0
ErRoR

Audi A3/Golf 5 Coming-Leaving Home Shema?

Recommended Posts

Hmm ja mislim da nema veze prekidac sa time. Ako nemas RLS senzor, on ce ti paliti svjetla i danju i nocu kada je opcija aktivirana, a ako imas, samo nocu. Ti ako nemas na boardu moras na vcdsu upaliti

0-9 central electronic

0-7 coding, pa long coding helper, pa 05 byte i 07 ak se ne varam. No uglavnom preko vcdsa, vasa ili treceg mozes upaliti sigurno.

Ja mislim da nece, i da moraju biti svijetla stalno na on da bi to radilo...

netko tko ima trendline nek se zaleti do mene pa cemo saznati.

Koji CECM imas, koji prekidac, maglenke, koju opremu?

Puno me pitaš,sportline je oprema, znam da sam otišao u servis i kolega koji mi tamo radi je riješio sve što treba. Al bilo je to prije par godina, pa se ne sjećam koliki ''ceh'' sam platio, Iako imam u negdje u arhivi račun.

Ajd da pitam vamo da ne otvaram novu temu. Dali zna netko zbog cega ne radi lh i automatska svjetla iako nema gresaka i nista nije dirano po autu. Probano sa drugim prekidacem sa auto funkcijom ali bez uspjeha. Rijec je o golfu 2007 god. sa senzorom kise, svjetla, maglenkama... ch radi ali ne kao prije, odnosno sada mi ostavlja svjetla kad god gasim auto dok je prije ostavljao svjetla upaljena samo po noci. I senzor kise radi ok. Hvala.

Puno me pitaš,sportline je oprema, znam da sam otišao u servis i kolega koji mi tamo radi je riješio sve što treba. Al bilo je to prije par godina, pa se ne sjećam koliki ''ceh'' sam platio, Iako imam u negdje u arhivi račun.

Sve pet, samo ako imas sportline onda imas i jaci CECM i tako, zato kazem da na trendline, vjerojatno, treba prekidac biti na ON i da ce onda to funkcionirati.

Nisam ja ništa loše mislio time što sam napisao da me puno pitaš, to ti je u prijevodu da ja slab poznajem taj dio o Coming-Leaving Home opciji.

Tako da sve 5 ;-)

0