Teskera 0 Posted August 30, 2014 Moze li mi tko dat link ili nesto vise reci o ovom modelu bube, evo samo primjer na sto mislim http://www.njuskalo.hr/oldtimer-auti/volkswagen-buba-1300-72-god-oglas-3147726 dali je te bube neka kuca tako radila ili su ta proširenja bila za kupit ili? Pitam zato što imam priliku ju kupit za sitne novce ali ne znam bas nista o takvom autu , hvala na pomoci Share this post Link to post Share on other sites
Žac 0 Posted August 30, 2014 (edited) Mislim da je to radila neka firma iz Velike Gorice, radili su i prerade Buba u cabriolete sa tim proširenjima i ogromnim spojlerom na stražnjoj haubi, sredinom 90 je to bilo popularno.Sjecam se iz starih Auto Klubova, znali su imati oglas unutra. Edited August 30, 2014 by Žac Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted August 30, 2014 kakva je to folcika? unistena! Share this post Link to post Share on other sites
-Jelko- 0 Posted August 30, 2014 Za forumske standarde je uništena mislim i meni je ružna ali takav je bio đir bez stance i ostalog jazavluka Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted September 3, 2014 Sve receno gore stoji... a forumski standardi... pa nisu samo to forumski standardi... Neznam kome se ovo moze svidjat... bar ova... bilo je i sretnijih rjesenja oko stoplampi i bocnih stranica... tako da se buba moze prosirit a da opet ostane blizu tvornickog izgleda... Ova plastikarija nije dugog vijeka... Stw gledali izbliza kako ovo stoji ste gledali straznja krila.... ? Share this post Link to post Share on other sites
-Jelko- 0 Posted September 3, 2014 Najbolju bubu s proširenjima sam vidio iza ima štopove od wartburga oni noviji modeli,takva je bila moda,bilo je toga puno prije. Share this post Link to post Share on other sites