MarioIV 11 Posted March 17, 2015 Stvarn0 je ok pao za pro kit Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted March 17, 2015 (edited) Jedino mi se cini da imam problem s polovno kupljenim gumama. Kao da malo bruje kod skretanja i kod kocenja. Inace na vecim brzinama se nista ne cuje. Imaju 6.5mm profila a prema rubovima manje. Tj nejednako su potrosene. Pa je to razlog valjda. Narucio sam dvije nove pa sutra na montazu. Samo ne znam dali bi iza mozda bile dobre? Da ih na zadnji kraj stavim ha evo stavio ih iza i sve je ok jbg tak su se potrosile iza pa ima tak pase..haha sutra dvije nove idu na prednji kraj i gotovo..960kn komad s montazom i balansiranjem Edited March 17, 2015 by ljubobj Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted March 17, 2015 danas se ganjao malo po zavojima i tako, napravio 150km vozajuci se ... dunlop sport maxx rt stvarno super drze, auto je ko mala formula,,vise se ne naginje u zavojima ko prije..udoban je, ma pre pre zadovoljan sam Share this post Link to post Share on other sites
ekusetic 0 Posted March 17, 2015 Jos kad stavis cip i to je to.. Share this post Link to post Share on other sites
toni.sogoric.7 0 Posted March 17, 2015 Uvijek bude: jos samo to i to je to... prica bez kraja Share this post Link to post Share on other sites
dean 1 Posted March 18, 2015 @ljubobj Dosta ti je pao Golf za pro kit i još će malo pasti sa vremenom. Što se tiče udobnosti, ne bi vjerovao ja sam sa Pro Kita prešao na Sportline i udobniji je. Ma da ovaj moj A3 ni sa Sportlineom nije toliko nizak, jedino sa starim oprugama koje sam prodao je bio spušten kako treba, ali sad sam zadovoljan sa ovjesom Kyb ultra + sportline, vozi se super. Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted March 30, 2015 (edited) Evo nakon skoro 1000km prijedenih i vise nego zadovoljan sam. Znaci naprijed je pao tocno 3cm a iza 1.5cm. Naprijed je razmak guma blatobran 4cm a iza 4.5cmjos da je iza nizi tih pol cm bilo bi savrseno no ja sam i ovak prezadovoljan. isao sam i spur prekontrolirat, naprijed nije bio dobar pa su mi to postelali. Sad je sve ok i samo tocit i vozit nabirat kilometre. Haha pozzz Edited April 2, 2015 by ljubobj Share this post Link to post Share on other sites
toni.sogoric.7 0 Posted March 30, 2015 Meni je ljepse kad je naprijed zeru nizi nego iza. Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted March 30, 2015 E to je da lijepo izgleda da Share this post Link to post Share on other sites
D.M 0 Posted April 13, 2015 sto onda mislite o Oem oprugama,deklarirani drop 25mm,jel ce pasti tocno toliko ili manje? mislim da bi trebalo bit ok,posto to sve ide po broju sasije,osovinska opterecenja itd,hocu rec,nije nista napamet.. u dilemi sam izmedju toga i Pro kita,a auto je za svaki dan.. Share this post Link to post Share on other sites
Lima 0 Posted April 13, 2015 Oem sportline ti nece spustit dovoljno.. ako stavis 17 ili 18 htjet ces jos dole Share this post Link to post Share on other sites
D.M 0 Posted April 13, 2015 17 je vec gore..imam nekih 5cm od blatobrana do gume..pa si mislim ako zaista oem opruge ga spuste za 2,5,da ce to bit to..to me samo zanima,jel takav drop il je ipak manje,pa bi radije uzeo onda pro kit..znam da vecini je to malo,al meni taman.. Share this post Link to post Share on other sites
Juicy 0 Posted April 13, 2015 Da se malo ubacim... Čitajući ovo, zaključio sam da bi mi najbolje odgovarao Sportline za ono što želim. Malo zbunjuje njihovo označavanje kutija, jer su sve Pro kit, pa dodaju Sportline ako su stvarno Sportline koliko sam skužio. Uglavnom, planiram uzeti -50 komplet (tu bih volio čuti koju sugestiju ako je netko voljan podijeliti, auto mi je daily driver, pa ono, jesu li ležeći muka, rinzoli itd., ako stvarno jesu, uzeo bih -30), pa me zanima ima li reverse rakea, odnosno je li primjetan (Golf V, Seat Leon - pretpostavljam da su težinom tu negdje). I ono najbitnije, gdje ih uzeti? Znam da je ebay uvijek opcija, ali zanima me ima li u Hrvatskoj koji zastupnik, jer njuškalo je