Cuki 0 Posted August 12, 2014 Pozdrav, ugradio sam nedavno novi radio u Golf 4 (izvadio ono staro kazet čudo i stavio kenwood kmm-257), svaki puta kad upalim auto resetiraju se sve postavke od radia (sat, što je zadnje bilo stavljeno..itd.) zanima me jel to tvornički tako (jer to nisam našao nigdje) ili ima nešto možda do spajanja? TNX Pozzz Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted August 12, 2014 Nisi nesto dobro spojio....na radiju bi trebao imati zicu zute i crvene boje...probaj ih spojiti zajedno ako nisu vec spojene tako pa ces vidjet Share this post Link to post Share on other sites
Dizelaš 2 Posted August 12, 2014 Krivo su ti okrenuti plusevi. zamjeni mjesta crvene i žute žice tj zarotiraj ih. Share this post Link to post Share on other sites
kikidj 0 Posted August 12, 2014 Krivo su ti okrenuti plusevi. zamjeni mjesta crvene i žute žice tj zarotiraj ih. Upravo to, stalni plus spoji na memoriju, a plus preko bravice na napajanje. Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted August 12, 2014 ili spoji žutu i crvenu skupa i na stalni plus samo onda ceš sam trebati paliti i gasiti radio bez obzira dali ti auto radi ili ne Share this post Link to post Share on other sites
Cuki 0 Posted August 13, 2014 Hvala svima na odgovorima! Spojio sam crvenu i žutu unakrsno i uspjelo je, sad sve radi! Share this post Link to post Share on other sites
Ivan1987 0 Posted August 20, 2014 Evo da ne otvaram novi temu zbog dva-tri posta iskoristit ću ovu. Znaći istom mi se resetira radio kad pojačam glazbu, imam 8 orginalnih zvučnika u autu, 4 niskotonca i 4 ona normalna. kupio sam novi radio neka jeftinjara samo da ima usb i svaki put kad pojačam glazbu ugasi ga i izbriše mi sve stanice. Jasno mi je, prslab radio ovo ono a jel se to može kako riješit.. Share this post Link to post Share on other sites
josip24 0 Posted August 20, 2014 Probaj vidjeti dali ti se grije više nego što bi trebalo. Share this post Link to post Share on other sites
kikidj 0 Posted August 20, 2014 Pregledaj si žice, spojeve žica da ti negdje ne gubi kontakt. Share this post Link to post Share on other sites
Ivan1987 0 Posted August 21, 2014 instalacija je cijela oriđiđi nikad sječeno, trgano i sl. s prošlim orginalnim radiom nisam imao problema. a zagrijava se dosta... Share this post Link to post Share on other sites