4 4
ljubobj

Golf VI 1.6TDI postizanje radne temperature?

Recommended Posts

Kod mene jutros/večeras vani temp oko 2-3c, otvorene ceste je trebalo 8km da voda dođe do 90, ulje je bilo oko 70-72c...znači to je tu negdje

Nema veze s time kilometraža da zagrije voda. Sve zavisi o režimu vožnje, bilo da vozite 50 ili 100km/h

Aha pa da to je tu negdje, samo ak je jako hladno mom treba i 11-12km do 90 stupnjeva vode.

Jutros je mojem isto trebalo 12km do 90c voda...to jednostavno takav motor...ili nam svima ne valjaju termostati :D

Ljudi previse se sekirate oko sitnica. To je sve ok. Toci, pali i vozi..nista drugo. Kad mu ode termostat, znat ces, no sikiriki..

Samo ga ne gazit odma na hladno i to je to..

ok sve ja to razumijem, nego mene je uplašilo to što mi je jedno jutro kad je bilo vani jako hladno 0-1 stupanj, pala temp s 90 na cca 80 niz brijeg...

uvijek lagano se vozim...pogotovo na hladno..

ah valjda je sve ok vidjeti cemo šta ce buducnost donijeti..haha

nego da pitam ovdje da ne otvaram novu temu, kud da idem s prometnom da mi upišu vecu dimenziju guma i felgi?

sad u prometnoj najvece imam 225/45/17 da li ce mi htjeti upisati 225/40/18? ili ce biti problema oko toga...

mali atest i upisat ce ti, eventualno kontaktirati cvh prije atesta

Atest trebam ?? A daj me nemoj? Sta stvarno, mislio sam da ce bit jednostavnije.

Edited by ljubobj

Kad je kod nas nesto bilo ili jes jednostavno?

Odi u stanicu za tehnicki pregled i pitaj. Ako te oni odjebu, nazovi CVH i njih pitaj sto i kako..

Treba atest! Ili potvrda porsche croatia za tvoju šasiju da se ugrađivalo ta dimenzija!

Treba atest! Ili potvrda porsche croatia za tvoju šasiju da se ugrađivalo ta dimenzija!

A koliko je potvrda? Slično razmišljam

Potvrda ne znam koliko se placa,ali meni je za 2.0 tdi nisu htjeli dati jer 103kw nije dolazio sa 18cola! Isti slucaj ima frend na 6ici 1.6tdi 105ks! Tako da što se naftaša tice samo je gtd dolazio na 18

To razumijem, meni na tehničkom su upisali posve krive dimenzije na (starim knjižicama vozila) naprijed 195/55 R15 , a zadnje 195/65 R15 i na kraju novim prometnim upisali bez gledanja na iste naprijed 195/55 R15. U stilu copy/paste

Zbog njihove greške nisu provjerili ni 5 godina. Jedino moram platiti za 195/65 R15 i tražiti potvrdu za 205/55 R16 za buduću ljetnu. (nemaju na tehničkom podatak za CBDC motor)

MK6 2.0 TDI 81kw

Potvrda ne znam koliko se placa,ali meni je za 2.0 tdi nisu htjeli dati jer 103kw nije dolazio sa 18cola! Isti slucaj ima frend na 6ici 1.6tdi 105ks! Tako da što se naftaša tice samo je gtd dolazio na 18

Kako misliš nije dolazio? Golf 6, pa i onaj najslabiji, mogao se naručiti preko dodatne opreme najnormalnije sa 18" felgama...guma 225...tako da tu ne smije biti problema...

Ista stvar i s 5icom

Mirage... ako bros sasije.kaze da nike serijski bila moguca doplata onda sve djaba. A na obicnoj petici jedino ak je r-line imao si 18 u opcijama...

Ova prica gore stoji da je bitno sta tvornica tj cvh kaze

Ok, za 5icu ne znam, tj. ne sjećam se kako je išlo (zar se nije npr. model felge Charleston mogao naručiti dodatno na neku običnu 5icu?), ali 6ica se mogla iz tvornice naručiti sa 18" felgama, tako da je prijatelj od marioGt trebao bez problema upisati 18" u knjižicu na 105 ks tdi-u!

u peticu se najnormalnije upise 225/40 18

prijatelj je upisao prije par mjeseci na 1.4 motor

Problem je sta oni jebu za sve. Nemaju pola dimenzija u kompjuteru i onda seru. A na peticu 1.9 TDI 105 ks se moglo naruciti 18 cola (freak, nije morao bit rline) jer znam kad smo narucivali peticu da sam imao ponudu sa 18 cola za 105 ks sportline oprema.

I sad ja moram otici po potvrdu proizvodaca i dat vjerovatno 200 kn da bi upisao nesto sta je serijski dolazilo na auto.

Al naviko sam vec, ionako je cijela drzava takva pa nije cudit se ni za ovo....

4 4