MarioIV 11 Posted August 8, 2014 E ovako Pojavilo se nedavno i sad sve jace i u vecem rasponu okretaja Znaci u leru, u voznji(u prvoj drugoj trecoj nebitno), kad su okretaji oko 1100 do 1300 okr(u tom podrucju su vibracije motora najvece) ispod armature nesto klapara, rezonira. Plastika od plastiku. Jako glasno. Osjecaj je kao da se to proteze cijelom armaturom. Sredisnja konzola nije, skinuo sam sve van i radio Problem je sto se ne moze tocno locirati...majstor kaze jedino skinuti armaturu komplet van a to ovdje bas i nije nitko radio a da se sad netko uci na mom autu mi nije opcija radije bih onda prodao auto samo ne znam kome prodat u ovakvom stanju znaci doslovno klepetanje ispod armature se desava. Ovo sto sam mogao sam dotegnuo ali e nista nije promjenilo. Pomoc Share this post Link to post Share on other sites
Jozek 0 Posted August 9, 2014 Možda motori za ventilaciju ? Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted August 9, 2014 skini svu plastiku s donje strane armature. dakle ladicu na suvozackoj strani i plastike na vozacevoj, upali auto i pipaj plastike. ili ce prestat kad uhvatis pravu ili ces osjetit gdje se vibracije javljaju pa ces otkrit kvar. Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted August 20, 2014 Rijeseno. Klaparala ona plastika na usisu na veznom sto stoji. pukli sarafi i et Share this post Link to post Share on other sites
DejanM 0 Posted August 20, 2014 Jesi bar raskopao pol armature prije nego si našao grešku? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Laky Posted August 20, 2014 nema nis gore nego kad ti plastika skripi ili lupka Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted August 20, 2014 Jesi bar raskopao pol armature prije nego si našao grešku? ma jesam ali nekim drugim razlogom. mislio sam provest instalaciju za maglenke ali nisam uspio proc iz motornog prostora unutra al ajd, bar sam 30 byte bordnetz stavio. i tako slucajno gledam i vidim ta plastika visi. Zalijepio duplom trakom za lajsne. Prbna voznja, sve pet. Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted August 21, 2014 (edited) ma jesam ali nekim drugim razlogom. mislio sam provest instalaciju za maglenke ali nisam uspio proc iz motornog prostora unutra al ajd, bar sam 30 byte bordnetz stavio. i tako slucajno gledam i vidim ta plastika visi. Zalijepio duplom trakom za lajsne. Prbna voznja, sve pet. 30byte highend? Gdje si ga nabavio? Koliko je bilo komplicirano to zamijeniti? Edited August 21, 2014 by projektilski Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted August 21, 2014 da. high, pa nije. ja sam poslikao kodiranja na starom i onda samu ubacio drugi i kodiro po starom. od kolege s foruma. Ivan VW Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted August 22, 2014 da. high, pa nije. ja sam poslikao kodiranja na starom i onda samu ubacio drugi i kodiro po starom. od kolege s foruma. Ivan VW A fizicki dio? Kopanje po armaturi? Mene ceka mjenjanje tog CECM modula ne iz gusta, nego iz nuzde. Poceli su mi se xenoni gasiti u voznji i vrlo je neugodno kad usred Like, po noci, u kisnom oblaku, pocnu titrati svijetla pa se zgase Kodiranje znam da nije tesko, makar sam citao da treba kljuceve ponovo upariti? http://www.golfmk6.com/forums/showthread.php?t=70726 Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted August 22, 2014 na golfu cca 15 minuta gledajuc fizicki posao Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted August 22, 2014 Dakle 2-3 radna dana za mene. Ok, thx Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted August 22, 2014 Prvi put je najteze Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted August 22, 2014 A gateway sam vec vadio i skoro sam kicmu potrgao dok je laky to u 15min zamjenio. Ocigledno sam nespretan. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Laky Posted August 22, 2014 5 minuta, nemoj pretjerivat Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted August 22, 2014 Ajd, nabijajte mi komplekse Share this post Link to post Share on other sites