elite911 0 Posted September 9, 2014 Zanima me jel moguce prebacit bez puno zahebancije??? Share this post Link to post Share on other sites
elite911 0 Posted September 10, 2014 A jek bar netko to radio???da mi donekle objasni postupak.... :S Share this post Link to post Share on other sites
MarkoTDI 0 Posted September 10, 2014 prepostavljam da nie moguce to napraviti jer je ploca polica manja neg od G3...pa si misli kak bi izgledala mala ploca u velikom autu Share this post Link to post Share on other sites
elite911 0 Posted September 10, 2014 A pitan jer sam vidio negdje na netu da je to neko grunuo u duju...pa reko dobijam je za male pare pa sam ju mogao sebi grunut:) Share this post Link to post Share on other sites
antoniyx 0 Posted September 10, 2014 Izmiri koliko je široka i ako nije prevelika razlika u širini ti uzmi pa se igraj. Ako uzimaš probaj dobiti i nosače table i jedan dio plastičnih criva ventilacije kako bi ih prikrojija za trojku. Share this post Link to post Share on other sites
T o m a 3 Posted September 19, 2014 Evo ti slika kako stoji u dvojci, čini mi se da bi po širini trebala pasati jer i trojkina tako stoji u dvojci Share this post Link to post Share on other sites
Ostojic_Passat 0 Posted September 19, 2014 Stvarno odlicno pase. Share this post Link to post Share on other sites
zoki 2 0 Posted September 19, 2014 Ka piliću mudante Ovo nije tabla od 6n2 Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted September 19, 2014 (edited) Rasulo...pa radje bi vozio bez armature...gdje samo nadjete ideje za ovakve swapove.... Edited September 19, 2014 by dzinn16v Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted September 20, 2014 Meni je cist ok. Svidja mi ta ideja sa modernom unutrasnjosti i motorizacijom u starim sasijama... Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted September 20, 2014 Ka piliću mudante Ovo nije tabla od 6n2 Nego od čega? Ak ne znaš kak izgleda tabla imaš google Share this post Link to post Share on other sites
zoki 2 0 Posted September 20, 2014 Nego od čega? Ak ne znaš kak izgleda tabla imaš google Je sorry falija san,ali mu i dalje ne stoji nikako. Share this post Link to post Share on other sites