T.Valjak 0 Posted October 16, 2014 Zanima me da li je kod golf3/ vento 1.9 td rezerva ono crveno podrucje na satu ili kad je kazaljka na dnu... jer na mom ventu je rezervoar deklariran 55l, a ja nikad nisam uspio natocit vise od 47... Share this post Link to post Share on other sites
pecsz 0 Posted October 16, 2014 možda imaš 8 kg smeća u rezervaru kod mene u golfu je rezerva to crveno područje na satu. na početku sam mislio da ima lampicu za rezervu pa sam tako čeko da se upali do dna crvenog područja i jedino šta sam dočeko je da je povuko zrak Share this post Link to post Share on other sites
T.Valjak 0 Posted October 16, 2014 Ma cisto informativno pitam.... Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted October 18, 2014 On 16. 10. 2014. at 18:36, T.Valjak said: Zanima me da li je kod golf3/ vento 1.9 td rezerva ono crveno podrucje na satu ili kad je kazaljka na dnu... jer na mom ventu je rezervoar deklariran 55l, a ja nikad nisam uspio natocit vise od 47... To ti je to,rezerva je cca 6-7 litara kad je na početku crvene skale... Probaj ga natočit na odušak pa će stat i više od 60 sve zajedno,bar je meni na Golfu stalo Share this post Link to post Share on other sites
ToZa 0 Posted October 18, 2014 TDI AFN ima 55l tank,najvise uspio ga natankat za 52l rezerva je cca 6l,kad dodje na crveno podrucje,mogu proc jos oko 95km mjesovite voznje Share this post Link to post Share on other sites