosnje ?? potrosi koliko god da nalijem.. Folc...jesi dobio pm??? Edited July 23, 2014 by vlaho 2901 Share this post Link to post Share on other sites
folc 0 Posted July 24, 2014 Ista stvar i kod mene. Grad-automatik-4motion-19" 255 gume = oko 9-10 litara. Cim dodje otvorena cesta padne na 6 bez problema.. Ali nisam ga kupio radi potrosnje potrosi koliko god da nalijem.. Folc...jesi dobio pm??? Jesam, hvala još jednom Share this post Link to post Share on other sites
Nikki 0 Posted July 25, 2014 Auto Maslic u Remetincu je jedini i najbolje za automatske getribe Share this post Link to post Share on other sites
folc 0 Posted July 26, 2014 Auto Maslic u Remetincu je jedini i najbolje za automatske getribe on mi je zadnji i slagal! nije loš ali skup jako! Share this post Link to post Share on other sites
Nikki 0 Posted July 26, 2014 Da uzas skup ali kod njega si siguran da vise nemoras misliti dal ce se raspasti ili ne... Kad napravi, napravi vrhunski Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted July 30, 2014 Rjeseno. Nekupuj automata i mirno ces spavat Share this post Link to post Share on other sites