0
Cuki

Resetiranje radia

Recommended Posts

Pozdrav,

ugradio sam nedavno novi radio u Golf 4 (izvadio ono staro kazet čudo i stavio kenwood kmm-257), svaki puta kad upalim auto resetiraju se sve postavke od radia (sat, što je zadnje bilo stavljeno..itd.) zanima me jel to tvornički tako (jer to nisam našao nigdje) ili ima nešto možda do spajanja?

TNX

Pozzz

Nisi nesto dobro spojio....na radiju bi trebao imati zicu zute i crvene boje...probaj ih spojiti zajedno ako nisu vec spojene tako pa ces vidjet

Krivo su ti okrenuti plusevi.

zamjeni mjesta crvene i žute žice tj zarotiraj ih.

Upravo to, stalni plus spoji na memoriju, a plus preko bravice na napajanje.

ili spoji žutu i crvenu skupa i na stalni plus

samo onda ceš sam trebati paliti i gasiti radio

bez obzira dali ti auto radi ili ne

Hvala svima na odgovorima! Spojio sam crvenu i žutu unakrsno i uspjelo je, sad sve radi!

Evo da ne otvaram novi temu zbog dva-tri posta iskoristit ću ovu. Znaći istom mi se resetira radio kad pojačam glazbu, imam 8 orginalnih zvučnika u autu, 4 niskotonca i 4 ona normalna. kupio sam novi radio neka jeftinjara samo da ima usb i svaki put kad pojačam glazbu ugasi ga i izbriše mi sve stanice. Jasno mi je, prslab radio ovo ono a jel se to može kako riješit..

instalacija je cijela oriđiđi nikad sječeno, trgano i sl. s prošlim orginalnim radiom nisam imao problema. a zagrijava se dosta...

0