1 1
Anthony

Svjetlo ispod retrovizora

Recommended Posts

Sve sam pretrazio po netu i tu sam trazio,nema nigdje odgovora na moja pitanja u vezi svjetla ispod retrovizora...

Ja bi kupio svjetla ispod retrovizora i ugradio ih,al sam nesto procitao da retrovizori moraju biti rasklopivi,elektricni...moji su grijani,ali nemaju rasklop,to ne bi smetalo ili bi smetalo?Sto moram napraviti?

Svaka vam cast,decki!Predobri linkovi!Hvala vam jos jednom!

Vjerovatno krajnje glupo pitanje, ali...

Pregledao sam linkove, jasno mi je o čemu je riječ i kako se pravi, ali nisam uspio shvatiti: čemu ovo svjetlo služi?

@ Kraftwerk

dwq5vq.jpg

p.s. na slici je Jetta mk5. Isto svjetlo (kat.br.) ide na Golf&Jetta mk5, Passata B6, Eosa (prije facelifta)

Mrtav sam ozbiljan, ne vidim svrhu ovih svjetala, niti je sa slika mogu shvatiti.

Ne obraćam previše pažnje na autoindustriju ovog milenija, a u moje vrijeme ovoga nije bilo.

Edited by Kraftwerk

Ako ne shvacas i ne kuzis za sta je to svjetlo nemoj bezveze kvarit covjeku upit za gore trazeno

Umjesto da mu odgovoris, ti ga sad zaje...

Bahato, nadobudno... Ili ni on nema pojma, ali se ovako bolje osjeća. Bilo kako bilo, da ne tupim dalje, beskorisni postovi su beskorisni.

To ti je kao za osvjetljavanje "puta" do i oko vrata.

Tebi hvala!

Ostali, nije bilo toliko teško, da je neko ranije to napisao, tema ne bi otišla ovoliko u off.

Gle pa logicki zakljucis cemu sluzi to svijetl, nije znanstvena fantastika. Ima vise od 15g. da se to ugradjuje u aute.

A sluzi da osvijetli okolinu oko vrata, kad otvoris vrata npr. po noci da vidis di stajes da se ne uvalis u blato, vodu, g*vno i slicno.. A i kad na krcatom parkingu po noci otkljucavas auto, lakse ga lociras kad svijetli ko bozicno drvce ?

Bahato i nadobudno da je i?

Ako covjek zamoli da ga zanima shema spajanja sta onda ljudi imaju komentirat da je to glupo pitanje i da ne shvacas

Ako ti neznas ne odgovaras i amen a ne da su glupa pitanja boli me k jel shvacas ili ne

pusa bok

Svasta...svakog covjeka sitnica veseli,pa i mene.Zelim da mi auto ima sve,pa zelim ugradjivat sve kaj treba,a i zanimalo me...ch/lh je stvarno zakon!Razzor, :D :D :D

Svasta...svakog covjeka sitnica veseli,pa i mene.Zelim da mi auto ima sve,pa zelim ugradjivat sve kaj treba,a i zanimalo me...ch/lh je stvarno zakon!Razzor, :D :D :D

Jeli znaš koja je cijena i ja sam zainteresiran da sebi to ugradim

Bahato i nadobudno da je i?

I ništa, kućni odgoj valjda.

Ako covjek zamoli da ga zanima shema spajanja sta onda ljudi imaju komentirat da je to glupo pitanje i da ne shvacas

Ja ništa nisam nazvao glupim, ja sam iz iskrene znatiželje upitao čemu to služi, ni u kakvom pežorativnom kontekstu to nije bilo rečeno, npr. "daj čemu to, šta će ti to", prosto: zašto - zato, hvala, prijatno. Odgovor sam i dobio, zahvaljujem.

Jel bi se dalo preko vcdsa iskodirat na passatu b6 2008. da tako svijetli zmigavac u retrovizoru kad se otkljuca auto? Ili je sad vec malo too much to ask i nemoguce?

Jeli zna koja je cijena i ja sam zainteresiran da sebi to ugradim

Uredjaj dodje 200-250kn,na ebayu 20-25,a sto se tice cijene ugradnje,ne znam jer cu to sam napraviti jer imam kompletnu shemu na linku na kojoj nije tak tesko sam raditi jer ti sve pokazuje sta moras napraviti da bi proradilo...

Jel ima neko ideju di spojit to ako to auto nema podržano u orginalu, osim na osvjetljenje unutranjosti?

Pozdrav,

Dalije netko možda montirao led osvjetljenje u Golfa VI?

Zanima me postupak kodiranja-koju su kodovi?

I dal zna neko ko se bavi kodiranjem u licko-senjskoj, primorsko-goranskoj zupaniji?

LP

Edited by Marijan1001

Imas dosta tema o ovom vec,vidi na netu,ima ti detaljno objasnjeno sve sta kako. Samo malo potrazi. Imas bas za mk6 kako ide.

1 1