tomica88 0 Posted November 6, 2014 Na golfu 3 tdi, za kaj služi onaj konektor s dva izvoda na posudi i gdje bi te žice trebale ići? Meni tam uopće ništ nije spojeno. Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted November 6, 2014 mislim kad ti nestane vode da upali lampicu u tabli Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted November 6, 2014 al ne kuzim.. meni kad sam vozio 1.8t nije palio lampicu jer sam bio posudu premjestio pa nisam mogo ustekat konektor,a kad je spojena i ostane bez vode onda mi je blinkala.. Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted November 6, 2014 Da, nemam pojma, ali sve se čude kad vide da nema tog konektora... Share this post Link to post Share on other sites
VW-91 0 Posted November 8, 2014 (edited) da, ja sam kupil na placu drugu za 50kn, a nema taj konektor. I mene sad zanima čemu služi I kolko litri antifriza stane u kiler? Edited November 8, 2014 by VW-91 Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted November 8, 2014 al ne kuzim.. meni kad sam vozio 1.8t nije palio lampicu jer sam bio posudu premjestio pa nisam mogo ustekat konektor,a kad je spojena i ostane bez vode onda mi je blinkala.. to je normalno da tako radi ako ištekaš konektor nece blinkati kad je spojen blinka kad ostane bez vode Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted November 9, 2014 da, ja sam kupil na placu drugu za 50kn, a nema taj konektor. I mene sad zanima čemu služi I kolko litri antifriza stane u kiler? mislim da ti u cijeli sistem ide oko 6 litara...sad koliko posebno u hladnjak ide nemam pojma Share this post Link to post Share on other sites
VW-91 0 Posted November 10, 2014 mislim da ti u cijeli sistem ide oko 6 litara...sad koliko posebno u hladnjak ide nemam pojma 6! Mislim da sam ja sipao negdje 3, onda valjda iz hladnjaka nije sve iscurilo Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted November 10, 2014 Pa tesko ces sve ispustiti...ostane ti i u malom hladnjaku i u motoru...ako si sipao cisti koncentrat antifriz dosta ti je 3L Share this post Link to post Share on other sites