dosta prazno... Ili da pričekam nekog tko će prelaziti na gewinde pa uzmem tu na tržnici (otvoren sam za ponude ) Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted April 13, 2015 sto onda mislite o Oem oprugama,deklarirani drop 25mm,jel ce pasti tocno toliko ili manje? mislim da bi trebalo bit ok,posto to sve ide po broju sasije,osovinska opterecenja itd,hocu rec,nije nista napamet.. u dilemi sam izmedju toga i Pro kita,a auto je za svaki dan.. manje ce ti past od 25mm, kako sad imas izmedu gume i blatobrana 5cm?? onda je tvoje vec spusten ako je tako.. Juici na ebayu uzmi nove opruge i gotovo..iz njemacke dodu u roku tjedan dana i nove te kostaju 1000kn..i nemas brige s nicim i nikim.. to nigdje neces nac.. Share this post Link to post Share on other sites
Juicy 0 Posted April 14, 2015 Još samo jedno pitanje.. Različito spuštanje po visini je ok? Jer sve što sam do sada našao piše; Spuštanje sprijeda: 45-50 mmSpuštanje straga: 30-35 mm Očito je da sam malo laik po tom pitanju, mislio sam da ide jednako naprijed i iza Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted April 14, 2015 to je uredu i normalno.. Share this post Link to post Share on other sites
D.M 0 Posted April 14, 2015 (edited) ma uzet cu onda pro kit i ja i gotovo..puno baba,kilavo dijete da ne kompliciram previse,mora bit dobro,tj bar bolje,u svakom slucaju.. Ljubobj tvoj golf mi je uzor pa ce valjda i moj tako lec.. ma ima izmedju ruba blatobrana i gume 5 cm,mozda malo vise manje,al nije auto spustan ni nista.. slike stavim kad rijesim Edited April 14, 2015 by D.M Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted April 14, 2015 (edited) ja sam mjerio razmak i kod mene je bilo prije naprijed 7cm iza 6cm guma blatobran znaci,.. Edited April 14, 2015 by ljubobj Share this post Link to post Share on other sites
D.M 0 Posted April 14, 2015 hm..hm..nezz,vidjet cemo Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted April 14, 2015 evo da vidite kako izgleda na pro kitu nakon kojih 2000km prijedenih...jos je sjeo malo..i ja sam pre preeee zadovoljan kako je udoban i kako se vozi.. Share this post Link to post Share on other sites
Juicy 0 Posted April 15, 2015 Znam da sam dosadan, ali nigdje ne mogu naći da piše crno na bijelo... Opruge od Golfa V pašu na Leon 1P? http://www.ebay.co.uk/itm/Eibach-Sportline-Tieferlegungsfedern-VW-GOLF-V-1K1-45-50-30-35mm-/371081763068?pt=LH_DefaultDomain_77&fits=Model%3AGolf+V&hash=item56663258fc Planiram to danas naručiti, pa bih molio za savjet Share this post Link to post Share on other sites
dean 1 Posted April 21, 2015 (edited) Ne znam je li itko sa foruma doživio da je eibach sportline previsok? Svi pričaju sportline spušta, a ja kao da sam proklet sa tim oprugama... Edit: negdje sam čitao da i sami prelazak na plinske amortizere malo digne auto, možda je do njih? Edited April 21, 2015 by dean Share this post Link to post Share on other sites
gorup 0 Posted May 30, 2015 (edited) Znam da sam dosadan, ali nigdje ne mogu naći da pie crno na bijelo... Opruge od Golfa V pau na Leon 1P? http://www.ebay.co.uk/itm/Eibach-Sportline-Tieferlegungsfedern-VW-GOLF-V-1K1-45-50-30-35mm-/371081763068?pt=LH_DefaultDomain_77&fits=Model%3AGolf+V&hash=item56663258fc Planiram to danas naručiti, pa bih molio za savjet Pasu. Koliko kg ima golf 5 tdi, koliko leon? Meni na alteu isto pasu te opruge pa me zanima kaj je s razlikom u tezini? Altea ima 1480 kg Edited May 30, 2015 by gorup Share this post Link to post Share on other sites
Juicy 0 Posted May 30, 2015 Altea je teža pa će malo više sjesti. Na kraju sam uzeo baš za Leona sa Ebay-a. Isti k kao za Golfa, ali 20 eura više, pa eto, ako nekog zanima, identične su za oba auta Uglavnom, bratić mi ima Alteu 1.9 TDI, navodno je uzeo isti set kao ja, i njemu je auto mrvicu više legao, s tim da iza malo više nego naprijed (reverse rake), meni je skroz ravan. Pa imaj to na umu, možda postoji baš set za Alteu koja je malo teža, i možda su stražnje mrvicu tvrđe... Share this post Link to post Share on other sites