0
Admin

Dobrodošao/la macak

Recommended Posts

Pozdrav macak, dobrodosao/la na VW Club Croatia.

Prije svega, bilo bi korisno da proucis pravila foruma (posebno dio oko predstavljanja) i ukoliko nisi do sad, popunis svoj profil do kraja. Ako imas bilo kakvih pitanja, koristi podforum Feedback ili se obrati moderatorima.

Molimo te da se u ovoj temi ukratko predstavis, a nakon sto si popunio profil i predstavio se, pricekaj da ti netko od dezurnih moderatora odobri account (tvoj post predstavljanja nece biti vidljiv prije odobrenja).

Zelimo ti ugodno druzenje na VWCC forumu.

Lijep pozdrav,

VWCC Admin (14 Nov 2014)

pozdrav drustvo prije 4 mj sam kupio polovnu "sesticu" i od tad me prate samo problemi prvo dizne stavljene sve cetiri nove i opet se cuju isto kao i stare kazu u servisu neki aditiv da ih podmazuje pa da ja vozim kao baba sto se bas i ne slazem s tim ali ok pa mi poceo raditi na 1000okretaja a lampice od regeneracije se ne pali malo ga "stisnem" pa opet radi normalno pa mi se sad nekako u lijevoj strani cuje kao da nesto struze kad krecem nebitno naprijed ili nazad kazu mi u servisu da je dvomaseni zamasnjak i da ga cak ni netreba mijenjati da se moze tako voziti kaze to gazda servisa ima isti auto i kvar kao i ja i on kaze da tako vozi da li jenetko imao ovakvih problema da me savjetuje unaprijed hvala

0