1 1
Ivan Pandža

G2 Monroe ili Sachs

Recommended Posts

Stavljao bih na Golfa set novih amontizera i opruga pa se dvoumim između te dvije marke to su navedene u topicu. Zanima me li ima puno razlika između tih marki, kao u kvalitetu (a znam da su obadvije marke u topu po tome) i razlika u udobnosti itd. Pa ako netko ima iskustva da je prelazio s jednih na drugih, dobro bi mi doslo svako miljenje jer će mi najvjerovatnije presuditi neka sitnica u tome

Koliko sam ja vidio stvarno puno ljudi kaže da je Monroe sranje, ako ti to može kako pomoći...

imo sam orginalne amortizere na dvici 23 godine :)

Nakon toga sam stavio monroe, jednom i nikad više.

Prednji su otišli za manje od 3 godine. recimo nakon 15000km.

Edited by sarmaguru

Hvala vam puno obadvojici na odgovorima, pomoglo mi je dovoljno to zasada...jer i je najbitnija kvaliteta od svega toga opet...razlog to ne tražim druge marke je u tome to mi kuća autodijelova ima Sachs i Monroe, a tu kupujem većinom sve stvari za auto, pa dadnu mi i popusta uvijek

Sachs bi trebali biti ok

bolje staviti bilo koje nego monroe

neznam dali postoje još koji su takvi ili su najgori

Hmmmm,eto budem vidio sve sljedeći tjedan, jer mi je palo napamet sinoć da provjerim istroenost svojih, pa ako mogu jo neću ih ni dirati, ali ja mislim da su prednji u banani već podosta

Ja sam stavljao MONROE na a6 i nakon 120 tkm još uvijek su ok tako da ne vidim razlog zašto ne bi valjali.

Ja sam stavljao MONROE na a6 i nakon 120 tkm još uvijek su ok tako da ne vidim razlog zašto ne bi valjali.

A ne znam, vidjet ću još. ništa nije sigurno koje ću staviti, ali želio bih malo da probam Sachsa, srce me vuče njemu ;-)

to par je bio toliko? ako je to je ok cijena jer i ja mislim da nisu ni Sachsove skuplje, ako se sjećam negdje sam ljetos pokupio da je cijena oko 380 kn stražnjih

da par stražnjih je 400- 420 kuna nesjecam se tocno

to je s nekim popustom za keš

1 1