delboy 0 Posted September 20, 2014 Pozdrav!Zadnja vrata iza suvozača ponekad neće da se zaključaju preko centralnog,a čuje se i nekakav čudan zvuk iz tih vrata prilikom zaključavanja.Jel imo tko sličnih iskustava s tim pa da kaže u čemu je problem? Share this post Link to post Share on other sites
niazinho 0 Posted September 20, 2014 Imo sam ja, raskopaj oba vrata i dobro ocisti motorice i podmazi nekim sprejem za podmazivanje. Meni je uspjelo Share this post Link to post Share on other sites
Jankkec 0 Posted September 22, 2014 I ja bas nedavno postavio slicnu temu, nisam jos raskopao vrata ali planiram cim se kise malo smire. Share this post Link to post Share on other sites
delboy 0 Posted September 22, 2014 Morat ću probat jedan dan pa ću reć rezultate.Hvala na savjetu! Share this post Link to post Share on other sites
delboy 0 Posted September 22, 2014 Imo sam ja, raskopaj oba vrata i dobro ocisti motorice i podmazi nekim sprejem za podmazivanje. Meni je uspjelo De mi reci jesi moro skidat motorić podizača stakla i vadit staklo van da bi došo do motorića?Neznam hoću znat to vratit sve kako je bilo Share this post Link to post Share on other sites
niazinho 0 Posted September 22, 2014 Jesam nazalost Share this post Link to post Share on other sites
delboy 0 Posted September 22, 2014 Jesam nazalost Hm...moglo bi bit problema Share this post Link to post Share on other sites