2 2
kutina1

ravnanje felgi

Recommended Posts

imam neke felge za poravnat pa me zanim gdje bi u zagrebu mogao poravnat felge!pozzz

Jelinic kod Cibone; Vulkanizacija Horvat u Sv. nedelji. Za kontakt informacije potrazi u zutim stranicama ili tel. imeniku pod ovim nazivima

Vulkanizacija Horvat Jako dobro i Jeftino......

Evo broj: 091/7240-782 Kruno

imam neke felge za poravnat pa me zanim gdje bi u zagrebu mogao poravnat felge!pozzz

Imas i u Sesvetama...

Vulkanizer AG-EM

091/766-8544

Potpis samo takav..I ne samo jako dobar i jeftin vec ljubazna ekipa za popizdit! :da VIP i T-mobile ekipa..Ja bas bio jucer kod njega!

Danas pokupio felgu od tamo. Bilo je pitanje jel se bude uopce dala sloziti jer je falio komad. Decki su to tak slozili da se uopce ne vidi da je kaj bilo!

e hvala puno sta se tice Jelinica kod Cibone kod njega sam isao dosta puta pa mi je malo skup....

Danas pokupio felgu od tamo. Bilo je pitanje jel se bude uopce dala sloziti jer je falio komad. Decki su to tak slozili da se uopce ne vidi da je kaj bilo!

P O T P I S!!, i to veliki!! eto, danas mi sredio 7 alu felgi (16" i 14"), tip je legenda, sve bilo gotovo u par sati!, ostecenja tak tak, cifra neznatna!!! (radi sve!!)

P O T P I S!!, i to veliki!! eto, danas mi sredio 7 alu felgi (16" i 14"), tip je legenda, sve bilo gotovo u par sati!, ostecenja tak tak, cifra neznatna!!! (radi sve!!)

Eto mogu reči samo jedno :respekt:respekt dečki rade super profesionalno svoj posao a na to mogu odgovrit i vlastitm iskustvom,ravnanje felgi u mom slučaju 3kom,jedna malo jače,te demonta??a i monta??a drugih guma gotovo za par sati i mogu reč da se auto preporodio,niti ne trese vi??e niti zuje gume.

Trebali bi dečke i Krunu pozvati na jedan meet te ih dobrooooo počastit :zivio jer se rijetko gdje nađe dobar majstor koji zna napravit posao kak se spada :palacg .

Eto samo da napomenem da se mjesto zove Bestovje a ne Sv. Nedjelja,ima i tamo jedan ''majstor'' koji mi je frenda oderao za dvije felge za cijelih 100E :angry::angry: i jo?? je k tome trebal stavit poslje na jednu felgu 200 i ne??to grama utega a na drugu 180g,u??as ??ivi :o i jo?? ih je lik k tome izgrebal s vanjske strane a popravak je bil isključivo s unutarnje strane felge.

Edited by -145Boxer-

Znam da je stara tema, ali me zanima kolko bi cca do??lo ravnanje po felgi kod Krune.

Ja sam svoje bbs ra ispjeskario, stavio temeljnu boju i sad bi ih trebalo poravnat (unutra??nji rub mi ide malo gore dolje).

Edited by Perica Petar

Kruno je u Bestovju (prema Samoboru), a Jelinic je kod Cibone

Kruno obicno uzima 200kn po felgi, ako se ne varam

Izravnao sam felge kod vulkanizera BAT-a . Na felgama su plesali nutarnji rubovi, a na jednoj je bila i sredina "pomaknuta". Izravnao mi je sve četiri felge za 200kn tj. 50kn/kom, mislim da je to jako povoljna cijena, a i vrlo su ljubazni, sve ti objasne itd.... Dok sam mu donesel felge i??el je mam probat jednu izravnati, stavi ju na onaj stroj, vidi se kak nutarnji rub ide gore dole, stavi kredu da si zabilje??i neravnine na felgi, stavi ju na gumeni tepih, uzme plastični bat par puta lupi po felgi, opet ju stavi na stroj, već je bilo puno bolje (manje odstojanje), opet on s kredom obilje??i, ponovo na pod, par puta lupi s jedne strane, par puta s druge, stavi na stroj, a felga ko nova, odstojanje 0 - 0.

Tako da ga preporučujem, znači:

Vulkanizacija BAT

Slunjska 10

10 000 Zagreb

Tel.: 3635 132

Fax.: 3013 701

E-mail: bat1@zg.t-com.hr

Edited by Perica Petar

Izravnao sam felge kod vulkanizera BAT-a . Na felgama su plesali nutarnji rubovi, a na jednoj je bila i sredina "pomaknuta". Izravnao mi je sve četiri felge za 200kn tj. 50kn/kom, mislim da je to jako povoljna cijena, a i vrlo su ljubazni, sve ti objasne itd.... Dok sam mu donesel felge i??el je mam probat jednu izravnati, stavi ju na onaj stroj, vidi se kak nutarnji rub ide gore dole, stavi kredu da si zabilje??i neravnine na felgi, stavi ju na gumeni tepih, uzme plastični bat par puta lupi po felgi, opet ju stavi na stroj, već je bilo puno bolje (manje odstojanje), opet on s kredom obilje??i, ponovo na pod, par puta lupi s jedne strane, par puta s druge, stavi na stroj, a felga ko nova, odstojanje 0 - 0.

Tako da ga preporučujem, znači:

Vulkanizacija BAT

Slunjska 10

10 000 Zagreb

Tel.: 3635 132

Fax.: 3013 701

E-mail: bat1@zg.t-com.hr

Razumijem da unutarnji moze tim nekim cekicem obradit.

Ja bi isto otisao i dao sve 4 da pogleda i sredi, no sta ako mi je s vanjske strane udubljena??

Da me to ne bude na kraju stajalo duplo i vise...?

Eto nazalost pogodio sam i ja postenu rupetinu za vikend i felge mi je posteno dobila skace ko mutava,pa me zaniam kome da odem...

je zna netko dal l ima netko blizi tu u okoilici koprivnice i varazdina ?

BUMP

imam jedne feluge kaj mi poslije 100/110 tresu. nista strasno ali trese.

di da odem?? kod BATA-a ili Krune?? po pricanju ekipe nemogu pogriješiti niti s jednim ni s drugim.

HVALA :respekt

ja idem kod slaveka u strmcu, samo je na godišnjem sad

frendu je ravnao 4 felge, sa skidanjem i stavljanjem guma, i balansiranjem 450kn

definitivno preporuka za slaveka... :palci ja zadovoljan i cijenom ali i poslom :)

btw. kod krune sam par felgi radio i ne bih više nikad hvala :(

sa krunom nisam zadovoljan

Edited by živac

da ne otvaram novu temu pa cu pitati ovdje - koga mi mozete preporucit u vezi uredjenja felgi? naime, poceo je pucati plastifikat sa felgi pa bi ih dao nekome da skine taj plastifikat i ispolira rub.. ne treba ih ravnat niti ista slicno jer su u stanju novo ali je to sitnica koja mi smeta, ne vidi se jako ali smeta mi...

kolko bi bilo popravljanje felge ( posteno dobila i popucalo par komada ali svi su na kupu) + kromiranje? 18"

sve osim kromiranja ti radi slavek a kromiranje ti nebi preporucao zbog trajnosti i upitne kvalitete samog postupka

2 2