Robenovw 0 Posted October 16, 2016 Ok,hvala. Pratio sam danas preko dijagnostike temperaturu antifriza,jednake vrijednosti su bile na satu i preko dijagnostike. Temperatura se na leru digla na 72 stupnja,na leru nejde na više jer je valjda termostat u banani. Do 90 stupnjeva dođe samo kad je toplije vrijeme,ali nikad preko 90 stupnjeva. Pojavila se nova greška koja se nakon brisanja i kratke vožnje nije opet pojavila. -error code 17055 -cylinder 1 glow plug circuit (Q10) -electrical fault Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted October 16, 2016 To je vjerovatno letvica od grijaca... Znaci davac (citajuci na vcds) na hladno daje cca vanjsku temp.... Share this post Link to post Share on other sites
Robenovw 0 Posted October 16, 2016 To je vjerovatno letvica od grijaca... Znaci davac (citajuci na vcds) na hladno daje cca vanjsku temp.... Čitam pomoču VAG401,kupljeno preko E-Bay-a.Nije kao VCDS ali ima puno sličnosti. Možda se gasi zbog letvice od grijača !? Share this post Link to post Share on other sites
Robenovw 0 Posted November 1, 2016 (edited) Prekjučer zamijenio letvicu grijača,još se nije niti jednom nije ugasio. Greška je još na autu: -error code 17055 -cylinder 1 glow plug circuit (Q10) -electrical fault Edited November 1, 2016 by Robenovw Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted November 4, 2016 Probaj prebacit prvi grijac na treci (zamjenit pozicije) Nestezu se s mnogo nm. Tako ces znat jel grijac il i dalje nesto s inst... Share this post Link to post Share on other sites
Robenovw 0 Posted November 4, 2016 (edited) Probaj prebacit prvi grijac na treci (zamjenit pozicije) Nestezu se s mnogo nm. Tako ces znat jel grijac il i dalje nesto s inst... Hvala Freak na savjetu,budem se sad za vikend malo poigrao s tim. Danas se ugasio dva puta,bez obzira na novu letvicu. Našao na netu http://forums.tdiclub.com/showthread.php?t=79819 pa ću probat sve to. Još sam negdje čitao na netu da su se na TDI motore ugrađivali samo Beru i Bosch grijači i taj tip piše da se te dvije marke nesmiju miješati na istom motoru. A ja imam tri original Beru i jednog Boscha koji je na četvrtom cilindru. Edited November 4, 2016 by Robenovw Share this post Link to post Share on other sites
Roza 0 Posted November 4, 2016 Pa mozda ti to i je to u prvom postu si nap da javlja nes za 4 cilindar ubaci Beru unutra Share this post Link to post Share on other sites
Robenovw 0 Posted November 6, 2016 Danas ispitao sva četri grijača,tri dobra a ovaj na prvom cilindru riknuo. Stavio drugi rabljeni ali ispravan jer ga danas nemam di kupiti. Više mi ne javlja grešku: -error code 17055 -cylinder 1 glow plug circuit (Q10) -electrical fault Share this post Link to post Share on other sites
Robenovw 0 Posted November 6, 2016 Sada je sve ok i nema nikakvih grešaka. Sada čekam hladno jutro da vidim da li če se opet ugasit motor. Share this post Link to post Share on other sites
Robenovw 0 Posted November 6, 2016 Da,stavio rabljeni Beru Share this post Link to post Share on other sites
Robenovw 0 Posted November 10, 2016 Opet se gasi kada je hladnije. Share this post Link to post Share on other sites
Robenovw 0 Posted November 12, 2016 Ima zabilježene dvije greke koje se odnose na dvozonsku klimu,odnosno na klapne od klime.Drugih greki nema. Share this post Link to post Share on other sites
Robenovw 0 Posted November 12, 2016 Ima zabilježene dvije greke koje se odnose na dvozonsku klimu,odnosno na klapne od klime.Drugih greki nema. Share this post Link to post Share on other sites
Robenovw 0 Posted November 13, 2016 (edited) Danas je hladnije vrijeme pa sam upalio motor,pustio ga da radi u leru,spojio dijagnostiku i čekao da se ugasi. I ugasio se dva puta. Znači išao sam na to da kada se ugasi,odmah ga testiram pa možda ulovim kakvu grešku,ali ništa,kao da ništa nije bilo. Do sada promijenio električni dio brave ključa,letvicu grijača i sva četri grijača su ispravna. Bilo kakva ideja ili misao dobrodošli. Edited November 13, 2016 by Robenovw Share this post Link to post Share on other sites
Roza 0 Posted November 13, 2016 Neznam stari zanimljivo je da neizbacuje nikakvu gresku Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted November 13, 2016 Pravac ovlasteni i nek traze gresku.... ti si svoje odradio... Share this post Link to post Share on other sites
Robenovw 0 Posted November 15, 2016 Hvala ekipa na trudu,ne stignem zbog posla otići do ovlaštenog. Danas i jučer ujutro je bila temperatura oko -5 i onda se je šest puta ugasio odmah nakon paljenja. Share this post Link to post Share on other sites
Roza 0 Posted November 15, 2016 Fkt nemam ideja kj bi moglo bit Share this post Link to post Share on other sites
Robenovw 0 Posted December 3, 2016 U srijedu je auto cijeli dan bio kod ovlaštenog servisa Dojkić u Podsusedu i nisu uspjeli pronaći što ne valja sa autom. Lagano sam lud,auto se gasi svako malo...što sada??? Share this post Link to post Share on other sites
Robenovw 0 Posted December 4, 2016 (edited) Malo prije sam ga išao upaliti...užas...ugasio se na leru cca. dvadesetak puta. Ima grešku na motoru: -18009 -relay for Supply Voltage Terminal 30 (J317), Implausible Signal Value of resistance too great evo fotki: Edited December 4, 2016 by Robenovw Share this post Link to post Share on other sites