Jankkec 0 Posted September 19, 2014 U zadnje vrijeme imam problema sa centralnim i kvakama po pasatu 1. Kad otkljucam auto kvaku na vozackim vratima moram dvaput potegnut. Prvi put potegnem u prazno i tek drugi put kad potegnem otvori vrata 2. pocela je stekat desna strana .... prednja vrata se ponekad nece zakljucat i otkljucat ali se daju rucno zakljucat i rucno otkljucat ak potegnem nutarnju kvaku. Zadnja vrata mi se nekidan nisu htjela otkljucat ali ih nisam mogo otkljucat niti potezanjem kvake. Gumbic samo izajde i kad pustim kvaku vrati se nutra. Moram drzat nategnutu nutarnju kvaku i stisnut gumbic za otkljucavanje, tek tada u sljedecem povlacenju mogu otkljucat. U vratima skljoca ko da servo motorici rade ali nece otkljucavat i zakljucavat. Kaj su mi krepale brave ili ??? Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 274 Posted September 19, 2014 Imas daljinsko? Trebas spojit dijagnostiku pa vidjeti dal ima gresaka. Share this post Link to post Share on other sites
marin-82 0 Posted September 19, 2014 cca 300kn cijela zamjenska brava... Share this post Link to post Share on other sites
Jankkec 0 Posted September 19, 2014 Nisam siguran da bi diagnostika tu nesto mogla pokazat .... vise mi se cini da se nutra nekaj istrosilo pa neprebacuje mehaniku. Ništa ne škljoca krivo sve škljoca kak bi trebalo ali ne otvara i zatvara kak bi trebalo. Raskopal bum to sljedeci tjedan pacmovidjet. A tu pitam usput mozda je neko imo probleme slicne prirode. Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted September 19, 2014 ti pokaziva da su vrata otvorena (kad sjediš u autu i otvorena su) u instrument tabli kad daš "kontakt"??ili svijetli unutarnje svijetlo kad su otvorena? ako ne onda ili brava vrata ili instalacija na pregibu vrata Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted September 19, 2014 I sam imam problem sa suvozackim vratima, mijenjao sam bravu u njima i nije do nje, pa sam promjenio u vozacevim i opet nista. A jel ti radi svjetlo u kabini kad otkljucas? Meni se npr upalilo i odma ugasilo dok nisam promjenio bravu u vozacevim, cak mi sad proradilo osvjetljenje pod nogama na vratima... Share this post Link to post Share on other sites
Jankkec 0 Posted September 22, 2014 Ne javlja da su otvorena vrata, a i svjetlo dobro radi. Moral bum to sve raskopat kad dojde neki ljepsi dan. Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted September 22, 2014 Onda ti je do brave u voz vratima, nije ni meni pokazivalo da su otvorena dok nisam drugu bravu stavio, onda je i svjetlu proradilo al i dalje mucim muku sa suvoz vratima, nece nikak otvorit Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted September 30, 2014 Rijesen slucaj sa suvozacevim vratima. Otpeljao sam auto kod elektricara (sve pohvale deckima), rastavili su tapicirung na zatvorenim vratima, bez iceg da su potrgali, sta je inace slucaj da mi potrgaju i najjednostavnije stvari, no, bio je problem u zicama i mehanicki kvar u bravi. Kad sam stavio drugu bravu nije radila jer nije dobivala struju, pa sam vratio staru i onda vrata nikako nisu radila, uglavnom sad radi i sad mi proradila opcija kad prijedjem 20kmh zakljuca se, znaci ta struja je odavno bila rikavala jer kad je uzet auto te opcije nije bilo. Slucaj rijesen , ja zadovoljan. Napokon majstori koji paze i naprave posao. Share this post Link to post Share on other sites