Ante Busic 0 Posted November 19, 2014 pozdrav ekipa ma mog golfa sam stavio nazad diskove i uz trap sam dobio neku stvar u koju idu 2 crijeva od kocinica i iz nje izlaze 2 crijeva od kocinica jedno na lijevu i jednona desnu stranu,nalazi se na ljevoj strani zadnjeg trapa,,,,kako sam uspio saznat to je teretni ventil ili tako nesto,,sad moj je problem da kad stisnem punu brenzu naj prije mi zablokira zadnji desni pa nakon sekunde zadnji ljevi tocak prve bas i ne primjecujen da blokiraju to jest jednostavno receno koda mi neko digne rucnu usred voznje,a na mokrom da ne spominjem auto oce u krug odmah.....sad me zanima kako to rijesit posto novi taj ventil nigdje nemogu naci i u cemo je problem? Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted November 19, 2014 Odi u grupu sta ste danas radili na svom VAGu i vrati stranicu nazad Share this post Link to post Share on other sites
Ante Busic 0 Posted November 19, 2014 nemogu nac to ..... Share this post Link to post Share on other sites
Kenny 0 Posted November 19, 2014 http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/22306-sto-ste-danas-napravili-na-svom-autu-vag/page-606 I ima novih razdjelnika sile kočenja samo su skupi,cca 800-900 kn Share this post Link to post Share on other sites
Ante Busic 0 Posted November 20, 2014 uglavnom koje je rijesenje auto mi je spustan na crvenim spiralama cca 5-6ccm dali da mijenjam razdjelnik ili da stavljam ublazivace Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted November 20, 2014 mozes taj 5-ti kocioni namontirati negdje naprijed,recimo kod glavnog kocionog i onda se malo igrati,tj rucno ga nastimati tako da koci a da ne zabacuje zadnji kraj...ili jednostavnije stavit ublazivace na zadnji kraj ali onda ce ti slabo kociti pozada...znaci nema smisla sto si stavio diskove... Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted November 20, 2014 Peti cilindar je sad ocito nategnut i sad po tome ispada da je auto nakrcano. Znaci moze ga se popustit i nastimat al bez valjaka taj poso je za nista... Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted November 20, 2014 Ako naprijed inas serijske diskove , tesko ces to nastels Share this post Link to post Share on other sites
Ante Busic 0 Posted November 20, 2014 jel moguce da je peti cilindar zablokirao i ostao utom polozaju ili jednostavno nevalja Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted November 20, 2014 Mozes.micat polugu na koju kacis feder... Kad.most ide blize sasiji ventil pojacava silu... i obratno. Znaci trebalo bi rasteretit oprugu tj ventil. Cesto oni i oni sami nevajaju. Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted November 20, 2014 e kad ste vec dosli na temu stelanja 5 kocionog , kak se on ponasa kad je auto spusten ? moj golf je znatno nizi nego burazov i meni super kuci , nema blokiranja ni nista dok kod njega tu i tamo zablokiraju zadnji ako je jace kocenje , znaci oba auta imaju sva4 diska Share this post Link to post Share on other sites
Ante Busic 0 Posted November 20, 2014 nasao sam novi kod tokica dode 415 kuna probat cu feder zakacit na drugo mjesto Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted November 20, 2014 Pa idi logikom... sta je zadnji kraj nizi tad je kao auto natrpanije i treba jace kocenje... Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted November 20, 2014 tak sam si i mislio , ali sam htjel to provjerit hvala Share this post Link to post Share on other sites
Ante Busic 0 Posted November 20, 2014 bio sam na tehnickom na valjcima i prazno auto pokazuje 1,8 kn nazad a kad sam sjeo starog u gepek nekih 110 kila u njemu pokazivao je 2,2 kn nazad,,znaci teretni ventil je ispravan,,maloprije sam ga stelao na federu popusten je do maksimuma i cini mi se da je puno bolje,,ali neznam nista dok kisa ne padne jer na mokrom se tek vidi sta i kako,,nadam se da sam rijessio problem jer mu je sljedece skidanje federa ako bude zajebava ... Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted November 20, 2014 Mislim da cak imas imbus u sredini gdje loluga stisce klipich pa se dade i tu dobit il stavit na minimum i miran... Pozeljno da imas nekoga na valjcima..za provjerit ucinak bez kise Share this post Link to post Share on other sites
Ante Busic 0 Posted November 20, 2014 ima imbus ali neznam kako se smanjuje nekom logikom kad se odvija trebao bi se smanjivat Share this post Link to post Share on other sites
Sale-vž 0 Posted November 20, 2014 kazete da nema smisla 5 kocioni ako auto ima diskove. kaj onda serijski sa diskovima nema tog ublazivaca? dali auto koji ima abs ima i taj 5 kocioni? Share this post Link to post Share on other sites
Ante Busic 0 Posted November 20, 2014 (edited) ,, Edited November 21, 2014 by Ante Busic Share this post Link to post Share on other sites
Ante Busic 0 Posted November 21, 2014 dosli smo do zakljucaka da moj teretni nevalja posto kako ga god nastelam on uvijek koci isto,,posto je novi 415kn upasavat cu od trice golfa koji dode 150kn pa cemo vidit rezultat akose nista nepromjeni bubnjevi idu nazad i rijesen problem Share this post Link to post Share on other sites
cukytdi 0 Posted November 24, 2014 Ja sam svoga golfa okreno na krov radi 5 kočionog ostavi se toga kemijanja. Kupi novoga Share this post Link to post Share on other sites
Ante Busic 0 Posted November 24, 2014 naravno novi samo od trice Share this post Link to post Share on other sites
matagti8v 0 Posted November 27, 2014 Izbaci ga skroz i miran samo prespoji cijevi i rjesis problem... Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted November 28, 2014 ti se šališ nadam se Share this post Link to post Share on other sites