0
ErRoR

Audi A3/Golf 5 Coming-Leaving Home Shema?

Recommended Posts

Pozz ekipa. Po netu vidim da se radi ova fora na 8P modelu, i na Golfu 5 (isti su prekidaci i imstalacija) Eh sad ja sam upalio na vcds-u i kodirao, no na kraju nisam nasao shemu za zicu koju trabam prespojiti. Na netu sam nasao uputstvo koje detaljno pokazuje sta i kako, no izgleda da auto sa linka nije za nase trziste (UK), pa ni konektori na prekidacu svjetsla nisu isti.

Evo link

http://audiretrofit.quinlivan.net/cominghomelights

Dakle kod mene konektor nije ovakav i nemam 12 pinova, a ni slovne oznake.

Vjerujem da ima netko na forumu tko je to vec radio i da zna o cemu pricam, pa bi bio zahvalan da mi proslijedi info kako i sta, jer sam zbog toga i vcds uzeo.

Tu su slike kako moji konektori prekidaca izgledaju.

8d763a2950cb294cd79569dbe4c17e44.jpg46e8327b1ea7c2d3f2609d9164e2bbf9.jpg

sa vcds-om se sve rijesi. netreba nikakve zice spajat

leic kod petice ne al kod audija treba, audi ima inace tipku kod prekidaca svijetla za ukljucivanje i iskljucivanje
http://www.oemplus.com/images/A3_TT_Switch.jpg

e posto mi koji nemamo ( neznam dali je kod svih,al pokusao sam na tri a3 8p slozit koji nemaju to i nije islo) treba vuc zicu iz bordnetza, meni je to odradio tihomir i slozio mi prekidac tako da imam istu funkciju kao orginal prekidac, samo se taj prekidac ne vidi. Kod petice se samo kodira i radi

Oprostite kaj uletavam u temu, ali kaj bi mi mogao netko tko ima opremu upaliti tu opciju na mom golfu 5 ? Placam pivo ili stovec..

nije posto nemas instalacije, trebas vuc instalaciju a koliko sam gledao taj dzek ima puno zica, vjerojatno nije problem nekome ko zna
a ovak vuces samo jednu zicu i to je to

Vama za gofa je lako samo preko lapa upaliti i to he to, ak je jaci boardnetz na petici i mislim svakoj sestici mos sa board-a preko rucice upaliti.

@Penic drug moj ja sam danas isao u Ovlasteni i ima elektricar, onak mladji momak, kaze moze to samo programom, ja velim ne ide mora ici zica, i spoji ga on, veli jebiga ipak mora zica, i nije mu jasno u 5 ne treba a ista patforma auta i sve isto, al et.

Skidaj tu tablu i slikaj mi te zice, ak me ti be spasis nece nitko. :(

Vidis tihca kak je to simple na tvom autu, sva wag grupacija poslije 2008 ima tu opciju.

Puno puno je razlike vw i audi a na istu shemu

audi je kompliciraniji

Trebas iz bordnetza izvuc zicu spojit na masu i kodirat

Vidis tihca kak je to simple na tvom autu, sva wag grupacija poslije 2008 ima tu opciju.

hmmm..evo sad probao i nije mi identicno kad uđem u ovaj izbornik 3. po redu ko na videu

evo kako ja imam

WP_20141121_001_zps7e6c2b53.jpg

WP_20141121_002_zps70cd22fa.jpg

Pozdrav

Ja imam Golf Trendline model mk5 2008 godina, pa ako mi možete reći dali je moguće ovu opciju uključiti bez brikanja

Hvala unaprijed

Moze trendline, sa rucicama, a i 6ica, jedino da ga netko nije ugasiio preko vcds-, pa ga treba ponovo upaliti.

Ja sve to palim/gasim prek volana!! I vrijeme podešavan koliko dugo svijetli!

Ako je trendline cisto sumnjam da mozes imat.

A mario ti mozes preko volana jel imas veliki board tj. Mfd

Može onda neko objanjenje ili uputstvo za Trendline mk5.

Takodjer i mene zanima ista stvar...

bordnetz na oko od petice i a3 isti...ali samo opticki. ja sam kupio highline od petice ,probao slozit i kodirat sve lampice u autu su treperile ko bozicno drvce . jucer sam imao priliku sjedit i vozit a3 3.2 kvatro ..kako to ide :D ugl ista prica,ima oem xenon al c/l home ne podrzava ...cak niti nema leaving opciju. treba zicu vuc nazalost

Mislim da su poslije 2008 svi imali 30 bitni boardnetz i da mogu sa rucica upaliti board, bez obzira na opremu. No ako je slabiji boardnetz svejedno se moze upaliti sa dijagnostikom, tak da ovi sto nemaju ba boardu tu opciju nek idu najblizem clanu sa vcds-om d mu to iskodira.

Koliko znam, trendline isto moze jer ako se ne varam, jednom ili dva clana na forumu sam upalio vec. Caka je da moras imati prekidac na ON odnosno uvijek upaljena svijetla jer inace ne moze znati kad je dan ili noc a druga je da nema podesavanja preko menija na displayu.

Ekipa shema je ipak bila u redu. Fora je sto se zica vuce sa bordnetza, a ne iz prekidaca i to je to.

Koliko znam, trendline isto moze jer ako se ne varam, jednom ili dva clana na forumu sam upalio vec. Caka je da moras imati prekidac na ON odnosno uvijek upaljena svijetla jer inace ne moze znati kad je dan ili noc a druga je da nema podesavanja preko menija na displayu.

upaljena svjetla moraju bit da se može preko VCDS-a? daj mi reci di se to podešava točno na kojem kanalu...

0