zgembo 1 Posted October 18, 2014 Dijagnostika mi izbacuje gresku: 001139 - Exhaust Pressure Sensor 1 (G450): Signal too High sta bi moglo tacno da bude citam da bi mogao biti senzor za izduvne gasove. Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted October 18, 2014 imas DPF ? g450 je senzor dpf-a ,to je frendu krepalo ,800 kuna ako se dobro sjecam Share this post Link to post Share on other sites
zgembo 1 Posted October 18, 2014 Imam I ja sam malo potrazio i izgleda da je to... Znas li mozda malo vise detalja jel ovo se mora odmah popraviti ili moze se ste kazu vozati? Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted October 18, 2014 Popravi odmah jer moze uzrokovat zacepljenje pdf-a a usput ako je dobra diagnostika trebalo bi izvrsit regeneraciju pa opet vidit jel pali gresku. Cest kvar na novijim cr-ovima je bio senzor temp plinovapa bi se pdf punio a nebi se regenerirao. Znaci dobra diagnostika i tek onda eventualna izmjena senzora... Share this post Link to post Share on other sites
zgembo 1 Posted October 18, 2014 OK hvala obojici U svakom javim vam sta bi na kraju Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted October 18, 2014 Popravi odmah jer moze uzrokovat zacepljenje pdf-a a usput ako je dobra diagnostika trebalo bi izvrsit regeneraciju pa opet vidit jel pali gresku. Cest kvar na novijim cr-ovima je bio senzor temp plinovapa bi se pdf punio a nebi se regenerirao. Znaci dobra diagnostika i tek onda eventualna izmjena senzora... Pa te VW sa DPF ne vrijedi ni kupovat ako nisu pod garancijom kolko ja viidm. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted October 19, 2014 Bingoo Dpf skinit i reprogram i goni... Share this post Link to post Share on other sites
vr-turbo 0 Posted October 19, 2014 Pa te VW sa DPF ne vrijedi ni kupovat ako nisu pod garancijom kolko ja viidm. Kao i bilo koju drugu marku vozila s DPF-om... Share this post Link to post Share on other sites
marioGt 2 Posted October 19, 2014 Ne znam,moj proša 4god i nikada nista! Share this post Link to post Share on other sites
zgembo 1 Posted October 19, 2014 (edited) Ne znam,moj proša 4god i nikada nista! Kao i moj 7 godina, al svemu dodje kraj Edited October 19, 2014 by zgembo Share this post Link to post Share on other sites
zgembo 1 Posted October 26, 2014 samo da vam javim zamijenio sam DPF ne izbacuje vise gresku al jos pratim. I cijena je bila OK sve me izaslo oko 60€ Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted October 26, 2014 60 il 600? Dpf je skuupp Share this post Link to post Share on other sites
zgembo 1 Posted October 27, 2014 To je ovakav senzor Share this post Link to post Share on other sites